Gra video z Michaelem [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
billiejean89

Post autor: billiejean89 »

Ja kupiłam specjalnie PS3 żeby móc w to grać, najpierw grałam u Oli_ghost i stwierdziłam , że musze to mieć.

Ogólnie rzecz biorąc gra jest MEGA! Wszystko dopracowane w 100 % , tło w Earth Song jest nieziemskie!
(właśnie zabrakło mi 970 pkt do zdobycia 5ciu gwiazdek - W ŚPIEWANIU :smiech: )
Moja mama nawet w to gra :P Ta gra to dobry sposób na spalanie kalorii hihihi :D

Jestem pozytywnie zaskoczona Streetwalkerem, myślałam, że to będzie jakiś kwas, ale myliłam się :P Choreografia jest bombowa :P
Szkoda, że na wersji do PS3 nie ma 'Another part of me' :(

Tak czy siak, że żałuje tego wydatku, warto było :P

Słuchajcie, wiecie może czy w tej grze jest taka opcja, żeby grać zdalnie?
Obrazek
Awatar użytkownika
bj

Post autor: bj »

A ja chyba uciekłam śmierci spod kosy, bo było mi mało piosenek i chciałam się zalogować do sklepu PS3, żeby coś dokupić. I nie zdążyłam na szczęście, przed tym wyciekiem danych z Sony!!!
Ale czy ktos z was odwiedził ten sklep i wie, jakie dodatkowe utwory można ściągnąć? Czy jest np Speechless, I'll be there, Smile, Gone Too Soon? Chodzi mi głównie do spiewania, bo nie spodziewam się nagle do nich choreografii, choć skoro zrobili do Money, to who knows...
Remember the beautiful future promise of tomorrow...
Awatar użytkownika
Piotr Ubisoft

Szturmowiec z Gwiezdnych Wojen mierzy się z Beat It

Post autor: Piotr Ubisoft »

"Występ" do piosenki Beat It z gry Michael Jackson: The Experience w wersji na XBOX360 odbył się podczas niedawnego Szczecin GameShow. Co prawda na filmiku widać go tylko kilka sekund, ale można się uśmiać :smiech:. Przewińcie do 1:20.
http://www.youtube.com/watch?v=6vuPEinW ... dded#at=93
Piotr Ubisoft
Forever Yours

Post autor: Forever Yours »

Witam, mam PS3 i zamierzam kupić grę MJ Experience ale zauważyłam w waszych wpisach coś o przeciekach, nowych utworach - nie wiem do końca o co chodzi. Czy są różne wersje tej gry? Proszę o info bo jestem zielona w tych sprawach :)
Awatar użytkownika
La_Pantera_Rosa

Post autor: La_Pantera_Rosa »

Forever Yours na ps3 z tego co wiem sa chyba 3 piosenki dodatkowe Stranger in Moscow Heal The World i cos jeszcze ;)
Ain't no sunshine when he's gone :(
Awatar użytkownika
TheMajkeL

Post autor: TheMajkeL »

Forever Yours pisze:Witam, mam PS3 i zamierzam kupić grę MJ Experience ale zauważyłam w waszych wpisach coś o przeciekach, nowych utworach - nie wiem do końca o co chodzi. Czy są różne wersje tej gry? Proszę o info bo jestem zielona w tych sprawach :)
Na xboxa, ps3 dodane zostały 3 piosenki: Stranger, Blood on the..., I just can't stop..."
Przecieki? wtf? nic o nowych utworach nie słyszałem. Wątpię, żeby w ogóle były.
Obrazek
Awatar użytkownika
kubag02

Post autor: kubag02 »

Zastanawiam się nad kupnem tej gry na X-boxa i mam pytanie. Ona współpracuje jedynie z PS Move i Kinectem, czy można też grać zwykłym padem?
"Billie Jean umarła. Kto teraz potrafi tak zatańczyć i zaśpiewać ten kawałek?"
- użytkownik popularnego serwisu YouTube
Awatar użytkownika
La_Pantera_Rosa

Post autor: La_Pantera_Rosa »

kubag02 odradzam Ci kupna tej gry na xboxa calkowicie rozni sie od wersji na ps3 i wii jest po prostu o wiele gorsza moim zdaniem.. jak dla mnie grywalnosc srednia. tego o wiem to tylko sensory ruchu wspolpracuja z ta gra ;)
Ain't no sunshine when he's gone :(
Awatar użytkownika
Winiar

Post autor: Winiar »

La_Pantera_Rosa pisze:Heal The World
Na Wii też jest Heal The World.
Myślenie jest największym błędem jaki może popełnić tancerz. Musisz czuć! - Michael Jackson
Detox

Post autor: Detox »

Gra 2 dni temu miała również swoją na iPada. I muszę przyznać ,że grywalność pomimo dotykowego interfejsu jest świetna. Wciąga na długie godziny :) Grafika też dosyć ładna choć z iPada dałoby się wyciągnąć znacznie więcej ale nie ma co marudzić - i tak jest dobrze :)

http://www.youtube.com/watch?v=NbuUPhs9 ... h_response

-------------------------
m.
ODPOWIEDZ