Wyraźnie powiedziane na końcu o klubie 02... Ściżka dźwiękowa współczesna a film stary być może...
A co do podpuchy = tylko po co MJ miał by nabierać O2, brytyjskie MTV CNN... I samą stronę michaeljackson.com z której dostałam dzis zaproszenie na jutrzejszy announcement... Nie widzi mi się.
...Jeśli chcesz,znajdziesz sposób.Jeśli nie, znajdziesz powód...
Jeśli to wszystko prawda to nie dziwi mnie, że się nie pokazuje - robi wszystko inaczej niż dotychczas, od dawna głowną atrakcją było to , że w ogóle się pokazywał, a teraz ma chyba coś więcej do zaoferowania i dlatego pewnie zobaczymy go dopiero na konferencji. Myślę, że to wszystko jest bardzo sprytnie pomyślane i w ten sposób buduje odpowiednie napięcie. Burza medialna rozpętała sie do tego stopnia, że nie możemy usłyszeć jutro nic innego jak tylko info o albumie, czy koncertach...bo inaczej będzie to absolutny koniec! Zresztą po co przyjeżdżać do Londynu (o pobycie w hotelu poinformowali fanów jego pracownicy) i robić konferencje w hali O2 jeśli nic ważnego nie ma się do przekazania???
MJ postawił wszystko na jedną kartę, bo cały świat jutro będzie oglądał ta konferencję...
trzymam kciuki...
pedros82 - co do tego, że cały świat będzie oglądał konferencję - ja z przyjemnością bym zobaczył, ale "polska część świata" nie bardzo ma możliwość zobaczyć... chyba, że ktoś puści stream, albo wrzuci na youtube...
Mam nadzieję, że będzie jakieś nagranie z konferencji, które potem będzie można do woli oglądać i słuchać (mam nadzieję) zdania wypowiedzianego przez MJ : "I return!"
matko jak ja się cieszę czytając te wszystkie newsy!!! wiadomość o jego powrocie sprawia, że aż chce się żyć, bo świat będzie teraz o wiele piękniejszy
THE KING IS BACK!!!!
Firstly........ I cannae fuckin believe IT !! Fuckin YES !!!!!!!!! sory ale musiałem,taką samą miałem reakcję wczoraj w pracy !! latałem i każdemu szkotowi który codziennie czyta Tabloid pokazwyałem newsy na necie !!
Całymi dniami w pracy i po,zastanawiałem się kiedy usłyszę taką wiadomość że MJ zwoła konferencje i ogłosi swoje plany...czasami miałem myśli że się nie doczekam,heh cóż fan Michael'a jestem,a on jest...no wiecie jak to Michael ;)
Oczywiście się cieszę i jak bym miał wolne jutro to stawił bym się pod O2 Arena.
Mam tylko nadzieję że sprzedaż biletów,nie zacznie się od piątku bo krucho z kasą,najlepiej jak by pod koniec miesiąca. Wtedy 24 na h z laptopem i odświeżanie strony przyciskiem f5 :D nawet i w pracy.
I aby ceny nie były astronomiczne,słyszałem że mają być od 75 funtów wzwyż.
Jutro o 4 pm na Sky News ma być pokazywana konferencja na żywo,tak piszą na MJJC. Czemu nie o 5 pm jak ludzie w pracy siedzą :/
W ogóle cały czas o tym trąbią na BBC radio One :) aż miło się słucha,co godzinę w wiadomościach,wywiady z fanami pod hotelem itp.
The King Is back ya cunts !!
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster