Justine1304 pisze:Gdzie był Michael podczas 11 września? Parę dni wcześniej miał swoje 2 koncerty w NY. Czy przebywał tam jeszcze tego dnia czy był gdzieś w drodze?
Dzien wcześniej (10 września) Michael dał swój drugi koncert w Madison Square Garden. Następnego poranka gdy samoloty uderzyły w WTTC Michael opuścił swój Palace Hotel i udał się bodajże do New Jersey (był w tym mieście na pewno tydzien po atakach, aczkolwieknie wiem czy udał się tam od razu..)
eehm, to zdjecie bylo z 2009 roku i chyba tylko tak raz bylo, napewno nie czasami lub regularnie w takim stanie MJ'a nie bylo wczesniej widac, chociaz wiadomo ze Michael cos z ustami robil (era INVINCIBLE) po tym juz dal sobie spokuj i znowu byl jakis zabieg najpawdopodobniej z powodu trasy This Is It.
Na palcach to bylo czasami, nawet regularnie
Dzięki. Bo szczerze mówiąc myślałem, że to sobowtór Michaela stojący przy figurze Michaela :D I trochę mi nie pasowało, że czarnoskóry Michael stoi koło białoskórego ,,z przyszłości" Ale w twoim filmie widać, że figura jednak jest czarnoskóra, tylko na tym trailerze taka wyszła.
Damian pisze:eehm, to zdjecie bylo z 2009 roku i chyba tylko tak raz bylo, napewno nie czasami lub regularnie w takim stanie MJ'a nie bylo wczesniej widac, chociaz wiadomo ze Michael cos z ustami robil (era INVINCIBLE) po tym juz dal sobie spokuj i znowu byl jakis zabieg najpawdopodobniej z powodu trasy This Is It.
Na palcach to bylo czasami, nawet regularnie
Przed trasą This Is It Michael nie mial żadnej operacji plastycznej.
Myślenie jest największym błędem jaki może popełnić tancerz. Musisz czuć! - Michael Jackson
A może po prostu Michael chciał wzbudzić ciekawość?
Ja mam pytanie: czy Michael kiedyś wypowiadał się nt. Rene Magritte i dlaczego umieścił jego pracę w swoim teledysku? Czyste zainteresowanie, czy może głębsze przesłanie?