Marie pisze:Czego się bał, tak naprawdę. Czego lub kogo.
Mysle, ze Michael przede wszystkim bal sie starosci (nie lubil kiedy wypominano mu jego wiek). Bal sie dorosnac.
Bal sie takze o swoje dzieci, choc jest to naturalna, rodzicielska troska, zwlaszcza jesli mowimy o pociechach osob znanych.
Ja jestem ciekawa co oznaczała czerwona bransoletka na jego ręku,kiedy patrzymy na jego zdjęcia to widać że nosił ją od kilku lat.Może ktoś z was wie czym była i co mogła znaczyć?
B.Crow pisze:Ja jestem ciekawa co oznaczała czerwona bransoletka na jego ręku,kiedy patrzymy na jego zdjęcia to widać że nosił ją od kilku lat.Może ktoś z was wie czym była i co mogła znaczyć?
Do noszenia czerwonej bransoletki na nadgarstku namówiła Michaela Elizabeth Teylor, bo była wyznawczynią kabały - to taka filozofia czy coś takiego, a bransoletka to symbol, przed czymś także chroni... hmm
Można w necie trochę więcej o tym poczytać.
A ja jestem ciekawa co go tak naprawdę bolało tam w sercu i czy przypadkiem nie mam racji w wielu sprawach dotyczących jego osoby.
Powiem szczerze nie żdziwiłoby mnie to
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka
hmm ciekawa jestem jaki typ dziewczyn/kobiet podobał się Michaelowi .
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
asiek pisze:ciekawa jestem na ile znał sie na komputerze
i czy siedział czasem w necie :)
Tak, Michael chyba znał się całkiem dobrze na komputerze jest nawet zdjęcie jak siedzi przed laptopem i to dość stare.
Jak powiecie mi jak wstawia się tu z zdjęcia z własnego komputera, to wkleję, bo jeszcze tego nie rozpracowałam
Michael w ogóle lubił nowe technologie, szczególnie jeśli chodzi o sprzet filmowy
Editt: No udało się :) Dziękuję bardzo!
Ostatnio zmieniony pn, 24 sie 2009, 14:34 przez liberian wrz 87, łącznie zmieniany 1 raz.
Oglądając filmiki na yt, gdy trzymają się za ręce i wsiadają do samochodu, to mam wrażenie, że byli razem, ale pozory czasem mogą mylić...
Cóż, jak było naprawdę wiedzieli tylko oni.
Swego czasu była dyskusja, czy na filmikach na pewno jest Michael...
Eh, sama już nie wiem. Ktoś obeznany mógłby potwierdzić albo zaprzeczyć? Bo sama jesem ciekawa.
Ktoś obeznany mógłby potwierdzić albo zaprzeczyć? Bo sama jesem ciekawa.
obeznana to ja wybitnie nie jestem, ale:
1. To nie jest chód Michaela (tzn.ja tak uważam)
2. Ta laska totalnie mi nie pasuje do niego
3. A cała ta nakręcona sytuacja też jest jakaś podejrzana.
Bez fanów, bez innych ludzi hmm...
Ostatnio zmieniony pn, 24 sie 2009, 14:44 przez endka, łącznie zmieniany 1 raz.