Beyonce Knowles
- La_Pantera_Rosa
- La_Pantera_Rosa
-
- invincible_MJ
hehe, mi też przychodzi na myśl ta reklama jej perfum..dziwne? ;) Piosenka oczywiście pokazuje możliwości głosowe Beyonce, ale sama w sobie mnie nie porusza, teledysk też jest jak dla mnie nieciekawy. Myślę że piosenkarka jej pokroju mogłaby połasić się na coś ambitniejszego. Best Thing I Never Had też mi się nie podoba. Wieje nudą..Justine1304 pisze:mI TO PRZYPOMINA DŁUŻSZĄ REKLAMĘ JEJ PERFUM. sĄ TAM ICH WSZYSTKIE KOLORY (NIEBIESKI, CZERWONY I POMARAŃCZOWY). bRAKUJE TYLKO FLAKONÓW ;)
Wcześniej gdy słuchałam piosenki 1+1 przeszkadzały mi wysokie brzmienia głosu pod koniec każdej wyśpiewywanej frazy, teraz już tak nie jest.
Hipnotyzujący obraz, dawno nie widziałam czegoś podobnego. Uważam, że reżyser tego teledysku stworzył coś wartego uwagi i zapamiętania. Bardzo podobają mi się refleksy świetlne, mam wrażenie jakby były namalowane farbą olejną, zbyteczne są tylko sceny w bieliźnie ;)
Hipnotyzujący obraz, dawno nie widziałam czegoś podobnego. Uważam, że reżyser tego teledysku stworzył coś wartego uwagi i zapamiętania. Bardzo podobają mi się refleksy świetlne, mam wrażenie jakby były namalowane farbą olejną, zbyteczne są tylko sceny w bieliźnie ;)
Ale w refrenie powtarza się fraza "Make love to me" więc sceny namiętności są jak najbardziej na miejscuTalitha pisze:zbyteczne są tylko sceny w bieliźnie ;)

To pewnie miała być w założeniu jedna z jej ambitniejszych produkcji. Wyszło tak mniej więcej na pół gwizdka, jednak plus za "normalny" podkład w którym wreszcie nie przekrzykuje się z instrumentami.Myślę że piosenkarka jej pokroju mogłaby połasić się na coś ambitniejszego. Best Thing I Never Had też mi się nie podoba. Wieje nudą..
Nie chodzi raczej o subtelne sceny namiętności z modelem, tylko o bieliznę w panterkę...Margareta pisze:Ale w refrenie powtarza się fraza "Make love to me" więc sceny namiętności są jak najbardziej na miejscu
no ale bez golizny przecież się nie obejdzie, jak wyznaje, że chce... to musi pokazać co ma.
- La_Pantera_Rosa