dzień przed moimi urodzinami czyli 26.05.1994r. Michael wziął ślub z Lisą Marie Presley :) a 27 czyli w moje urodziny pewnie rozkoszowali się swoim życiem małżeńskim z Lisą :)
`[..] W świecie zanurzonym w nieufności, my ciągle musimy mieć siłę, by wierzyć` Michael Jackson
Michael dzięki za wszystko..
Smile :)
[*] żyjesz w naszych sercach!
W moje narodziny czyli 21.09.1993 roku Michael dawał koncert w Iraelu w ramach promocji albumu Dangerous A w moje 3 urodziny Michael był chyba w Polsce
a ja nie wiem co robił Michael jak sie urodziłam....
19.01.1995
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
Pewnie zabijał ślimaki, dla uczczenia mych narodzin (10 listopad 1993), ponieważ z pewnością byłam dla niego ważną osobą, bo w poprzednim życiu byliśmy rodziną
a tak serio, wnioskuję, że przygotowywał się psychicznie i fizycznie do koncertu, który miał dać nazajutrz, czyli 11 listopada w Meksyku. ;)
Ciekawy temat ;)
PS Tak w ogóle to foch na Michaela, bo nawet mi kartki nie wysłał...
hmm ja nie wiem co robił w moje urodziny 22 maja 1984 roku, pewnie szykował się do trasy koncertowej z The Jacksons na 6 lipca 1984. Jak by ktoś coś znalazł to pomóżcie.
5.06. 1987 To był świetny dla niego rok a co robił tego dnia albo w czerwcu to nie mam zielonego pojęcia, nic nie znalazłam. Wiem, że w tym roku miał trasę koncertową w Japonii ale w jakim to było miesiącu też nie wiem. A może ktoś wie coś więcej na temat tego dnia?
Znalazłam coś takiego, ale
nie wiem, czy to prawda ;]
15 lipca 1996-
Sułtan Brunei, najbogatszy człowiek świata, urządził przyjęcie z okazji 50. rocznicy urodzin - trwało ono dwa tygodnie i było prawdziwym festiwalem gwiazd, z udziałem między innymi Michaela Jacksona i księcia Karola.