Zażalenie na moderatora
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
No bez przesady, by czasem nie można było sobie polecieć góralszczyzną. Nie chodzi o używanie słów w ogóle, tylko o to w jaki sposób zostały użyte. Norbi poleciał po bandzie na maksa i uderzył w konkretną osobę. I to w najgorszy sposób. Proszę tutaj nie odwracać kota do góry nogami. I nie dorabiać ideologii, bo w tym momencie mnie to obraża.
A wszystkich proszę o obniżenie temperatury rozmowy. I nie tworzenia sztucznych podziałów. Wszyscy jesteśmy za uszanowaniem Michaela jako artysty, również po Jego śmierci. Kropka.
A wszystkich proszę o obniżenie temperatury rozmowy. I nie tworzenia sztucznych podziałów. Wszyscy jesteśmy za uszanowaniem Michaela jako artysty, również po Jego śmierci. Kropka.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
- polishblacksoul
jaki problem ze mna ma moderator mandey? dlaczego rzuca jakies dziwne personalne teksty? wczym mu zawinilam?
prosze o wyjasnienie bo nie rozumiem
prosze o wyjasnienie bo nie rozumiem
> > > Po prostu dobra muzyka
Nie uważasz, że powinnaś zapytać mnie na PW co mam za problem?
Ale jak chcesz być w centrum uwagi tu, no to nie ma problemu.
Otóż, uważam że cholernie narzucasz innym swoje zdanie notorycznie przy tym na forum spamując bo potrafisz się wciąć w jakiś topic i pisać zupełnie nie na temat. Nie wydaje mi się bym gdzieś Cię obraził albo dał jakieś ostrzeżenie bezpodstawnie. Masz dar do oceniania "książki po okładce" nie znając jej zawartości. Do tego po prostu nie cierpię formy jakie mają Twoje posty, pomijając już kwestię czcionki jaką piszesz. Mam do tego prawo. Gdybym był normalnym użytkownikiem i byłby temat "Zażalenie na użytkownika" zapewne jak opętany pisałbym na Ciebie skargi. Tyle.
Ale jak chcesz być w centrum uwagi tu, no to nie ma problemu.
Otóż, uważam że cholernie narzucasz innym swoje zdanie notorycznie przy tym na forum spamując bo potrafisz się wciąć w jakiś topic i pisać zupełnie nie na temat. Nie wydaje mi się bym gdzieś Cię obraził albo dał jakieś ostrzeżenie bezpodstawnie. Masz dar do oceniania "książki po okładce" nie znając jej zawartości. Do tego po prostu nie cierpię formy jakie mają Twoje posty, pomijając już kwestię czcionki jaką piszesz. Mam do tego prawo. Gdybym był normalnym użytkownikiem i byłby temat "Zażalenie na użytkownika" zapewne jak opętany pisałbym na Ciebie skargi. Tyle.
Pewnie piszę to w złym miejscu (bo na nikogo nie chciałem się skarżyć), ale pytanie jest dla mnie ważne a chciałbym je skierować do moderatorów. Otóż: Jutro przed premiera płyty. Czy jeśli w książeczce będzie podane, że w utworach od Cascio lead vocal to Michael Jackson, to czy dalej dozwolone będzie pisanie na forum, że to śpiewa "koza", "ciul", "Malachi" itp? Czytając forum zawsze czerpałem sensowne informacje, natomiast od jakiegoś czasu podawane są w ostrym tonie spekulacje, uwłaczające Michaelowi. Chciałbym czytać dalej forum MJPT z przyjemnością, a nie popadać w dalszą frustrację. Jeśli będę wiedział, że sytuacja nie zostanie zmieniona i dalej używanie w/w zwrotów w stosunku do Michaela będzie dozwolone, kulturalnie poproszę o bana i pozostanę na forum jako gość, aby nie spamować i nie pisać : "to nie koza, ani malachi ,ani ciul, tylko MJ" - czym mam nadzieję ułatwię sprawę moderatorom.
Dołączam sie do pytania.pushu pisze:Czy jeśli w książeczce będzie podane, że w utworach od Cascio lead vocal to Michael Jackson, to czy dalej dozwolone będzie pisanie na forum, że to śpiewa "koza", "ciul", "Malachi" itp?
I chciałam zauważyć, że ponoć na tym forum nie toleruje się piractwa, natomiast w ostatnim czasie piractwo kwitnie, mało tego moderatorzy wiodą tu prym. Ale się porobiło
Sygnatur co niektórych nie skomentuję, a Twoja Mandey ma nawet nieregulaminowy rozmiar -
Ale widocznie jak nazwa użytkownika świeci się na zielono, to wolno wszystko... Ech ...Maksymalna wielkość (objętość w KB) plików graficznych w sygnaturce (...) nie może przekraczać 100 KB, 150 pikseli wysokości, a ilość linijek tekstu w stopce nie powinna przekraczać 4
No, to tyle ode mnie...
Napiszę Ci tylko tyle. Byłaś jedną z pierwszych osób, które dobijały się o link więc nie rzucaj kamieniem bo sama jesteś winna. Dowody na moim facebooku a także w archiwum GG. Tu na forum nic oficjalnie nie dawałem. Jak nie dowidzisz to mogę Ci podesłać. Na koniec chcę dodać, że nie chcę mieć z Tobą nic wspólnego bo jedzie od Ciebie totalnym fałszem. Jak coś potrzebujesz to wiesz gdzie uderzać ale jak coś już Ci nie pasuje i widzisz jak inni szczekają i atakują to zaraz się przyłączasz. To uświadamia mnie w tym, że nie tolerujesz zdania i opinii innych, bo dobrze jest jak jest po twojemu. Ja akurat szanuję czyjeś zdanie, choć nie zawsze się z nim zgadzam, to nas różni. Taki obraz mam jeśli chodzi o Ciebie. Tyle.agusiaa_w pisze:I chciałam zauważyć, że ponoć na tym forum nie toleruje się piractwa, natomiast w ostatnim czasie piractwo kwitnie, mało tego moderatorzy wiodą tu prym. Ale się porobiło
PS. Sygnaturkę zmniejszyłem bo po co ma Ci się nie mieścić w ekranie.
Tak. Zwrot, że Michael Jackson śpiewa jak koza też będzie dopuszczalny. Wspominanie o wokaliście Malachi - i owszem. Krytyka albumu Michael, o ile podparta będzie sensownymi argumentami (i vice versa), też jest możliwa. Ponadto moderatorzy mają prawo do zachowania nawet i bardzo ostrego tonu, o ile nie przeczy on zasadom netykiety, regulaminu forum i ogólnie przyjętych zasad dobrego wychowania.pushu pisze:Czy jeśli w książeczce będzie podane, że w utworach od Cascio lead vocal to Michael Jackson, to czy dalej dozwolone będzie pisanie na forum, że to śpiewa "koza", "ciul", "Malachi" itp?
Takie przypadki zdarzały się już w historii tej strony. Pisanie na forum MJPT nie jest obowiązkiem - to czynność dobrowolna.pushu pisze:Jeśli będę wiedział, że sytuacja nie zostanie zmieniona i dalej używanie w/w zwrotów w stosunku do Michaela będzie dozwolone, kulturalnie poproszę o bana i pozostanę na forum jako gość
Ja się absolutnie nie wypieram, że ściągnęłam tą płytę. Przyznaję się. Tyle że ja ją ściągnęłam, bo nie mogłam wytrzymać do 13go, a nie po to, żeby ją z góry na dół zjechać i wyzywać Michaela od kozy, bojkotować jej kupno itd. Przykro mi, że mi fałszywość zarzucasz, bo moje stanowisko w sprawie tego burdelu na temat nowej płyty jest takie samo od początku...
No nic, lepiej było się nie odzywać ...
No nic, lepiej było się nie odzywać ...
Ok, rozumiem, nie ma problemu. Ponieważ uważam, że Michael jest takimi epitetami obrażany i jest to dla mnie frustrujące, bardzo proszę o zawieszenie mojego konta(zbanowanie).Czym innym jest krytykowanie nowego albumu a czym innym nazywanie ciulem Michaela Jacksona. Jestem osobą słabej motywacji i nie umiem się powstrzymać przed polemiką z osobami nie mającymi szacunku do mojego muzycznego idola dlatego jedynym wyjściem abym przestał pisać posty na MJPT jest ban. Nie chcę należeć do takiej społeczności gdzie są używane takie słowa, bo negatywnych epitetów na MJ na czytam się wszędzie, myślałem że na tym forum tego uniknę. Także przepraszam - co złego to nie ja. Może znajdę dla siebie jakieś inne miejsce w necie. Dziękuję i pozdrawiam.Pank pisze:Tak. Zwrot, że Michael Jackson śpiewa jak koza też będzie dopuszczalny. Wspominanie o wokaliście Malachi - i owszem. Krytyka albumu Michael, o ile podparta będzie sensownymi argumentami (i vice versa), też jest możliwa. Ponadto moderatorzy mają prawo do zachowania nawet i bardzo ostrego tonu, o ile nie przeczy on zasadom netykiety, regulaminu forum i ogólnie przyjętych zasad dobrego wychowania.
Pushu, czy Ty złośliwie przekręcasz opinie niektórych osób?pushu pisze:czym innym nazywanie ciulem Michaela Jacksona
NIKT na tym forum nie nazwał "ciulem" Michaela Jacksona. Nie ja jestem autorką owej wypowiedzi, ale widziałam ją na własne oczy i wiem, że autor tej wypowiedzi jest przekonany, że piosenki xxx nie śpiewa Michael Jackson, a nagranie zostało sfabrykowane.
Oczywiście, że jeśli Ty uważasz, że tę piosenkę Michael Jackson śpiewa, to jednocześnie uważasz, że ktoś nazwał Michaela Jacksona ciulem. Ale to nie jest poezja, którą każdy sobie może interpretować jak mu się podoba, tylko to jest przekręcanie intencji danej osoby. INTENCJI!
Wszystko mi jedno, czy chcesz zostać zbanowany, czy nie, ale taka manipulacja czyjąś wypowiedzią sprawia, że mi ręce opadają.
To jest pomówienie. Wypraszam sobie.agusiaa_w pisze:w ostatnim czasie piractwo kwitnie, mało tego moderatorzy wiodą tu prym.
Na oficjalnej stronie Michaela jest streaming płyty. Tak więc wypowiedzi na jej temat są jak najbardziej na miejscu.
Zu, żartujesz sobie? oficjalne jest, że to piosenka MJ i jest sygnowana jego nazwiskiem, nie ma żadnych dowodów że jest inaczej. Nie żyjemy w świecie iluzji i tego co nam się wydaje, tylko w świecie faktów.A fakt jest taki że możesz kupić nowy album MJ, a iluzją jest to że wg niektórych śpiewa tam ciul. To nie jest moja interpretacja czyjejś wypowiedzi. Takie są po prostu fakty. Rozumiem że Ty stoisz po stronie tej osoby którą zacytowałem bo sama uważasz, że śpiewa tam koza. Ale błagam, spójrz choć raz na temat racjonalnie.zu pisze:Oczywiście, że jeśli Ty uważasz, że tę piosenkę Michael Jackson śpiewa, to jednocześnie uważasz, że ktoś nazwał Michaela Jacksona ciulem. Ale to nie jest poezja, którą każdy sobie może interpretować jak mu się podoba, tylko to jest przekręcanie intencji danej osoby. INTENCJI!
Wszystko mi jedno, czy chcesz zostać zbanowany, czy nie, ale taka manipulacja czyjąś wypowiedzią sprawia, że mi ręce opadają.
Jeśli masz możliwość dokonania bana, proszę zrób to, bo pewnie zaraz znowu przedstawisz mi inny punkt widzenia, a ja znowu zacznę spamować w tym temacie wpadając z Tobą w polemikę.