Czajka pisze:no ale nalezalo Ci sie za te cale kupywanie strojow itp idd ......
ehhhh szczesciara :-D
Oh przestań, bo ludzie pomyślą, że za pieniądze można wszystko
A ten strój, w którym byłam jest akurat robiony przeze mnie, a nie kupiony, więc kosztował grosze
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Hej Tinkerbell78!
Dzięki za relację.
Wiem, że czasu na nic teraz nie macie, więc nie dręczę, ale obiecajcie, że jak tylko Michael się z Londynu teleportuje, to napiszecie swoją realację.
Pliiiiiiz
Pozdrawiam równie mocno Ciebie i Kasię
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
M.Dż.* pisze:Operatorzy dość dużo filmowali publiczność- byli tam tacy, którzy tylko tym się zajmowali- jest z czego wybierać
Montaż?
To naprawdę świetnie im to wyszło, prawie jak...w realu
To znaczy....
Miałam na myśli, że to ujęcie pochodzi z innej chwili
Twarzy mi do tułowia nie doklejali.... chyba
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
M.Dż.* pisze:Operatorzy dość dużo filmowali publiczność- byli tam tacy, którzy tylko tym się zajmowali- jest z czego wybierać
Montaż?
To naprawdę świetnie im to wyszło, prawie jak...w realu
To znaczy....
Miałam na myśli, że to ujęcie pochodzi z innej chwili
No tak. Montaż tych dwóch ujęć:
1) wskazującego MJ'a z całusem, a za chwilę
2) Twoja twarz (ujęta z tej innej chwili właśnie)
Dobrze zrozumiałam?
Jeśli tak, to bardzo fajnie im to wyszło...tzn ten montaż.../no prawie tak, jak było naprawdę w odniesieniu do tego, co opisałaś, że MJ na Ciebie wskazywał i posłał Ci całusa/
:)
--------------------
Access Hollywood Follows Michael Jackson In London http://www.youtube.com/watch?v=J0DtiB6ASKk part02
cicha, jesteś WIELKA
Szukałam tej strony odkąd wróciłam z Londynu, bo ich dziennikarze byli wśród fanów koczujących pod Earl's Court.
Zgubiłam ich namiary, a nakręcili krótką zajawkę, która mnie interesuje- niestety mi się obraz zacina i leci ino fonia
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Dziękuję Cicha... Teraz to juz mi nikt nie wmówi, że MJ fałszował aż mnie ciarki przeszły jak słyszałam jego głosik... Juz nie mogę się płyty doczekać i innych występów...
M.Dż.* mam coś specjalnie dla Ciebie, musisz to zobaczyć.... http://atvs.vg.no/player/player.php?id=6164&keyword=
Bardzo fajny wywiadzik
Kochani Michael wyjechal dzis o15:30. Wyszedl do nas , machal i wsiadl do jeepa ktorego okna obklejono uprzednio uwaga- workami na smieci, takimi czarnymi. Widzialysmu ubrana na rozowo Paris, w kaloszach. Michael podszedl tak blisko jak sie da, nie bylo duzo krzykow, garstka fanow. Bardzo milo bylo tak sie pozegnac. Obecnie juz o tej godzinie powinien byc z powrotem w Irlandii. My natomiast rozkoszujemy sie cieplem domu, drinkiem , wspomnieniami po tygodniu zycia pod chmurka. Wiecej wrazen na dniach- musimy wydostac sie najpierw z tej "banki" w ktorej obecnie jeszcze jestesmy. Pozdrawiamy.
Nancy pisze:M.Dż.* mam coś specjalnie dla Ciebie, musisz to zobaczyć....
A no ja właśnie o tym mówiłam
Tylko, że mi się zacina
Tinkerbell78 pisze:Wiecej wrazen na dniach- musimy wydostac sie najpierw z tej "banki" w ktorej obecnie jeszcze jestesmy.
Nie to, że chciałabym Was z tej bańki siłą wyciągać (ja w swojej w zasadzie jeszcze siedzę i musze przyznać, że to cudowne miejsce ), ale czekamy z niecierpliwością na Wasze relacje
WILLY!!!
Jesteś WIELKI!
Dzięki (przepraszam za zuchwałość )
Widać tam również Martę i Klarę- stałyśmy wtedy w kolejce po odbiór biletów
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
M.Dż.* pisze:
WILLY!!!
Jesteś WIELKI!
Dzięki (przepraszam za zuchwałość )
Zebym za każdym razem jak to słyszę dostawał złotówkę.....
Czas o tym pomyśleć
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Ja tylko, wciąż odczuwam smutek z powodu braku funduszy na te imprę, ale może jeszce bedzie taki, czas kiedy znów nasza ekipa będzie jechała na coś podobnego,i wtedy może już na pewno się wybiorę, choc zaczynam nowy biznes (GPW) to i kasy troszkę bede miał. Po prostu żałuje, że nie mogłem tam być z Kasią, Martą i Klarą, anawet moze troszkę więcej nas bedzie...
A co do głosu Michaela na gali, to uważam, że głosu to on nigdy nie straci, normalnie wpadłem w euforię i łza mi zleciała, gdy go usłyszałem bez muzyki jak śpiewa, po prostu CAŁY MICHAEL, a ten kto,uważa, że Michael fałszował, powinien zastanowić sie nad znaczeniem tego słowa!
ogłądnąłem wszystkie dostępne mteriały związane z MJ na wma na początku byłem troche zniesmaczony ale postanowiłem poczekać na lepszą wersje audio i video i moje opinie się znacząco poparawiła uważam że MJ pokazał się z bardzo dobrej strony a jego głos w dalszym ciągu jest wstanie zrobić furore na globalnym rynku muzycznym. Pokazał także bardzo trudną do wykonania odmiane głosu nie pamiętam jak to się nazywa mam nadzieje że nikt się przez to nie urazi. Pozdrawiam Serdecznie MJU is the best!!!
wirus2006 pisze: ogłądnąłem wszystkie dostępne mteriały związane z MJ na wma na początku byłem troche zniesmaczony ale postanowiłem poczekać na lepszą wersje audio i video i moje opinie się znacząco poparawiła
Miło to słyszeć, wirus2006
Jak pisałam wcześniej, nagłośnienie ustawione było pod nagranie telewizyjne, a nie pod publiczność znajdującą sie w Earl's Court (tu kolejny duży minus dla organizatorów).
W efekcie, głos Michael'a słyszany przez publikę (jak i amatorskie kamery) brzmiał strasznie głośno i ostro w porównaniu do podkładu (tym bardziej dla mnie, bo stałam przy samym odsłuchu ).
Jakość tych nagrań jest bardzo mizerna również dlatego, że głos Michael'a miesza się z krzykami i piskami fanów- montując materiał telewizyjny można nad tym zapanować
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Może się mylę, ale ten numer z głośnym playbackiem to mogło być specjalnie. Ni zdziwiłabym się, gdyby tak było. W końcy Mike już od dawna nie śpiewał na żywo i może się trochę bał,. że coś mu nie pójdzie. Taka uroczysta gala, wielki comeback Michaela Jacksona i nagle potknięcie. Nie mógł sobie na to pozwolić. Oczywiście mogę się mylić, ale taka myśl mi się nasunęła zaraz po obejrzeniu klipu. A po drugie, dlaczego zaśpiewał tak mało?! Według mnie coś w tym musi być. Tylko jedno mnie martwi. Jak wobec tego będzie wyglądać trasa koncertowa do nowej płyty?