http://www.youtube.com/watch?v=LBhTU8SbyOg

przejsc sie piotrkowska plac wolnosci manufaktura dawajcie pomysły
Ja ci polecam Manufakturę. Gdybyś miała mniej czasu, to nie, ale skoro to jest cały dzień, to warto parę przystanków przejechać tramwajem. To centrum handlowo - rozrywkowe uznane za najlepsze w Europie (choć ja jako kierowca nienawidzę przaśnego parkingu, bez żadnej logistyki).TEA pisze:Lipa będzie jak znajdę od razu bo co robić z resztą dnia :D
no prosze prosze ciesze sie ze sie ponownie zobaczymy :) jejku to niemal rok jak sie nie widzialysmy a tu taka mila niespodzianka !Jassy pisze:Mail wysłany więc jak wszystko dobrze pójdzie będę z Wami na pierwszym dla mnie zlocie ;) Mało się tu udzielałam ale mam nadzieję że się to zmieni ;) buziaki dla wszystkich! Kto jedzie z Podkarpacia? Może jakoś razem by się wybrać?
Z Podkarpacia jadę ja. I chyba tylko ja, bo jakoś nie widzę innych chętnych od nas :)Jassy pisze:Mail wysłany więc jak wszystko dobrze pójdzie będę z Wami na pierwszym dla mnie zlocie ;) Mało się tu udzielałam ale mam nadzieję że się to zmieni ;) buziaki dla wszystkich! Kto jedzie z Podkarpacia? Może jakoś razem by się wybrać?