Wracając do tematu:
Dziś w programie "Gwiazdy tańczą na lodzie" Rafał Mroczek tańczył do piosenki Billie Jean ;]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Jak Sasza jest słaba to kto jest dobry?Arnie60 pisze:Wczoraj nic nie pokazała gdy tańczyła do Beat it ciagle powtarza te same ruchu po prostu one juz nużą , słaba jest i tyle a wy się nia podniecacie oczywiscie jest to moje zdanie
Sasza pisze:Chcialabym Wam bardzo podziekowac, jestescie naprawde cudowni! :
Diano, nikogo nie zawiodłaśSasza pisze:Niestety mialam takiego pecha ze przeczytalam i uslyszalam kilka zlosliwych uwag na moj temat...i ze niby ciagle pokazuje MJ...(nawet tu, niektorzy fani MJ sa takiego zdania...) strasznie mi przykro z tego powodu- nie chcialam Was zawiesc....
Bee pisze:Tańczyła rewelacyjnie i taka była pozytywnie zakręcona. A ten pokój, o matko, zajebioza! Hii hii, będę jej kibicować, trzeba wspierać 'swoich' ludzi, nie?
Sugar pisze:Jak usłyszałam 'The way you make me feel' i zobaczyłam jak ta dziewczyna się rusza szczęka mi opadła i reszte oglądałam z otwartą buzią - bardzo mi się podobało i fajnie że jedzie do Paryża
KWASNA pisze:Super! Jak ją zobaczyłam w tańcu to zdębiałam ! super
chciałabym potrafić jeden z jej ruchów!
Anitka pisze:Nic nie spaprała... Czuje rytm!![]()
Michalinka pisze:Ta dziewczyna z you can dance tańcząca do TWYMMF była świetna. Taniec rewelacja.
okussa pisze:no jasne! Diana powinna wygrac ten program, wogole nie moglam zrozumiec dlaczego kazali jej tanczyc jeszzce popisowy taniec zamiast zaraz wziac ja do szesnastki. chyba chcieli zobaczyc ja jeszzce raz w akcji
Erna Shorter pisze:Diana jest rewelacyjna! Nie dość,że świetnie tańczy, jest pełna energii, to do tego wszystkiego... nosi kapelusz!Super!
![]()
Natka pisze:Noo Diana wymiata z tym naszym MJ![]()
Kinfa pisze:e-e-e Diana Staniszewska z You Can Dance wymiata ;D
Jestem za nią jak najbardziej ;D
M.Dż.* pisze:Dziewczyna ma nie tylko talent i umiejętności, ale odnoszę wrażenie, że jest też niesamowitą osobowością.
Klazel pisze:diana na eliminacjach tanczyla przy michaelu-i juz wtedy zyskala moja sympatie![]()
uwielbiam ta dziewczyne
dzina pisze:Dziewczyna zrobiła na mnie niesamowite wrażenia, szalona, emanująca energią fanka Michaela Jacksona.
Violinistka pisze:Ja jestem całym sercem za nią, bo odkąd tylko w pierwszym odcinku przyszła na casting i usłyszałam perkusyjkę z Billie Jean, to ją pokochałamNo i moonwalk ma wyborny...
Aga_88 pisze:Noo Diana dała popis, oby doszła do końca, zresztą to pewne :D![]()
Commoner pisze:Diana dzisiaj bardzo ładnie zatańczyła solówkę do Janet :PP
hubertous pisze:No, Diana świetnie tańczy, jest miękka i do tego fajnaDiana jest super!
>>aGa<< pisze:Diana tańczyła cudownie, a w solówce było wiele kroków MJ'a.
No! To na razie na tyle, bo co za dużo to nie zdrowoBanan pisze:Diana super, jak zwykle...
Gratuluję!!girlfriend pisze:i tak o 23:50 pojawił się na świecie mój SYN.