Michael Jackson - Visionary (2006)

Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil

Jak oceniasz tę płytę?

1
4
7%
2
3
5%
3
1
2%
4
2
3%
5
12
20%
6
37
63%

Liczba głosów: 59

Awatar użytkownika
dzina

Re: wiecie

Post autor: dzina »

kapralek pisze:w katowicach jest SATURN, a tam ceny łatwiótkie. Pudełko 30 zł a skidgle po 26 zł
Nooooo, takie ceny są już bardziej przyzwoite, ciekawe jak we Wrocku, muszę wyczaić sprawę :)
Awatar użytkownika
Terminator

Post autor: Terminator »

Sytuacja jest kiepska :nerwy: . Gdzie można zamówić kolejne single po Beat It? Wiem, że będą one w sklepie fan.pl ale ja szukałem sklepu w którym sam mógłbym odebrać. W vivid, merlin i empik nie ma takich pozycjii.
Wczoraj odwiedziłem warszawski Traffic Club i Empik w centrum i tam nie mieli nawet Billie Jean, tak samo w Empiku w Galerii Mokotów. Czyżby Empik przestał zamawiać single do sklepu? :nerwy:
Awatar użytkownika
huczek

Post autor: huczek »

Terminator pisze:Sytuacja jest kiepska :nerwy: . Gdzie można zamówić kolejne single po Beat It? Wiem, że będą one w sklepie fan.pl ale ja szukałem sklepu w którym sam mógłbym odebrać. W vivid, merlin i empik nie ma takich pozycjii.
Wczoraj odwiedziłem warszawski Traffic Club i Empik w centrum i tam nie mieli nawet Billie Jean, tak samo w Empiku w Galerii Mokotów. Czyżby Empik przestał zamawiać single do sklepu? :nerwy:
Nie sądze. Pewnie wyszły. ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
MJJ

Post autor: MJJ »

Hiszpania szaleje. Wystarczy spojrzeć na najnowsze notowanie najlepiej sprzedających się singli.

http://www.promusicae.org/file.php?url= ... r_pid=9600

No ale tam podobno była kampania promująca VISIONARY.
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Terminator pisze:Sytuacja jest kiepska :nerwy: . Gdzie można zamówić kolejne single po Beat It? Wiem, że będą one w sklepie fan.pl ale ja szukałem sklepu w którym sam mógłbym odebrać. W vivid, merlin i empik nie ma takich pozycjii.
Dziś odebrałam singiel"Beat It"-he he ci sprzedawcy już na kilometr wyczuwają kiedy się pojawię...
Myślę że z kolejnymi singlami nie powinno być problemu chociaż w Empiku faktycznie mieli chyba tylko dwa pierwsze.
W każdym bądz razie ja na odchodne usłyszałam od kasjera:"Do zobaczenia"a to chyba znaczy że problemu nie będzie.U nas w Poznaniu też tego jest wszędzie pełno.
Obrazek

Post autor: tancerz »

Opole - Media Markt - Visionary : "Bille Jean, Don't stop to get enough"po 27 zł. Oraz dwupaki : Albumy "Off the Wall i Thriller" oraz "Bad i
Dangerous" obydwa dwupaki po 79.99 zł ;) acha i był jeszcze "Dangerous Special Edition" ;-). To tyle ;) hehe jesli chodzi o płyty był tez Moonwalker na DVD ;-).
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
Fanka MJ

Post autor: Fanka MJ »

No to i ja napisze ze: empik Katowice - Moonwalker i koncert z Bukaresztu na DVD :)
Obrazek

Expect the Unexpected....
Do not look for the Obvious....
Look between the lines....

I'm believer ...:)
Awatar użytkownika
Terminator

Ja dzisiaj zakupiłem za 29,99 Beat It w MM.
To fajnie macie, że w Waszych miastach są te single po 27 zł.
Ja na Billie Jean czekam z empik.com ...
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Terminator pisze:Ja dzisiaj zakupiłem za 29,99 Beat It w MM.
To fajnie macie, że w Waszych miastach są te single po 27 zł.
Ja na Billie Jean czekam z empik.com ...
Ja też Nie Mam Billie Jean W Empiku w Katowicah Niema
w Media markt w Czeladzi Niema ale za to Kupiłem Beat It
Gośc w MM mowił ze BJ się rozszedł w Ten Sam Dzień ale mają Jeszcze Być w tym tygodniu;A tak To wogóle Cena Pudła z Singlem Thriller w Empiku w Katowicach to 49.99zł glupija To Ja zakupiłem w Dzień Promocji w Polsce za 52zł włącznie z przesyłką 10zł....
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Terminator

U mnie w MM był Billie Jean i to nawet dużo, na oko to z 7 sztuk. I boxy były za 39,99.

A tak odbiegając od sprawy kupna singli...
Dla mnie to szkoda trochę, że Michael wydaje tylko 20 singli :surrender:
Przecież wyszło ich więcej, więc jak już taką kolekcje Ktoś sobie zbiera to mogłyby być wszystki :knuje:
Wiem, że wiele singli które wyszły nie miały teledysku, ale np. Man Im The Mirror...
Czy jest jakiś sklep gdzie można kupić jakieś stare single (na CD a te jeszcze starsze z czasów Thriller i Off The Wall na vinylach)?
W Polsce w sklepach muzycznych to można sobie jedynie pomażyć...
Na aukcjach owszem, zdażają się... Ale jakiś sklep internetowy?
A może w Niemczech w sklepach można dostać single, na vinylach, jak też na CD?
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

Terminator pisze:Dla mnie to szkoda trochę, że Michael wydaje tylko 20 singli
Następne dwadzieścia w przyszłym roku, spokojnie. ;]
Awatar użytkownika
Jeanny100

Terminator pisze:U mnie w MM był Billie Jean i to nawet dużo, na oko to z 7 sztuk. I boxy były za 39,99.

A tak odbiegając od sprawy kupna singli...
Dla mnie to szkoda trochę, że Michael wydaje tylko 20 singli :surrender:
Przecież wyszło ich więcej, więc jak już taką kolekcje Ktoś sobie zbiera to mogłyby być wszystki :knuje:
Wiem, że wiele singli które wyszły nie miały teledysku, ale np. Man Im The Mirror...
Czy jest jakiś sklep gdzie można kupić jakieś stare single (na CD a te jeszcze starsze z czasów Thriller i Off The Wall na vinylach)?
W Polsce w sklepach muzycznych to można sobie jedynie pomażyć...
Na aukcjach owszem, zdażają się... Ale jakiś sklep internetowy?
A może w Niemczech w sklepach można dostać single, na vinylach, jak też na CD?
U mnie jest sklep muzyczny gdzie sprowadzają na zamówienie płyty winylowe z całego świata:)
Obrazek

Post autor: THRILLER »

Jeanny100 pisze: U mnie jest sklep muzyczny gdzie sprowadzają na zamówienie płyty winylowe z całego świata:)
A gdzie dokładniej?

Wiesz może czy w empiku (poznan) jest BJ i Beat It?
Awatar użytkownika
Jeanny100

Byłam wczoraj w Empiku i niestety nie ma tam tych singli.Mogę Ci powiedzieć że ja sprowadzam sobie na zamówienie w pewnym sklepie i na czas dostaję wszystko.A sklep z płtami winylowymi jest na ulicy Taczaka.
Obrazek

Post autor: Majxs »

Mam juz 5 singli :happy: Czekam na następne:)Są super!!

P.S. Jak sie pytałem w Empiku kiedy wyjdą następne,to powiedzieli ze nie wiedzą co ile wychodzi ta gazeta glupija
ODPOWIEDZ