Zapraszam do kolejnej aukcji albumu na Allegro.
Tym razem ja jestem sprzedającym. Ustaliłyśmy z Kasią, że łatwiej będzie zarządzać sprzedażą i kontem bankowym.
Wiadomości z ostatniej chwili.
Sprawa uzyskania pozwolenia na zawieszenie płyty jest w zaawansowanym toku. Przekazano już nam wstępnie możliwość przychylenia się do udzielenia pozytywnej odpowiedzi na nasz wniosek. Niczego jeszcze jednak nie wiemy na pewno ponieważ odpowiedzi są tylko ustne, jak na razie.
Chcieliśmy jednak żebyście wiedzieli, że działamy czynnie w tej sprawie i jesteśmy coraz bliżej celu
Niczego więcej nie mogę napisać, żeby nie zapeszyć
Moi Mili,
Dzięki Waszemu zapałowi i otwartości, mamy już prawie pełną kwotę potrzebną do zrealizowania projektu- brakuje już naprawdę niewiele.
Dzięki Wam piękne i liczymy, że jest jeszcze ktoś w tym kraju, kto nie zakupił jeszcze albumu. Jeśli tak, to zachęcamy do zakupu za pośrednictwem naszej aukcji- przyjemne z pożytecznym
Tak, czy owak... jesteście wielcy!
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Wszystko idzie do przodu W miarę możliwości działamy, aby płyta zaistniała jak najszybciej
Największą barierą okazały się urzędy, które wcale nie mają chęci ani obowiązku ułatwienia nam całej ,,papierologii", tak więc w chwili obecnej czekamy na oficjalną zgodę na zawieszenie płyty.
But if you came to see
The truth, the purity
It's here inside a lonely heart
Oficjalnej zgody niestety jeszcze nie uzyskaliśmy. Jest to ostatni ,,papier" jaki musimy mieć w ręku aby zawiesić płytę. Uwierzcie mi, że jest masa mniejszych i większych formalnych spraw do załatwiania. Gdyby chodziło tylko o złożenie potrzebnych dokumentów dawno byłoby po sprawie, ale na każdą procedurę urzędy mają określony czas, a jak wiadomo zazwyczaj przeciągają do ostatniego dnia. Jedyne co możemy nieraz robić to tylko czekać.
Przy okazji gorąco dziękuję wszystkim, którzy nam zaufali i wspomagają to przedsięwzięcie Naprawdę to dla nas wiele znaczy....
Robimy co w naszej mocy abyście zobaczyli efekty jak najszybciej
But if you came to see
The truth, the purity
jest szansa, żeby odsłonięcie płyty nastąpiło w tym roku?
To nie jest złośliwość, na serio pytam. Wiem, że załatwienie czegoś w urzędzie bywa koszmarem, ale przecież istnieją przepisy, które obligują administrację państwową do podejmowania decyzji w określonych ustawowo terminach.
Mental pisze:jest szansa, żeby odsłonięcie płyty nastąpiło w tym roku?
Wszystkie znaki na ziemi i niebie na to wskazują
Tzn jeśli w urzędach nie będzie niezrozumiałych i nieprzewidzianych komplikacji... w tej chwili nic na takowe nie wskazuje.
little_susie pisze:rozumiem trud włozony w zakup płyty, ale czyż to nie powinno byc drugim krokiem, a pierwszym uzyskanie zgody
widzisz niekoniecznie, sprawy idą równolegle i myślę, że jak pieniądze zaczekają na decyzję będzie bezpieczniej niż odwrotnie.
Jeśli jakimś nieszczęśliwym zrządzeniem losu nie dostaniemy zgody to pieniądze nie przepadną. Nie ma takiej opcji.
To czekanie nuży także i nas ale miejmy nadzieję, że jak najszybciej spotkamy się wszyscy na odsłonięciu
But if you came to see
The truth, the purity
karolinka70 pisze:Nie sądzę aby ponad 2000zł zbiórki na płytę poszło na serwer. Więc ktoś kto wie może odpowiedzieć mi na pytanie?
Po nawałnicy, któa przeszła przez Forum po śmierci Michael'a serwer, który by nas zadawalał kosztuje 900 PLN.
Mimo wszystko nie sądzę, abyśmy mieli dylemat, co zrobić z pieniędzmi.
Tak jak już napisała Noemi.best pieniądze co do grosza zostaną przekazane w ręce odpowiedzialne za forum
ulaeska dzięki, Wasze wsparcie jest dla nas bardzo ważne, szczególnie teraz
But if you came to see
The truth, the purity