"THIS IS IT", lipiec '09 - bilety (TYLKO!)

Wszystkie tematy, wątki związane z koncertami Michaela w o2.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

brzoskwinka

Post by brzoskwinka »

SLUCHAJCIE MAM PYTANIE BO KOD PRZYEDL NA WP A KARTE MAM ZAREJESTROWANA NA INTERIE CZY MOGE EJSZCZE RAZ ZARESJESTROWAC TA SAMA KARTE
I'll never let you part,You're always in my heart
Image
polishblacksoul

Post by polishblacksoul »

Ostatnie pytanie:
jutro bilety będzie można kupić na stronie http://www.michaeljackson.com/tickets/ czy też http://www.michaeljacksonlive.com/dates.php ? A może jeszcze jakiejś innej? ;)
Z góry dziękuję za odpowiedź!!
Final Cloud

Post by Final Cloud »

Mam bardzo ważne pytanie:
Mam pieniądze na koncie bankowym! Podałem również numer karty wirtualnej już na ticketmaster.co.eu ! Wszystko bez problemów ale teraz pytanie: Czy mogę już przesłać pieniąze z konta na kartę wirtualną? Oni znając mój nr karty nie pobiorą nic pieniędzy bez mojej zgody?
stranger

Post by stranger »

Trinity wrote:Kod to tylko początek:
ONLY 2000 PRESALE TICKETS FOR O2 CUSTOMERS AND AT 4 per person that 500 customers for first 3 days and 62 per day for the other 7 thats means they will be only able to serve

2000 customers in total maximum using presale codes... THAT AINT ENOUGH
Jak to jest z tymi kodami z O2 (tzn. te, które mogą się załapać na te 2000 biletów) - jakie warunki trzeba spełnić, żeby kupić tak bilet, mając kod? Trzeba koniecznie być użytkownikiem O2, przy kupnie na przykład byłoby sprawdzane czy tak jest rzeczywiście, itd?
Ponieważ ten mój wciąż "zbędny" jest jakimś dziewięciocyfrowym ciągiem samych cyfr, ale kwestia tego, czy kto inny będzie mógł z nim cokolwiek zdziałać...
kenaya

Post by kenaya »

Słuchajcie,wiadomośc wyczytana na stronie o2 odnośnie biletów:

We are allowing customers to stay over night outside The O2 on Thursday 12 March. For security reasons, no customer will be permitted to stay within the grounds of The O2 prior to Thursday at Midday. This includes the car parks.

Anyone purchasing tickets from the Box Office on the morning of 13 March will require photo ID (Passport/Drivers Licence) and proof of address (Bill/Bank Statement). No ID – NO TICKETS.

Tickets will not be distributed on the day and will be posted at a later date. Tickets are limited to 4 per household and checks will be made across all official agents. Any multiple bookings will be cancelled.

Bardzo proszę niech ktoś powie co to znaczy??????????????

Czy bilety mozna kupić w kasie o2? O co tam chodzi z tym ID???????
Faces fill with madness
Miracles unheard of, hold on
Faith is found in the winds
All we have to do is reach for the truth
Trinity

Post by Trinity »

Uwaga. Otrzymany sms:

"Due to high demand we cannot issue you a MJ code at this time. If more become available we'll be in touch."
jfive

Post by jfive »

ID to dokument tożsamości ;-)
stranger

Post by stranger »

brzoskwinka wrote:
stranger wrote:Brzoskwinka - może po prostu zmień adres mailowy z interii na wp na ticketmaster.
ośiweć mnie gdzie mam to zrobić bo w tej euforii nie wiem co i jak
Już mówię. W prawym górnym rogu poszukaj "My ticketmaster", pierwsze z lewej, potem pod Welcome ..., obok banera my ticketmaster, znajdź "Edit profile". Być może będziesz musiała potem po lewej potwierdzić logowanie, po czym zjedź na dół, tam masz zmianę adresu mailowego.
Shulamitka

Post by Shulamitka »

Vivi pisz do mnie na pw.

Z tego co wyczytałam są dwa sposoby odbierania biletów droga pocztową i przez box office. Przez box office trzeba podać Identity Card (dowod tozsamosci). Nie znalazlam inf, czy na koncert MJ beda przysylac poszta czy tylko przez box office.
Last edited by Shulamitka on Tue, 10 Mar 2009, 22:31, edited 1 time in total.
...Jeśli chcesz,znajdziesz sposób.Jeśli nie, znajdziesz powód...
stranger

Post by stranger »

jfive wrote:ID to dokument tożsamości ;-)
I kolejne zabezpieczenie przed sprzedawaniem i kupowaniem czegokolwiek. Bo w tym wypadku, żeby wejść, musiałoby się chyba wziąć z sobą tego od kogo bilet się kupiło ;P Haha, ciągnąć z sobą takiego scalpersa ;D Chociaż i wtedy nie wiem czy by wypaliło. Bo na przykład w sytuacji, kiedy karta, bilet, itd, są na nazwisko mojego taty, to chyba nie musi być tam ze mną i nie jest jedynym upoważnionym do wejścia, po okazaniu dowodu, paszportu, tudzież innego ID? ;D

Pewnie coś mieszam, już nie myślę... W głowie mi się kotłuje od tych wszystkich emocji ;D
akaagnes

Post by akaagnes »

kenaya wrote:Anyone purchasing tickets from the Box Office on the morning of 13 March will require photo ID (Passport/Drivers Licence) and proof of address (Bill/Bank Statement). No ID – NO TICKETS.

Tickets will not be distributed on the day and will be posted at a later date. Tickets are limited to 4 per household and checks will be made across all official agents. Any multiple bookings will be cancelled.
Każdy kto kupuje bilety w KASIE rano 13 marca, musi mieć ze sobą paszport/prawo jazdy (przyp. red: dokument tożsamości z adresem) i dowód adresu zamieszkania/zameldowania (rachunek albo wyciąg z banku). Nie masz dowodu - nie masz biletów.

Bilety nie będą sprzedawane w ciągu dnia i będą wysyłane później (chodzi do date wysyłki fizycznego namacalengo biletu). Bilety są ograniczone do 4 na mieszkanców na dany adres i wszystko będzie sprawdzane przez oficjalnych agentów . Jakiekolwiek wielokrotne rezerwacje będą kasowane (czyli dyskwalifikacja).

nie ma to jak angole, z tymi ich zasadami ;] LoL
pedros82

Post by pedros82 »

czy te bilety będa imienne?
Bilety kupuje mi kolega, który nie idzie na koncert - mam dzieję, że to nie jest problem. Bo już mi sie wszystko kręci???
kaem

Post by kaem »

Mogą być imienne, ale nie powinno to mieć znaczenia przy wpuszczeniu na bramkach. Nie sprawdzają tego, więc spokojnie.

Dla tych, którzy sie zżymają że nie dostali pinu, radzę kupić na ebayu. Przy dużej determinacji poniesienie takiego kosztu chyba już nie jest aż takim problemem.
Oczywiście przy zachowaniu ostrożności i wcześniejszemu sprawdzeniu sprzedającego.
Last edited by kaem on Tue, 10 Mar 2009, 22:42, edited 1 time in total.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
M.Dż.*
V.I.P.

Post by M.Dż.* »

Paszport do Wielkiej Brytanii nie jest nam potrzebny.
Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej, a dokumentem uprawniającym do bezwizowego wjazdu i pobytu na terytorium Wielkiej Brytanii jest ważny paszport lub dowód osobisty ;-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Buszmen

Post by Buszmen »

Po kliknięciu na link w mailu z kodem przenosi do ticketmaster.co.uk i są 2 opcje. Albo normalny bilet, albo:

Choose Premium seats in Block A on the Floor in the first 15 rows, or first 20 rows in the Lower Tier.

Champagne on arrival
Pre-show party in private facility
DJ and entertainment
Red carpet VIP check-in and fast track entry
Goody bag
Souvenir tour laminate
After-show party
Parking/Thames Clipper ticket
Post Reply