Jest werdykt - NIEWINNY!

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
LittleDevil
Site Admin

Post autor: LittleDevil »

Nacieszcie sie przed snem tym widokiem.....

:smiech: :smiech: nenene :-P :diabel: :hahaha:

Obrazek
Obrazek
Czarodziej

Najpękniejszy 13-ty w moim{Naszym}życiu

Post autor: Czarodziej »

Brak mi słów żeby opisać swoją radość.Tak bardzo sie razem z Wami Kochane Mjówki cieszę z dzisiejszego werdyktu.Już w Sobotę Spotkamy się Wszyscy{prawie} na Manifie na cześć Naszego Króla Popu Michaela .To będzie wspaniały chwila i :happy:
ZielonoMiuż nie mogę się doczekać.Pozdrawiam Wszystkich z całego Serca.Czarodziej.
Invincible
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

Ooo...a Ty tu jesteś? Bo ja Cie na tym europejskim szukam. Wsadziłam tam dwa takie same posty pod rząd i mi się przypomniało, ze przeciez znam moderatora poniekąd... No ale jak Cie nie ma, to moze ktos inny to posprząta :]

Kurczę, piękne to zdjęcie jesssst...
Ten po lewej jak sie nazywa? Bardzo niezdrowo wygląda...
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

Nie wiem czy wszyscy zrozumieli, ale do mojego Ucha i mojego Brata wpłynęło takie słowo jak niewinny w Obu sprawach, Michael Niewinny także MOLESTOWANIA z 93'!!!!!!
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
dzina

Post autor: dzina »

WOW,WOW, WOW! Długo będziemy pamiętać ten dzień, jestem tak strasznie szczęśliwa, że sprawiedliwości stało się zadość i że my MJówki tak dzielnie się spisałyśmy! Jestem HAPPY.... :happy:
Ja również przyłączam się do podziękowań dla WSZYSTKICH MJówek a w szczególności dla Little Devil, Panka i Kate! Dzięki Wam za wszystko jesteście WIELCY :calus:
Awatar użytkownika
LittleDevil
Site Admin

MJowitek pisze:Ooo...a Ty tu jesteś? Bo ja Cie na tym europejskim szukam. Wsadziłam tam dwa takie same posty pod rząd i mi się przypomniało, ze przeciez znam moderatora poniekąd... No ale jak Cie nie ma, to moze ktos inny to posprząta :]

Kurczę, piękne to zdjęcie jesssst...
Ten po lewej jak sie nazywa? Bardzo niezdrowo wygląda...

Spoko, juz posprzatalam - tylko nie kaz mi naczyn zmywac, bo tego nienawidze! :smiech:

A ten z lewej to Auchincloss- jeden z prokuratorow. Nic dziwnego, ze wyglada niezdrowo, bo wyszedl na idiote. Ale coz, sam sobie winien!
Obrazek
Awatar użytkownika
LittleDevil
Site Admin

Mike pisze:Nie wiem czy wszyscy zrozumieli, ale do mojego Ucha i mojego Brata wpłynęło takie słowo jak niewinny w Obu sprawach, Michael Niewinny także MOLESTOWANIA z 93'!!!!!!

Michael byl zawsze NIEWINNY w sprawie "molestowania" z '93, poniewaz nie zostal nigdy oskarzony. Rachunek jest prosty - nie ma sprawy, nie ma winy!
Obrazek
Awatar użytkownika
Yoda

Boże nareszcie Michaela i nasz koszmar się skończył!!!!!!!!!

Post autor: Yoda »

Boże nareszcie Michaela i nasz koszmar się skończył!!!!!!!!!
Hip, hip HURA!!!!!!!!!!!!!!
NIECH ŻYJE KRÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:mj: :mj: :mj: :mj: :mj: :mj: :piwo: :party: :muzyka:
Jestem cudownie szczęśliwy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

Maikls Dheksons is nevainiigs!!!

A to jest "Michael Jackson jest niewinny" po łotewsku :D

Kurczę, faje to mjjforum europejskie, niech no sie tylko trocę bardziej rozkręci!
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

Według mojego brata teraz to raczej już nikt nie będzie chciał go oskarżać o molestowanie bo bedzie sie bał tego iż przegra.... I dobrze nie się boją i Michaśa zostawią, ja tylko sie popłakałem ze szczęścia, oczywiście nagrałaem sobie wszystko:D jak i większoć MJwitek także. Ale sie cieszę AAAAAAOOOOUUUUUWWWWW!! :dance: :dance: :mj: :happy:
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
dzina

Post autor: dzina »

Parę zdjątek :-)
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Schmittko

Post autor: Schmittko »

no muszę coś napisać. Muszę!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
Kocham Was! Jestem szczęśliwy! Che mi się płakać z radości!
Płakać za to, co mnie spotykało przez całe życie!
Za te wszystkie godziny, przez które bezskutecznie tłukłem ludziom prawdę, a oni wciąż patrzeli na mnie jak na fanatyka, który widzi tylko to, co chce.
Za wszystkie chwile, kiedy miałem ochotę rozwalić telewizor słuchając kłamstw powtarzanych od wielu lat...
Za całą nietolerancję, odrzucenie i niezrozumienie, jakie dotykało mnie przez ostatnich prawie 12 lat! Tylko dlatego, że Michaela Jacksona, największego artystę naszych czasów, oskarżono o coś, czego nie popełnił!
Chce mi się płakać... Płakać przy Unbreakable, przy Scream, Tabloid Junkie, Xscape, Leave Me Alone....
Man In The Mirror, Billie Jean... Boże, nie skończę tej wyliczanki!
Chciałbym być teraz z Wami! Chciałbym tańczyć z Wami do białego rana!
Odbijemy to sobie na zlocie!
Pamiętajcie!
Byliśmy tu! Byliśmy, wierzyliśmy, staliśmy twardo za nim! Nie od dziś! Od dawna. Od roku, dwóch, trzech... Od kilkunastu lat. Nie pojawiliśmy się tu po wyroku, ponieważ dla nas Michael niewinny był zawsze. Jestem... "proud MJ fan".... :) Proud jak nigdy. Jestem dumny, że jestem wśród Was.
Dziękuję z całego serca szczególnie Klarze za jej tłumaczenia, które były podstawą mojej wiary w niewinność Michaela. Dziękuję też wszystkim innym tłumaczom i zapodawaczom linków :)
Jezu! Po co ja tyle piszę?! Przepraszam! Za dużo myśli kłebi się w mojej głowie. Oglądalem wszystko co się dało. Hołdys i Markowska byli genialni. Michael powraca! Nowa era Króla Popu! To był wyrok i na nas! Zaczynamy nowe, inne życie!!! Jesteśmy wolni!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
Awatar użytkownika
Semika

Post autor: Semika »

Obrazek

Powodzenia! :)
Awatar użytkownika
Mazi

Post autor: Mazi »

Tak sie zabieram aby coś napisać ..ale brak mi słów poprostu już troche mi emocje opadły ...ale jak sobei odpoczne to sie podziele emocjami i przezyciami z wami ;)

Gratuluje wszytskim to było piekne warto zyć dla takich chwil...

bosz tak jak pisał chyba Majkel jak to brzmiało jak ta pani powtarzała "Not guilty"

ahh... teraz nowa era ...<to nie jest reklama>
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Awatar użytkownika
LittleDevil
Site Admin

Semika pisze:Obrazek

Powodzenia! :)

Cholera! Nie moge trafic!!! Chyba strzala sie brzydzi....

Obrazek
Oh yeah Baby, Poland loves you soooo f***ing much!!!!! :happy: :dance:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio zmieniony wt, 14 cze 2005, 3:29 przez LittleDevil, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
ODPOWIEDZ