MJ: HIT CHARTS (Po Zawodach)
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
01. who is it /10pkt
02. billie jean /9
03. beat it /8
04. wanna be startin' somethin' /7
05. here i am (come and take me) /6
06. stranger in moscow /5
07. smooth criminal /4
08. they don't care about us /3
09. got the hots /2
10. beautiful girl /1
Got The Hots to bardzo udany odrzut. I wystarczająco funky i melodia satysfakcjonuje. Beautiful Girl ma skrzydła i takie smutne rozmarzenie. Daleko jej do banału, choć tekstowo i owszem. A Here I Am ma super groove. Posłuchajcie sami.
02. billie jean /9
03. beat it /8
04. wanna be startin' somethin' /7
05. here i am (come and take me) /6
06. stranger in moscow /5
07. smooth criminal /4
08. they don't care about us /3
09. got the hots /2
10. beautiful girl /1
Got The Hots to bardzo udany odrzut. I wystarczająco funky i melodia satysfakcjonuje. Beautiful Girl ma skrzydła i takie smutne rozmarzenie. Daleko jej do banału, choć tekstowo i owszem. A Here I Am ma super groove. Posłuchajcie sami.
Ostatnio zmieniony ndz, 05 kwie 2009, 22:43 przez kaem, łącznie zmieniany 1 raz.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
- Erna Shorter
- Skąd: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
Mało głosujących coś ostatnio. Gdzie te notowania gdzie było ponad 30 głosujących?
Jutro 4 propozycje z dorosłej twórczości Michaela. Niesamowita ballada z pierwszego albumu, który produkował Quincy Jones. Beznadziejny klip ten singiel miał. Druga to utwór przy którego nagrywaniu muzycy zespołu Toto mieli niezły polew gdy usłyszeli tekst piosenki... i to kto ją z Michaelem zaśpiewa. Są na to dowody. Trzecia to jak dla mnie najjaśniejszy obok Who Is It punkt albumu Dangerous. Jeden z kolegów z forum zrobił wyborny mix tego kawałka, który śmiem twierdzić jest jeszcze lepszy od i tak dobrego już oryginału... Ostatnia propozycja pochodzi z lat 90 i jest jedną z najbardziej udanych potyczek muzycznych Michaela z mediami.
Podsumowanie jutro około 18-stej.
Jutro 4 propozycje z dorosłej twórczości Michaela. Niesamowita ballada z pierwszego albumu, który produkował Quincy Jones. Beznadziejny klip ten singiel miał. Druga to utwór przy którego nagrywaniu muzycy zespołu Toto mieli niezły polew gdy usłyszeli tekst piosenki... i to kto ją z Michaelem zaśpiewa. Są na to dowody. Trzecia to jak dla mnie najjaśniejszy obok Who Is It punkt albumu Dangerous. Jeden z kolegów z forum zrobił wyborny mix tego kawałka, który śmiem twierdzić jest jeszcze lepszy od i tak dobrego już oryginału... Ostatnia propozycja pochodzi z lat 90 i jest jedną z najbardziej udanych potyczek muzycznych Michaela z mediami.
Podsumowanie jutro około 18-stej.
- polishblacksoul
A ja uważam, że klip jest urzekający właśnie. Skromny, prosty, uroczy i przesłodki.
> > > Po prostu dobra muzyka
No jest tak słodki, że aż mam odruchy zwrotne od tej słodkości.polishblacksoul pisze:A ja uważam, że klip jest urzekający właśnie. Skromny, prosty, uroczy i przesłodki.
Całe szczęście że nie ma tego na żadnym DVD bo to obaliło by mit
o niesamowitych klipach Króla Popu.
Takie Cry czy Heal The World przy tym to majstersztyk.
- polishblacksoul
"Tabloid Junkie", "She's Out Of My Life", "Dangerous", czwartego nie mogę sobie przypomnieć, choć wiem że była to piosenka Toto. Grr.
> > > Po prostu dobra muzyka
Błądzisz jak na razie. Nieuważnie śledzisz listę. Dangerous już był i się zmył.polishblacksoul pisze:"Dangerous", czwartego nie mogę sobie przypomnieć, choć wiem że była to piosenka Toto. Grr.
Ostatnio zmieniony pn, 06 kwie 2009, 21:31 przez Mandey, łącznie zmieniany 1 raz.