Dzieci Michaela
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
- DirtyDiana94
- Noemi.best
przyjzyj sie, ma na palcach.asiek pisze:u mnie na kompie nie widać żadnych plamlleytonowa pisze:to zdjecie jest z maja tego roku
http://www2.pictures.fp.zimbio.com/Mich ... qrl0Rl.jpg
btw - tak naprawde co to za roznica czy Mike byl ich biologicznym ojcem czy nie. Wazne, ze je kochal i wychowywal najlepiej jak umial. A to czy je splodzil to nie ma tu zadnego znaczenia, bo to jest chwila tak naprawde, ale jesli ktos podejmuje sie wychowania dzieci to juz odpowiedzialnosc na cale zycie. I to sie liczy!
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
-
Michael na milion procent jest ich biologicznym ojcem, co prawda dzieci posżły głównie w matkę jeśli chodzi o podbieństwo fizyczne ale jego synowie mają identyczny zarys podbródka i oczu jak u Michaela w młodości! może to śmieszne ale nawet ja i moje rodzeństwo jesteśmy podobni tylko do naszej mamy i jej rodzinylleytonowa pisze:100% racjiNoemi.best pisze:
btw - tak naprawde co to za roznica czy Mike byl ich biologicznym ojcem czy nie. Wazne, ze je kochal i wychowywal najlepiej jak umial. A to czy je splodzil to nie ma tu zadnego znaczenia, bo to jest chwila tak naprawde, ale jesli ktos podejmuje sie wychowania dzieci to juz odpowiedzialnosc na cale zycie. I to sie liczy!
nie wklejalam tego zdjecia zeby udowadnioac ojcostwo przciez ;)
dla mnie to zawsze od poczatku do konca sa dzieci Michaela
popatrzcie na ten film, Ci którzy nie wierzą, że Michael ma biologiczne dzieci powinny się wstydzić ... http://www.youtube.com/watch?v=c4uiPHtMSpM
mam też kolezankę która jest znajomą mieszanego małżeństwa, twierdzi że dzieci tej pary są białe jak matka a ojciec jest czarny, rodowity Afrykańczyk..
zauważcie La Toya też ma jakąś jaśniejszą karnację niż cała rodzina Jacksonów
Świat jest o wiele bardziej złożony i ciekawy niż się nam wydaje
Ostatnio zmieniony pt, 31 lip 2009, 12:03 przez BettyBlue1982, łącznie zmieniany 1 raz.
"Możesz być, czymkolwiek chcesz
Po prostu przemień się w to czym myślisz, że zawsze mogłeś tym być
bądź wolny ze swoim tempem, bądź wolny,
Zrzeknij się swego ego - bądź wolny, bądź sobą!"
I love you MJ :*...
- Trust in me
-
Brawo!To samo i ja uważam :).A Michael wychował je w ogromnej Miłości,więc jestem pewna,że wyrosną na wspaniałych ludzi i daje będą głosiły to,co Ich Tatuś przez lata głosił...Noemi.best pisze:tak naprawde co to za roznica czy Mike byl ich biologicznym ojcem czy nie. Wazne, ze je kochal i wychowywal najlepiej jak umial. A to czy je splodzil to nie ma tu zadnego znaczenia, bo to jest chwila tak naprawde, ale jesli ktos podejmuje sie wychowania dzieci to juz odpowiedzialnosc na cale zycie. I to sie liczy!
Ja mimo wszystko i tak wierzę,że są to Jego biologiczne dzieciaszki.I wiecie co?Kocham je bardzo mocno :)
,,Just call my name and I'll be there '' ... So I call You - MICHAEL !!
Yes,I'm Believer :) L.O.V.E
PT <3
... POT jest HOT :D
PT <3
Skoro Michael mówi że to są Jego biologiczne dzieci to jak można dawać wiare brukowcom ?
To dą Michaela dzieci i nie ma co główkować czy są czy nie :)
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
Zgadzam się.M.J.[*] pisze:Skoro Michael mówi że to są Jego biologiczne dzieci to jak można dawać wiare brukowcom ?
Przecież nie wmawiałby ludziom, że jest ich biologicznym ojcem, gdyby nie był.
W każdym razie to on je kochał, on się nimi opiekował, on poświęcił im życie. Bez dwóch zdań. Nie ma co gdybać.
xx
http://mjgraph.blogspot.com/ moje grafiki
http://mjgraph.blogspot.com/ moje grafiki
Przenoszę część mojego postu o prawa do opieki nad dziećmi z tematu o śledztwie ws śmierci M'a, tutaj. Jeśli admin nie ma nic przeciwko, to wszelkie newsy w tym temacie z CNN również będę tłumaczyć tu
Newsy dotyczące walki o dzieciaki
http://edition.cnn.com/2009/SHOWBIZ/Mus ... index.html
Całość w wolnej chwili, poniżej skrót:
- Debbie i Mama M'a będą dogadywać się w sprawie opieki nad dziećmi
- Debbie będzie miała prawa do odwiedzin
- Opiekunem będzie Mama M'a
- Na poniedziałek wyznaczono spotkanie w sądzie
Newsy dotyczące walki o dzieciaki
http://edition.cnn.com/2009/SHOWBIZ/Mus ... index.html
Całość w wolnej chwili, poniżej skrót:
- Debbie i Mama M'a będą dogadywać się w sprawie opieki nad dziećmi
- Debbie będzie miała prawa do odwiedzin
- Opiekunem będzie Mama M'a
- Na poniedziałek wyznaczono spotkanie w sądzie
-
Michael Je wychował,oddał im swoje życie,swój czas..One były dla Niego całym światem.Dał im dzieciństwo,jakiego sam nigdy nie miał...Całą swoją Miłość przelał właśnie na nie.I widać,jak te dzieci się kochają.Na pogrzebie(na końcowym odśpiewaniu ,,Heal the World''),Paris tak słodko opiekuje się Blanketem.Tuli go,dotyka,po prostu jest dla Niego prawdziwą starszą siostrą.To samo widać w przypadku Prince i Paris.Naprawdę mało jest takich dzieci,takich rodzeństw.Ja jak byłam mała,to mój starszy o 4 lata brat,najchętniej by mnie ukatrupił,hehe,nie lubił stać obok mnie,bo zawsze mu przeszkadzałam ;).
,,Just call my name and I'll be there '' ... So I call You - MICHAEL !!
PT <3
PT <3
-
-
Jezu, jak mnie wkurza takie ślepomaniactwo na punkcie Michaela.
Uważam, że to ma znaczenie, kto jest biologicznym ojcem i biologiczną matką. Uważam, (ale to moje osobiste zdanie) że Michael nie jest ojcem biologicznym 2 pierwszych dzieci.
Nie zmienia to faktu że czuję i czułam ogromną sympatię do niego jako twórcy i jako człowieka. Ale nie wyłączam mózgu z tego powodu. A takie sweetaśne stwierdzenia "nie ważne, kto jest matką, nie ważne, kto jest ojcem, ważne że je kooochał" pokazują tylko jak mało wyobraźni czy też życiowego znaczenia mają osoby piszące...
Uważam, że to ma znaczenie, kto jest biologicznym ojcem i biologiczną matką. Uważam, (ale to moje osobiste zdanie) że Michael nie jest ojcem biologicznym 2 pierwszych dzieci.
Nie zmienia to faktu że czuję i czułam ogromną sympatię do niego jako twórcy i jako człowieka. Ale nie wyłączam mózgu z tego powodu. A takie sweetaśne stwierdzenia "nie ważne, kto jest matką, nie ważne, kto jest ojcem, ważne że je kooochał" pokazują tylko jak mało wyobraźni czy też życiowego znaczenia mają osoby piszące...
...Jeśli chcesz,znajdziesz sposób.Jeśli nie, znajdziesz powód...
słowo "ojciec" i "matka" ma w cywilizacjo troche szersze znaczenie niz u zwierzatShulamitka pisze: "nie ważne, kto jest matką, nie ważne, kto jest ojcem, ważne że je kooochał" pokazują tylko jak mało wyobraźni czy też życiowego znaczenia mają osoby piszące...
Ty sprowadzasz to do samego aktu zaplodnienia
troche to prymitywne myslenie
ludzie nie sa zwierzetami
i kto ma male pojecie o zyciu ;)
tekst o wyłaczeniu mozgu dosc zabawny jak na osobe
ktora propaguje tak ciasne 'biologiczne' li tylko myslenie
warto poszerzac horyzonty
gdybym miala adoptowane dziecko
to nie chcialabym aby spotkalo kogos takiego jak Ty na swojej drodze
ain't no sunshine when he's gone...
1958-2009
1958-2009
- Noemi.best
Yhm, w takim razie lepiej zeby dzieci [nie mowie teraz o dzieciach MJ] byly z biologicznymi rodzicami, ktorzy ich nie chcieli, niz z ludzmi nie zwiazanymi z nimi genetycznie, za to z takimi ktorzy je kochaja i chca poswiecic swoj czas i srodki zeby je zachowac, tak? No to gratuluje "wyobrazni i zyciowego znaczenia." Ja bym osobiscie wybrala ta druga opcje.Shulamitka pisze: A takie sweetaśne stwierdzenia "nie ważne, kto jest matką, nie ważne, kto jest ojcem, ważne że je kooochał" pokazują tylko jak mało wyobraźni czy też życiowego znaczenia mają osoby piszące...
A nie wazne czy byl ich biologicznym ojcem bo to jego prywatna sprawa. Mysle, ze gdybys Ty sie z jakichs tam wzgledow zdecydowala na adopcje to bys nie byla zadowolona gdyby sasiedzi Ci sie do tego wtracali.
(\__/)
(O.o )
(O.o )
-
Shulamitka pisze:Jezu, jak mnie wkurza takie ślepomaniactwo na punkcie Michaela.
Ja wierzę że to są dzieci biologiczne Michaela, wolę wierzyć Michaelowi... po za tym patrze na Michaela sercem a nie suchym, obiektywnym okiem... Wiem że nie zwariowałam, świat nie jest taki prosty jak drut ani czarno - biały---->(czyt: moje ostatnie wątki tego postu ) Na Michaela niełatwo patrzeć obiektywnym okiem... nie uważam siebie za "słitaśną fanatyczkę".. Ja jestem fanką nie tylko Jego genialnej twórczości ale tez fanka samego Michaela Michael jest barrrrdzo wymagającym idolem
"Możesz być, czymkolwiek chcesz