Michael Jackson na 50. gali Grammy Awards [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Aga_88

Post autor: Aga_88 »

Dla mnie on mógłby sie tylko tak po prostu zjawić..
Bo skoro tak sie przygotowuje do wielkiego wejścia, to niech to będzie coś ekstra.. Nie koniecznie na Grammy.. ;-) nenene

To tribute ma być o 5:25? :-/ :wariat: :wariat:
lebelle

Post autor: lebelle »

przypominam ze Jackson byl podczas WMA w dziale Performance :)

Wiec nie byla to kategoria SIEDZACY NA TYŁKU NA WIDOWNI

Performance to performance. DObrze pamietam bo wtedy Michael ostro przegial, pojawiajac sie, skrzeczac do mikrofonu i rzucajac kurteczke w tlum.
Awatar użytkownika
Cocking

Post autor: Cocking »

Aga_88 pisze:To tribute ma być o 5:25? e Wariat Wariat
Nie wiadomo, ale skoro tak czekamy, to pewnie będzie tej 5:25, na złość nam :P

lebelle pisze:przypominam ze Jackson byl podczas WMA w dziale Performance :)

Wiec nie byla to kategoria SIEDZACY NA TYŁKU NA WIDOWNI

Performance to performance. DObrze pamietam bo wtedy Michael ostro przegial, pojawiajac sie, skrzeczac do mikrofonu i rzucajac kurteczke w tlum.
weź już przestań.
dzięki WMA wiemy, że ma świetny głos w falsecie.
Gość

Post autor: Gość »

Nie rozumiem was, Michael nic nie mówił, że będzie na Grammy Awards (z czego raczej łatwo wywnioskować, że go tam nie będzie)...widzieliście reklamy GA, i jasno było napisane TRIBUTE. Ja sie tam cieszę, że o nim tam pamiętają, i to też jest promocja lebelle. Ja oglądam, choć nie przecze, iż oczy mi sie lekko przymykają...o właśnie Kanye West dostał nagrodę za najlepszy RAP Album.
lebelle

no tak i dzieki WMA wiemy ze zyje i chodzi.

Wszyscy wiemy ze czujemy rozczarowanie takim idiotycznym postepowaniem

kazda uroczystosc to show odwołane

mam wyliczac ????

skoro juz tylko w gre wchodza trybuty i nagrody za zyciowe osiagniecia to powodzenia z powrotem. On powinien dostac w koncu nagrode dla najlepszej piosenki roku a nie jakies LIFETIME ACHIVEMENT AWARD, które to nagrody nadaje mu sie tylko po to zeby pojawil sie na uroczystosci jakiejs coby podbil troche im ogladalnosc i zaineresowanie wokol danej gali.

Prawda w oczy kole. Watek obiektywnych fanow i fanatykow byl juz tu poruszny.

Good Night
Invincible

Post autor: Invincible »

ON JUŻ DO CHOLERY CIĘŻKIEJ NIC NIE POWINIEN!!!
Co najwyżej może jak mu się zechce. I nie chcę więcej słyszeć, że COŚ POWINIEN. Bo mnie cholernie wkurzacie tymi wiecznymi wymaganiami co do niego. Przykro mi, że ma takich nic nie rozumiejących fanów którym można tłumaczyć po sto razy, a oni i tak swoje powinien i powinien i powinien. Szału można dostać.
Ostatnio zmieniony pn, 11 lut 2008, 3:49 przez Invincible, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek
Aga_88

Dobrze, że pamiętają.. Ale to już kolejna gala na której MJ sie nie pojawił.. Powinien przybyć jako gość, by zobaczyć to tribute chodziażby!! Dla niego! :-/ nenene
lebelle

kiedys pisalem.

krolem nie jest sie ciagle, na zawsze. albo sie umiera albo sie krolowi scina leb i wchodzi na jego tron.

Jackson abdykowal na wlasne zyczenie.

tron pusty.

Pewnie ze nic nie musi.

Tylko po co ty i ja siedzimy tu, i po co sie napalamy na jakis show, ta niespodzianke o jakiej tu piszecie.
Aga_88

lebelle nie przesadzajmy znowusz.. :-/
Gość

nie dostanie tu nagrody o jakiej marzysz...Thriller 25 to zawsze coś od samego Majkela, a od Invincible nic od niego nie dostaliśmy. Widze, że po prostu się strasznie nakręciłaś na jego występ na Grammy. A co do WMA, no cóz moim zdaniem sama jego obecność i przemówienie było ok, jak i spacerek po scenie...ale w przeciwieństwie do innych śpiew w tym wystepie zawsze uważałem za błąd, jak by tu go nie bronić...nie była to najlepsza partia wokalna w jego życiu ;D...ale nie rozumiem jednej rzeczy, jeśli tak bardzo ci sie nie podobał jego występ na WMA, to po co siedzisz po nocy i czekasz na Grammy, skoro wiadomo, że tutaj mógłby sie ewentualnie pojawić na 2,3 minuty i tylko powiedzieć coś do mikrofonu...a przecież ty oczekujesz, że wyskoczy z pod sceny w jakimś cekinowym wdzianku, zaśpiewa i dostanie Grammy za Najlepszy album R&B którego nie wydał.
lebelle

bo moze wlasnie o to chodzi ze fani maja jakies oczekiwania (jak ja) wobec niego. nie chcemy zeby spoczal na laurach i odcinal kupony od tego co zrobil. zreszta badzmy szczerzy malo robil od ponad juz 10 lat, bo tournee history tez bylo w polowie malo kreatywne (choreografia w wielu piosenkach byla kopia z Dangerous Tour).

Jestem jego wiernym fanem i licze ze porazi znow, zaszokuje swymi mozliwosciami, a nie bedzie odwalal jakies teatrzyki ze WYSTAPI, NIE WYSTAPI, POJAWI SIE, NIE. itd.

Czy to takie dziwne ze od najlepszego oczekuje sie czegos ekstra ?
Gość

nie, ale przecież on nie robi żadnych teatrzyków, nie powiedział, że będzie na Grammy...co ma jeszcze zrobić...reklame w TV puścić? Może właśnie nie chciał tam pojechać dlatego że na razie nic nowego nie nagrał i żadnej nagrody nie dostanie.
Ostatnio zmieniony pn, 11 lut 2008, 4:03 przez Gość, łącznie zmieniany 1 raz.
Invincible

Post autor: Invincible »

Labelle. Masz 25 lat a mówisz jak rozkapryszony 3-latek. Tak się zachowujesz jak byś się wczoraj urodził i jak byś nie wiedział od kiedy Michael jest na scenie i jak długo już występuje i jak wyglądały jego koncerty. Zrozum Labelle, że on ma prawo do odejscia już w cień. I zrozum, że już nic nie musi i nic nie powinien. No chyba, że nie wsiesz ile płyt Michael sprzedał i od wczoraj jesteś jego fanem.
Obrazek
lebelle

przypominam ze rzeczniczka pana Jackson'a podala sama ze rozmowy w sprawie wystepu michaela na grammy sa w toku. Z czego mozna najprosciej wnioskowac ze Jackson mial lub ma sie pojawic. ze byly takie plany.

wyrzucanie komus ze jest 3-latkiem to taki argument jak wlasnie 3-latek mowi. czemu nie chcesz ?? BOOOOOOOOO NIEEEEEEEEE.

Wiec skoro sam oboz Jacksona informuje o dyskusjach na temat wystepu Michaela na Grammy to mozna takiego czegos oczekiwac tym bardziej ze 2-3 dni przed gala nikt niczego nie odwolywal.

Spojrzce na to normalnie, nie broniac Michaela, bo on takim samym czlowiekiem jest jak inny i robi mase glupstw, zwlaszcza ostatnimi czasy.

Ze Jackson jest naiwny to wszyscy wiemy. I ze popadl w megalomanie jakies 13 lat temu to tez wiemy. Niech zejdzie na ziemie i niech bedzie starym dobrym artysta Michaelem.

Koniec kropka. Dobranoc
Gość

Dokładnie Invincible, lebelle wiesz przecież, że Majkel na scenie jest od dziecka...kiedy ma trochę odpocząć? w trumnie. To też jest człowiek, który ma rodzinę, i swoje życie...i niech nim zyje jak najdłużej.
ODPOWIEDZ