Konferencja prasowa w Londynie 5.03.2009 [koment.]

Wszystkie tematy, wątki związane z koncertami Michaela w o2.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Maro

Post by Maro »

Wyświetliło się to co wkleiłem :)

Tancerz jak wrócę za jakieś 20 minut to ci przetłumacze :) ide się kąpać :)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Jeanne

Post by Jeanne »

Ja będę tam na 1000%! Bardzo chciałabym pojechać z Wami, ale nie wiem czy mi się to uda, kurcze, jest jeszcze jeden problem - nie wiem czy potrafię zamówić te bilety... :surrender: :beksa: :beksa: :beksa:
Lilka

Post by Lilka »

Jeanne wrote:Ja będę tam na 1000%! Bardzo chciałabym pojechać z Wami, ale nie wiem czy mi się to uda, kurcze, jest jeszcze jeden problem - nie wiem czy potrafię zamówić te bilety... :surrender: :beksa: :beksa: :beksa:
A dlaczego ma ci się nie udać? :)
Jeanne

Post by Jeanne »

Bo nie mogę się zarejestrować na tej stronie, nie przychodzą mi żadne e-maile potwierdzające... :surrender: Jestem tępa :surrender:
Maro

Post by Maro »

Ok to co mi wyskoczyło po zarejestrowaniu to :
-że będę dostawał newsy,specjalne oferty, rzeczy do pobrania od Króla Muzyki Pop i więcej.

-że na dniach otrzymam email z moim unikatowym kodem i kiedy i gdzie będę mógł zakupić na pre-sale :D

-że będę miał szansę do kupna do 4 biletów.

Gadam ze znajomym na GG(chłopak od którego dostaje przecieki jak coś się z Mjem kręci) i mi mówi że mam duże szanse na kupno biletów :D bo będę miał kod na pre-sale :D

Aha dostałem INFO że w Polsce będą organizowane konkursy na wyjazd na koncert !

No i jeszce napiszę Wam że cały Layout trasy będzie się opierał na brytyjskim King Of Pop,co może dać już do myślenia na przykład plakat na O2. I że nowej płyty nie będzie przed trasą.I nie będzie ona jej promować.
I że to są ostatnie koncerty Michaela w Londynie,nie na świecie.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Lilka

Post by Lilka »

Maro wrote:I że to są ostatnie koncerty Michaela w Londynie,nie na świecie.
Czy tak było napisane słowo w słowo? :)
Maro

Post by Maro »

Lilka wrote:
Maro wrote:I że to są ostatnie koncerty Michaela w Londynie,nie na świecie.
Czy tak było napisane słowo w słowo? :)
Tak MJ mówił,że to będą ostatnie w Londynie co może znaczyć że prawdopodobnie w Europie :)
Jeanne

Post by Jeanne »

Byłoby cudownie!
A tak poza tym, to czy ktoś byłby w stanie zamówić mi 2 bilety? (oczywiście wszelkie koszty ja pokrywam) japrosic japrosic
Kacmurka

Post by Kacmurka »

Przepraszam za lekką zmianę tematu,bo mam do Was pytanie,a mianowicie do kiedy Michael zostaje w Londynie? Pewnie jutro już wyleci,ale może ktoś z Was wie.
Last edited by Kacmurka on Thu, 05 Mar 2009, 22:16, edited 1 time in total.
derozje

Post by derozje »

ja dostałam tą samą wiadomosć co Maro ... :)
Bo gdy zabraknie wśród nas miłości,
Kto powie jak naprawdę trzeba żyć ?
Xander

Post by Xander »

A więc wszystko wiadomo. Zagraniczne strony nie piszą o konńcu kariery Jacksona. Angielskie słowo curtain call oznacza ostatnie wyjście na scenę (aktorów lub artystów) - beda to więc ost wielkie koncerty. Oby było z nich DVD albo zeby były transmit w tv
Image
kaem

Post by kaem »

Powiedział że to Last Curtain Call, więc wygląda na pożegnanie ze sceną. Później mówił, że to pożegnanie z Londynem, więc możliwe że takie pożegnania się będą mnożyć. Następne obstawiam Tokyo.

Temat pęcznieje w oka mgnieniu, ale pozwolę sobie na własny komentarz. Mam mieszane uczucia. Nie do konferencji, to mały ptyś. Bardziej do takiego pożegnania. Niby dla fanów, ale tak naprawdę dla większości z nas to będzie piekiełko. Michael jest potężną gwiazdą, mnóstwo osób chce go zobaczyć, a do tego nie występował na pełnoprawnych koncertach od 13 lat. o2 jest małe i suma wszystkich koncertów to może 1 i 1/3 dużego stadionu. W takiej sytuacji dostęp biletów jest niewielki, jeszcze biorąc pod uwagę że Anglia na Michaela zawsze była łasa. W ten oto sposób czuję się raczej statystą (niczym ten z reklamy płyty HIStory z pomnikiem), który ma się przysłużyć szumnemu powrotowi MJ i jego gigantomanii, a nie fanem, który jakoś jest obdarowywany. Jakby tylko chodziło o pobicie jakiegoś kolejnego rekordu. Takie pożegnalne koncerty to się robi jako wielką trasę, by możliwie jak największa liczba osób mogła w tym pożegnaniu uczestniczyć.
Z drugiej strony, złości mnie, gdy Michael mówi, że wykonuje to tak a nie inaczej, bo fani tego chcą. Chciałby być bardziej innowacyjny, ale rezygnuje, bo chce realizować czyjeś oczekiwania. To już wolę by miał innych w nosie i czuł się artystą pełną gębą. Pisałem, że mieszane uczucia.

Jak pisała thewiz, musimy liczyć się z tym że może co 50-ty z nas, który będzie wtedy ślęczeć przy komputerze, zakończy z biletem w ręku. Przy śmiesznym, przy tym, koncercie Madonny w PL były ogromne problemy z zakupem dobrego biletu; na koncert jednorazowy na przeszło 100 tys. w mało znaczącym państwie, w trakcie powtórki trasy i to na jednym z wielu występów. Tutaj mamy 10 małych koncertów w znaczącym mieście, anonsowanych jako ostatnie- z artystą, nie występującym od przeszło dekady. I to ostatnich koncertów. Cały świat będzie się logował. Dla mnie to bardziej zapowiedź krwawej jatki. Jakoś jako fan nie czuję się przez Michaela tym uhonorowany.
Last edited by kaem on Thu, 05 Mar 2009, 22:28, edited 1 time in total.
MJackson

Post by MJackson »

A ja jak wejdę na tą stronę i próbuję się zarejestrować to się strasznie długo ładuje a później wyskakuje przekroczono limit połączenia :-/
ImageImage
Wiśnia

Post by Wiśnia »

''I że to są ostatnie koncerty Michaela w Londynie,nie na świecie.
''
Maro tymi słowami poprawiłes mi nastrój.... czuję wewnętrzne ciepło :smiech: Heh może odwiedzi polskę ;p
Last edited by Wiśnia on Thu, 05 Mar 2009, 22:26, edited 1 time in total.
Image
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
Final Cloud

Post by Final Cloud »

Ja niestety też nie uzyskałem kodu po rejestracji (jak dotychczas).
Post Reply