Przecież napisałem ,że wszystko pięknie ,że porusza ówczesne problemy ale ten fakt nie przesądza za tym ,że z założenia klip jest lepszy od pozostałych. To jest klip zrobiony tylko na potrzeby telewizji i tego ,żeby telewizja mogła puszczać coś jeszcze oprócz samego dźwięku. To już nie to samo co klipy z Moonwalkera tworzone z pasją samego Michaelahomesick pisze:co tam Gandhi, King, Wałęsa, JFK, Matka Teresa, Lenon, co tam starcia religijne, blok wschodni, co tam idea pojednania i poruszanie aktualnych wtedy problemów politycznych i społecznych, gdzie jest łapanie się za krocze ja się pytam ? ;p
wybacz, od ubeków cię nie wyzwę jak prowadząca ;), ale argumentacja jaką podałeś aż się prosi o taki komentarz. bo czym innym, jak nie zlepkiem, jest wersja live tej samej piosenki. nie każdy klip musi mieć fabułę, ba! nie każdy film ją nawet posiada.
![Jęzor :-P](./images/smilies/jezyk.gif)
Jak ja coś oceniam zawsze patrzę przez pryzmat tego ile się ktoś z tym napracował , jaki miał pomysł i czy ja sam bym mógł zrobić coś takiego
![Nenenene nenene](./images/smilies/nana.gif)
I kto to mówiMan in the mirror pisze:Piosenka Man in the Mirror, współgra z teledyskiem, . Może nie jest to szczyt umiejętności reżyserskich Mchaela, ale tam wszystko ma swój sens.Piosenka mówi by zacząć zmieniać świat od siebie.Myślę, że teledysk temu nie odbiega.Więc uzasadnienie, że nie współgra zostawcie sobie w kieszeni i pomyślcie nad ,,jakimś" większym uzasadnieniem.Homesick, doskonale odpowiedziałaś Detoxowi.Dzięki.
![Nenenene nenene](./images/smilies/nana.gif)
Może ty popracuj nad bardziej przekonującym uzasadnieniem?nie lubię wersji alternatywnych xD
![;-)](./images/smilies/wink.gif)