MJ: VIDEO CHARTS (Po Zawodach)
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
- Agnieszkaaaaa
Kierując się moim wyborem, brałem pod uwagę teledyski, które mi się podobają na tyle, że pokazałbym je jako wizytkówkę Michaela Jacksona, osobie która go w ogóle nie zna. I tak prawdziwą kumulacją Michaela w Jacksonie jest Smooth Criminal, praktycznie all in one - ruchy taneczne, strój i wokal. Podobnie jest z Jam.
You rock my world to już kwestia tego, że teledysk to jakby kontynuacja Smooth Criminal. Michael po prawie 15 latach, ten sam, który niegdyś wszedł do klubu w białym garniturze, dziś w czarnym na spokojnie siedzi z kolegą w barze.
Beat it to już esencja Michaela w latach 80, nie licząc Thrillera, którego narazie tu nie ma. Billie Jean ma słabe miejsce, bo odkrywcze nie jest mimo zabójczej piosenki. Ghosts to dopiero następca godny Thrillera. Taki układ taneczny zdarza się raz na dekade Michaelowi.
Miałem kłopot z RTT i ITC - ale w końcu wybrałem wyżej ITC gdyż podoba mi się koncepcja tańczącego cienia i energii jaka kipi w tym teledysku. RTT - jak dla mnie trochę nudny pomysł z tym egiptem...dziwnie się Michael ubrał do niego;p
Another part of me - nie na darmo zostało wybrane najlepszym wystąpieniem scenicznym Michaela w NO, stąd też cenie sobie ten teledysk. Jeśli miałbym komuś pokazać co Michael potrafi na scenie to myślę min. o tym klipie.
Say Say Say to jak już ktoś powiedział, świetna sceneria i Michael o dobrym wyglądzie. Rock with you - zaletą jest ta dyskotekowa sceneria. Zielona - jakoś tak pasuje, te lasery :)
10. Smooth Criminal
9. Jam
8. You rock my world
7. Beat it
6. Ghosts
5. In the closet
4. Remember the time
3. Billie Jean
2. Another part of me
1. Say Say Say
Will you be there to wystąpienie w MTV na 10 lecie jakoś tak nie przemawia do mnie. Why to już w ogóle takie gejowskie, brzydki Jackson;p Speed demon - za duzo królika.
You rock my world to już kwestia tego, że teledysk to jakby kontynuacja Smooth Criminal. Michael po prawie 15 latach, ten sam, który niegdyś wszedł do klubu w białym garniturze, dziś w czarnym na spokojnie siedzi z kolegą w barze.
Beat it to już esencja Michaela w latach 80, nie licząc Thrillera, którego narazie tu nie ma. Billie Jean ma słabe miejsce, bo odkrywcze nie jest mimo zabójczej piosenki. Ghosts to dopiero następca godny Thrillera. Taki układ taneczny zdarza się raz na dekade Michaelowi.
Miałem kłopot z RTT i ITC - ale w końcu wybrałem wyżej ITC gdyż podoba mi się koncepcja tańczącego cienia i energii jaka kipi w tym teledysku. RTT - jak dla mnie trochę nudny pomysł z tym egiptem...dziwnie się Michael ubrał do niego;p
Another part of me - nie na darmo zostało wybrane najlepszym wystąpieniem scenicznym Michaela w NO, stąd też cenie sobie ten teledysk. Jeśli miałbym komuś pokazać co Michael potrafi na scenie to myślę min. o tym klipie.
Say Say Say to jak już ktoś powiedział, świetna sceneria i Michael o dobrym wyglądzie. Rock with you - zaletą jest ta dyskotekowa sceneria. Zielona - jakoś tak pasuje, te lasery :)
10. Smooth Criminal
9. Jam
8. You rock my world
7. Beat it
6. Ghosts
5. In the closet
4. Remember the time
3. Billie Jean
2. Another part of me
1. Say Say Say
Will you be there to wystąpienie w MTV na 10 lecie jakoś tak nie przemawia do mnie. Why to już w ogóle takie gejowskie, brzydki Jackson;p Speed demon - za duzo królika.
Cóż, kto późno przychodzi ten sam sobie szkodzi i w notowaniu zagłosować nie zdąży. No to teraz kujmy żelazo, póki gorące
Smooth Criminal - 10 pkt
Billie Jean - 9 pkt
Another Part Of Me - 8 pkt
In The Closet - 7 pkt
Say Say Say - 6 pkt
Ghosts - 5 pkt
Beat It - 4 pkt
Jam - 3 pkt
You Rock My World - 2 pkt
Speed Demon - 1 pkt
Smooth Criminal - 10 pkt
Billie Jean - 9 pkt
Another Part Of Me - 8 pkt
In The Closet - 7 pkt
Say Say Say - 6 pkt
Ghosts - 5 pkt
Beat It - 4 pkt
Jam - 3 pkt
You Rock My World - 2 pkt
Speed Demon - 1 pkt
Czy słyszysz, jak tam daleko muzyka gra?
10. Smooth Criminal
9. Will You Be There
8. Billie Jean
7. In The Closet
6. Beat It
5. Remember The Time
4. Ghost
3. Say Say Say
2. Rock With You
1. Jam
Nie tak to sobie zaplanowałam, ale nieopatrznie obejrzałam Will You Be There…
9. Will You Be There
8. Billie Jean
7. In The Closet
6. Beat It
5. Remember The Time
4. Ghost
3. Say Say Say
2. Rock With You
1. Jam
Nie tak to sobie zaplanowałam, ale nieopatrznie obejrzałam Will You Be There…
People say I’m crazy
Doing what I’m doing
Watching the wheels - John Lennon
Doing what I’m doing
Watching the wheels - John Lennon
- Mrkariinka
-