Ciekawe programy z MJ w Radio & TV [tylko zapowiedzi]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
aeval

Post autor: aeval »

magnolia pisze:Dzisiaj na TV Puls o godz. 12:30 będzie program Ból za kulisami sławy, a w nim m.in o Michaelu i Janet.
Właśnie obejrzałam. Filmik powstał jeszcze kiedy żył, ale pokazano go w wyjątkowo paskudnym świetle. "Maski, zapadająca się twarz", "Bardziej żywy Jackson, to ten z wosku"- to tylko niektóre niesympatyczne cytaty z filmu. Poza tym, w dużym skocie wałkowano sprawy o molestowanie, że robił show z każdego przyjazdu do sądu i oczywiście pokazano cała słynną wypowiedź La Toyi - w której osądza brata.

O Janet też nie powiedziano ani jednego sympatycznego słowa. Właściwie tylko wałkowali temat jej "słynnego" występu z J. Timberleykiem i jak to spadła sprzedaż jej płyt po tym przedsięwzięciu.

Ci co nie widzieli nie mają czego żałować, można było się tylko wku...wić :rocky:
EDIT. A, nie. Był jeden miły moment: gdy Michael odbierał nagrodę we Francji, było widać sporo Kasi (M.Dż) i jak Michael przesyła jej całusa.
Ostatnio zmieniony czw, 08 kwie 2010, 22:51 przez aeval, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Baby Jane

Post autor: Baby Jane »

żal.pl ten film. o innych artystach jakoś mogli powiedzieć coś normalnego nie wymyślając. no ale wiadomo, jeśli temat schodzi na Jacksona to wszyscy aż się zachłystują i na jednym wydechu wyliczają wszystkie jego wady.
Urszula

Post autor: Urszula »

Na Hallmark`u 18.04.2010 ( niedziela) o godz 12:00 będzie film "Człowiek w lustrze. Historia Michaela Jacksona" z 2004 roku w reżyserii Allana Moylea.
Awatar użytkownika
endka

Post autor: endka »

wczoraj na ITV leciał ok 30 minutowy dokument o MJ.
więcej tu:
"Michael Jackson - życie, muzyka i smutek".
trzeba sprawdzić w programie telewizyjnym, myślę, że powinny być powtórki.
"Don't say UH-OH! Vampires do NOT say UH-OH!"
Awatar użytkownika
magnolia

Post autor: magnolia »

Urszula pisze:Na Hallmark`u 18.04.2010 ( niedziela) o godz 12:00 będzie film "Człowiek w lustrze. Historia Michaela Jacksona" z 2004 roku w reżyserii Allana Moylea.
Film Człowiek w lustrze: Historia Michaela Jacksona jest także dzisiaj o godz. 13:00 na kanale Hallmark.
Obrazek
"I'll never let you part for you're always in my heart."
Maverick

Re: Michael w radio i telewizji

Post autor: Maverick »

Pank pisze:VH1 planuje weekend z Michaelem Jacksonem? HBO zamierza emitować koncert Michaela z Bukaresztu lub film Moonwalker? W Trójce planowana jest godzinna dyskusja na temat fenomenu Michaela? Jedynka w Wiadomościach emitowała dwuminutowy reportaż na temat artysty? W ostateczności, w popularnej stacji radiowej lub telewizyjnej puszczono utwór, który ciężko znaleźć na składankach z największymi hitami? Ten temat jest dla Ciebie! Oczywiście inteligentny spam w rozsądnej ilości dozwolony. W końcu to Hyde Park. :>

Bezzwłocznie usuwane (i, mam nadzieję, raportowane japrosic) będą posty typu:

- dzisiaj na VH1 o 12:34:21 leciało YANA :love:
- radio Zet znów puściło billie jean, yeah! a wczoraj heal the world!
- chyba Billy Jean, cio? :nerwy:
- takie yeah jak w nowym singlu tej babci Madonny?
- dzisiaj było to samo, ale w radio 90, ale nie wiem o której
- o, o, ja też to słyszałem!
- mój wujek obudził mnie, jak to leciało, hah, chociaż nie wiem
- Krzysztof Ibisz :war: znów zażartował z Miśka nieprzyjemnie, łuu, zanim Szawołowska, czy jak jej tam, zaśpiewała w jak ona śpiewa - pamiętam, bo wtedy zadzwoniła moja psiapsiółeczka :szepcze:
- Ibisz - Srybysz! :zly:
- w esce, jak jadłam obiad (lazania, jamii :mniam:), no to ten willajm z Miśku, ale jestem rozstrzepana :hahaha:
- dlaczego w teleksperesie nie było nic dzisiaj o Majkielu? Jak ja nienawidzę tego kraju, boższ
- dlaczego tamte tematy wylądowały w koszu?! to zamach! co z demokracją i wolnością słowa?!!!!!

Te proszę pisać w koszu - tematy nie są, póki co, zamykane.

loveMJPT
Plus, przypomnę tytuł tematu: "Ciekawe programy z Michaelem".
Urszula

Post autor: Urszula »

W niedziele 18 kwietnia o 20.15 na ZDF NEO będzie koncert 30th Anniversary Celebration z Nowego Jorku z 2001. Powtórka bedzie 1.05. na SAT 3 o 20.15.

Mod edit: Kanał ZDF podobnie jak reszta niemieckojęzycznych kanałów, został wycofany z telewizji kablowej około 10 lat temu. Dostępny jest w telewizji satelitarnej, a także na platformach cyfrowych.
Awatar użytkownika
magnolia

Na kanale Hallmark ponownie będzie film Człowiek w lustrze: Historia Michaela Jacksona.
1 maja o godz. 22:00
Obrazek
Awatar użytkownika
natalia0509

Post autor: natalia0509 »

22 maja o 20.15 na niemieckiej stacji VOX bedzie dokument o MJ- Die große Samstags-Dokumentation: "König Einsam - Das tragische Leben des Michael Joseph Jackson"

23 maja o 21.05 na RTL II Michael Jackson 30th Anniversary Celebration Będą pokazane występy MJ z tych dwóch koncertów.
Ostatnio zmieniony sob, 08 maja 2010, 16:22 przez natalia0509, łącznie zmieniany 1 raz.
„Schöne Tage - nicht weinen, dass sie vergangen, sondern lächeln, dass sie gewesen.“
Awatar użytkownika
Susie.

Post autor: Susie. »

2 maja (niedziela) o godz. 19 w niemieckiej vivie: " VIVA Spezial Michael Jackson - Fans & Friends"

http://www.viva.tv/TV/Programm/day/5
: D
Obrazek
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

22. czerwca na Animal Planet "Michael Jackson and Bubbles the Chimp"
więcej
--
24. czerwca na Pro7 MJ'Day: "Michael Jackson's This Is It"
Będą również pokazywać 'Gone Too Soon";/
info z twittera
Awatar użytkownika
@neta

Post autor: @neta »

sobota 19 czerwiec godz 20:45

Michael Jackson Bez maski

PLANETE ( 50 min)

źródło:magazyn cyfry +
O życiu MJ w filmie mówią Janet, Gladys ,Brook i sam Michael
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
Awatar użytkownika
buziaczek

Post autor: buziaczek »

@neta pisze:sobota 19 czerwiec godz 20:45

Michael Jackson Bez maski

PLANETE ( 50 min)

źródło:magazyn cyfry +
O życiu MJ w filmie mówią Janet, Gladys ,Brook i sam Michael
"Tak wiele zostalo powiedziane o Jego ekscentrycznym życiu prywatnym i fenomenalnej karierze zawodowej, że trudno oddzielić fakty od mitów. Twórcy dokumentu podejmują się jednak tego trudnego zadania. Michael Jackson występował na scenie od 5 roku życia. Pierwszą płytę wydał gdy miał 11 lat, a w wieku 21 lat był gwiazdą pierwszej wielkości. Bardziej niż jakakolwiek ikona muzyki popularnej Michael Jackson był postacią charyzmatyczną i tajemniczą. Wybielanie skóry, proces o molestowanie seksualne, małżeństwo z córką króla Rock&Roll'a Marie Presley. Jedyna rzecz była z pewnością nie do podważenia - jego wybitny talent. Ojego życiu prywatnym i zawodowym w filmie mówią Janet Jackson, Brooke Shields, Gladys Knight oraz sam krów pop-u. W tym dokumencie wykorzystano także unikatowe materiały archiwalne oraz zdjęcia."

Zapowiada się ciekawie.
1958 - forever...
Awatar użytkownika
invincible_girl ;)

Post autor: invincible_girl ;) »

Na VOD Cyfry+, na kanale 56, będzie dostępne This is it do oglądnięcia, do sierpnia.
Obrazek
Never say goodbye, because saying goodbye means going away. And going away means forgetting. Peter Pan
Awatar użytkownika
magnolia

Kto nie miał jeszcze okazji zobaczyć małego epizodziku MJ w filmie Miss rozbitków, to będzie mógł obejrzeć w piątek 21.05 godz. 16:50 na kanale Polsat Film.
Obrazek
ODPOWIEDZ