Nie wiem jak reszta, ale ja na pewno sięgnę do kieszeni i zainwestuję w "KOP". Niby kolejny składak... ale nie mogę się oprzeć

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
Dokładnie!Mandey pisze:Hm, no to rzuca troszkę światła na całą sprawę. Otwiera się szansa byMaro pisze:A zapomnialem dodac ze u nas bedzie 2 cd
jednak upchać tam mniej znane utwory.
Mandey pisze:
A wiadomo coś o formie głosownia?
Nie jestem już zaskoczona, iż najprawdopodobniej będzie można zaznaczyć tylko 5 piosenek.Maro pisze:Głosowanie rusza od 29 Sierpnia,juz w krotce podam wam strone :)
Naprawdę tanio! Chociażby z tego względu warto upchać na KOP-ie kilka mniej znanych utworów.Maro pisze: a i cena bedzie okolo 40 złotych :)
Katastrofy nie będzie - w razie czego zawsze znajdzie się jakiś "zamiennik"Pank pisze:Shout nie pojawiło się na żadnej kompilacji - mam wątpliwości czy będzie można na niego głosować.
Uff... dzięki za info Maro. W takim układzie spokojnie zdążę wrócić i zagłosowaćMaro pisze:3 tygodnie będzie trwało glosowanie.
malakonserwa pisze:Lika, możesz liczyć na dubel w takim głosowaniuSay say say
Got The Hots
We've Had Enough
Shout
Heartbreak Hotel
'Zaznaczę' z pewnością te same utwory.
Oj, tak tak.Już poszło do mediów :)
Nie wiem dokładnie na czym opiera się ten cały systemMaro pisze:będzie można zagłosować aż na 20 piosenek. ale tylko 1 raz.