Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.
Mandey, dzięki serdeczne za propozycję
Nie skorzystam jednak, bo "skład" płyty również mam, ale chodzi o samą przyjemność posiadania oryginału, wiesz o co chodzi...?
Gdyby jednak ktoś, coś... Wdzięczna będę bardzo!
Pozdrawiam.
Po prostu koncerty w formatach DVD. To samo czego namiastkę mamy u nas w multimediach u Willy'ego. I z tego co widzę to raczej bez jakichś mega rarytasów. Plus kilka amatorek.
Ale i tak fajnie by było to mieć choćby po to by sprawdzić czy koleś przypadkiem nie ma tych samych koncertów w lepszej jakości :]
Maverick pisze:Po prostu koncerty w formatach DVD. To samo czego namiastkę mamy u nas w multimediach u Willy'ego. I z tego co widzę to raczej bez jakichś mega rarytasów. Plus kilka amatorek.
Ale i tak fajnie by było to mieć choćby po to by sprawdzić czy koleś przypadkiem nie ma tych samych koncertów w lepszej jakości :]
Oby nie w gorszej jakości, bo i takie DVD też się zdarzają. Ale mimo to, jestem pozytywnie nastawiony do tego box'u.
Maverick pisze:Ale i tak fajnie by było to mieć choćby po to by sprawdzić czy koleś przypadkiem nie ma tych samych koncertów w lepszej jakości
Ktoś już sprawdził i srogo się zawiódł, wypowiedź Tino MJ z MJJC:
Tino MJ pisze:Don't buy this package!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I just bought it from ebay.
It came in the case with dangerous picture.
Lots of these DVDs are bad copy from MJDVDshop & MJdavid007...
Picture quality really sucks.
Except for Moonwalker,We Are The World,Dangerous SF,History I & II,The One,Number One are copy from original DVD.
But the rest are poor quality!
Siemka! Czy ktoś z Was wie, czy te piosenki zostały już wydane??? Jeśli tak to na jakiej płycie? A jeśli nie to może wiecie kiedy zostaną wydane?? Bardzo mi się podobają, a Wam?? Z góry dzięki za odpowiedzi.
Mam pytanko:
Wydaje mi się, że piosenka Little Susie nawiązuje do dosyć popularnej melodii (musical czy coś podobnego), ale nie jestem w stanie sobie dokładnie przypomnieć co to mogło być.
Pomożecie? ;] Jeśli gdzieś już o tym było, to przepraszam - ja nie znalazłem.