Wywindujmy "The Girl Is Mine" na szczyt listy!!
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Dzięki za pozdrowienia! :) Gratulacje!
Się dzieje!
Odwagi! Wasze komputery na pewno wytrzymają dwa razy więcej kliknięć :D
P.S. Mój patent: głosuję 100 razy, wchodzę do skrzynki, klikam: "zaznacz wszystkie na stronie (100)" i klikam: usuń. Tym samym dwoma kliknięciami załatwiam sprawę zapchanej skrzynki. I potem wracam na stronę eski, klikam 100 razy... W sumie wychodzi jakieś pół godziny na 1000 kliknięć. Polecam :) [można w trakcie posłuchać Thrillera :P]
Się dzieje!
Odwagi! Wasze komputery na pewno wytrzymają dwa razy więcej kliknięć :D
P.S. Mój patent: głosuję 100 razy, wchodzę do skrzynki, klikam: "zaznacz wszystkie na stronie (100)" i klikam: usuń. Tym samym dwoma kliknięciami załatwiam sprawę zapchanej skrzynki. I potem wracam na stronę eski, klikam 100 razy... W sumie wychodzi jakieś pół godziny na 1000 kliknięć. Polecam :) [można w trakcie posłuchać Thrillera :P]
- dirty_susie
nie płacz... :)lama_louie pisze:Ale zaśpiewał... Dzięki za pozdrowienia, Paulino. Może teraz kolej na dirty_susie? Dlaczego MJ tak nisko spadł? Przecież głosowaliśmy...
właśnie... teraz moja kolej... pozdrowię Was... słowo harcerza
swoją drogą... trzeba się sprężyć... i głosować jeszcze więcej... :) nadal mam wątpliwości, czy to coś daje, ale klikam cały czas...
Nie sądzę, żeby ta propozycja została puszczona w radiu z tego względu, że nie została jeszcze oficjalnie wydana.Aga_88 pisze: A tak na marginesie, ja proponuję dac do propozycji MJ i Akona, może nam się uda i wskoczy :D
chyba, że już tak robicie
Ja razem z głosowaniem na "The Girl Is Mine" w propozycjach wpisywałem "Blood On The Dance Floor" - jako piosenkę, która pasuje do profilu muzyki puszczanej w Esce.
3 dni - trzeci fan na antenie.jolene_ pisze:Który to fan w ciągu 3 dni?
- speechless26
hehehe :D
wygląda na to, że lubią dzwonić do fanów Michaela :)
ja tam nie mam nic przeciwko :)
nie słyszałam się w radiu, może coś głupiego palnęłam :P ale ciesze się, że do mnie zadzwonił i mogłam powiedzieć publicznie, czyją jestem fanką :)
szkoda , ze to nie luty i nie rozdawali płytek Jacksona:) :P
wygląda na to, że lubią dzwonić do fanów Michaela :)
ja tam nie mam nic przeciwko :)
nie słyszałam się w radiu, może coś głupiego palnęłam :P ale ciesze się, że do mnie zadzwonił i mogłam powiedzieć publicznie, czyją jestem fanką :)
szkoda , ze to nie luty i nie rozdawali płytek Jacksona:) :P
I'm so proud to say- I love You.
- Moon_Walk_Er
- Moon_Walk_Er
- speechless26
- Jacksomanka