W sobotę, fani Michaela Jacksona zebrali się na cmentarzu Forest Lawn Memorial-Park, by uczcić drugą rocznicę śmierci swojego Idola.
Wśród nich liczną grupę stanowili naśladowcy "Króla Popu".
W pewnym momencie fani stworzyli ogromne koło i trzymając się za ręce śpiewali.
Pod Great Mausoleum zostawili kwiaty, kartki, rysunki, plakaty itp. Zdjęcia źródło+twitter
No, smutne - Widzę chodzącego Michaela obok tych szafek trzymając się ich... Leżącego w tym łóżku. Jest to przykre, że zostało do tego doprowadzone, mimo, że 3 dni wcześniej śmigał po scenie jak rakieta. Eh...
ja mam totalnego doła wszystko mi się przypomniało...byłam w pracy kiedy się dowiedziałam...nie chciałam wierzyć próbowałam szukać w internecie zawiesiły się przeglądarki...
Dzisiaj wszystkie te wspomnienia wracają, nie pomyślałbym, że po czterech latach będzie mi tak ciężko się z tym pogodzić. cały czas mi Go brakuje i z upływem czasu coraz bardziej. Michael odmienił moje życie i w jednym momencie wszystko to co miałem zniknęło na zawsze.
Zawsze będzięsz zajmował najważniejsze miejsce w moim sercu.
Gone Too Soon
„Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?” – pytam samego siebie. „Może umiera?”. „O, nie!” – odpowiada głos w mojej głowie. „Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech.”