Nooooo, takie ceny są już bardziej przyzwoite, ciekawe jak we Wrocku, muszę wyczaić sprawę :)kapralek pisze:w katowicach jest SATURN, a tam ceny łatwiótkie. Pudełko 30 zł a skidgle po 26 zł
Michael Jackson - Visionary (2006)
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
Re: wiecie
- Terminator
Sytuacja jest kiepska . Gdzie można zamówić kolejne single po Beat It? Wiem, że będą one w sklepie fan.pl ale ja szukałem sklepu w którym sam mógłbym odebrać. W vivid, merlin i empik nie ma takich pozycjii.
Wczoraj odwiedziłem warszawski Traffic Club i Empik w centrum i tam nie mieli nawet Billie Jean, tak samo w Empiku w Galerii Mokotów. Czyżby Empik przestał zamawiać single do sklepu?
Wczoraj odwiedziłem warszawski Traffic Club i Empik w centrum i tam nie mieli nawet Billie Jean, tak samo w Empiku w Galerii Mokotów. Czyżby Empik przestał zamawiać single do sklepu?
Nie sądze. Pewnie wyszły.Terminator pisze:Sytuacja jest kiepska . Gdzie można zamówić kolejne single po Beat It? Wiem, że będą one w sklepie fan.pl ale ja szukałem sklepu w którym sam mógłbym odebrać. W vivid, merlin i empik nie ma takich pozycjii.
Hiszpania szaleje. Wystarczy spojrzeć na najnowsze notowanie najlepiej sprzedających się singli.
http://www.promusicae.org/file.php?url= ... r_pid=9600
No ale tam podobno była kampania promująca VISIONARY.
http://www.promusicae.org/file.php?url= ... r_pid=9600
No ale tam podobno była kampania promująca VISIONARY.
Dziś odebrałam singiel"Beat It"-he he ci sprzedawcy już na kilometr wyczuwają kiedy się pojawię...Terminator pisze:Sytuacja jest kiepska . Gdzie można zamówić kolejne single po Beat It? Wiem, że będą one w sklepie fan.pl ale ja szukałem sklepu w którym sam mógłbym odebrać. W vivid, merlin i empik nie ma takich pozycjii.
Myślę że z kolejnymi singlami nie powinno być problemu chociaż w Empiku faktycznie mieli chyba tylko dwa pierwsze.
W każdym bądz razie ja na odchodne usłyszałam od kasjera:"Do zobaczenia"a to chyba znaczy że problemu nie będzie.U nas w Poznaniu też tego jest wszędzie pełno.
Dangerous" obydwa dwupaki po 79.99 zł ;) acha i był jeszcze "Dangerous Special Edition" . To tyle ;) hehe jesli chodzi o płyty był tez Moonwalker na DVD .
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
- Terminator
Ja też Nie Mam Billie Jean W Empiku w Katowicah NiemaTerminator pisze:Ja dzisiaj zakupiłem za 29,99 Beat It w MM.
To fajnie macie, że w Waszych miastach są te single po 27 zł.
Ja na Billie Jean czekam z empik.com ...
w Media markt w Czeladzi Niema ale za to Kupiłem Beat It
Gośc w MM mowił ze BJ się rozszedł w Ten Sam Dzień ale mają Jeszcze Być w tym tygodniu;A tak To wogóle Cena Pudła z Singlem Thriller w Empiku w Katowicach to 49.99zł To Ja zakupiłem w Dzień Promocji w Polsce za 52zł włącznie z przesyłką 10zł....
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
- Terminator
U mnie w MM był Billie Jean i to nawet dużo, na oko to z 7 sztuk. I boxy były za 39,99.
A tak odbiegając od sprawy kupna singli...
Dla mnie to szkoda trochę, że Michael wydaje tylko 20 singli
Przecież wyszło ich więcej, więc jak już taką kolekcje Ktoś sobie zbiera to mogłyby być wszystki
Wiem, że wiele singli które wyszły nie miały teledysku, ale np. Man Im The Mirror...
Czy jest jakiś sklep gdzie można kupić jakieś stare single (na CD a te jeszcze starsze z czasów Thriller i Off The Wall na vinylach)?
W Polsce w sklepach muzycznych to można sobie jedynie pomażyć...
Na aukcjach owszem, zdażają się... Ale jakiś sklep internetowy?
A może w Niemczech w sklepach można dostać single, na vinylach, jak też na CD?
Przecież wyszło ich więcej, więc jak już taką kolekcje Ktoś sobie zbiera to mogłyby być wszystki
Wiem, że wiele singli które wyszły nie miały teledysku, ale np. Man Im The Mirror...
Czy jest jakiś sklep gdzie można kupić jakieś stare single (na CD a te jeszcze starsze z czasów Thriller i Off The Wall na vinylach)?
U mnie jest sklep muzyczny gdzie sprowadzają na zamówienie płyty winylowe z całego świata:)Terminator pisze:U mnie w MM był Billie Jean i to nawet dużo, na oko to z 7 sztuk. I boxy były za 39,99.
Byłam wczoraj w Empiku i niestety nie ma tam tych singli.Mogę Ci powiedzieć że ja sprowadzam sobie na zamówienie w pewnym sklepie i na czas dostaję wszystko.A sklep z płtami winylowymi jest na ulicy Taczaka.