When we meet again, I'll ask you how you're doing
And you'll say fine and ask me how I'm doing
And then I'll lie and I'll say ordinary, It's just an ordinary day.
iza89 pisze:okussa jak znajdziesz tylko chwilkę, to chciałabym również coś z Twojego dzieła - są śliczne! ;) Jestem zainteresowana tylko bannerem.. coś za czasów Beat It, bądź późniejsze... Zdaję się na Twoje pomysły
moze byc ta?
Ostatnio zmieniony sob, 11 lip 2009, 14:05 przez okussa, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam:) siedze na tym forum prawie rok i stwierdzilam ze te tez chce jakos tu wygladac:)
woje dziela sa wrecz boskie takze jesli bys mogla...
Sygnaturka-okes bad, zeby Mike byl usmiecniety w kolrach...moze czerwien? nie wiem ty tu masz zmysl artysty:) z wkomponowanym napisem Baśka_MJ4ever, mozesz tez cos tam dozucic jak masz wene:)
avantar-z napisem Basia
z gory dzieki ;***
Each morning I get up I die a little
Can barely stand on my feet
Take a look in the mirror and cry
Lord what you're doing to me
Samki pisze:To ja też bardzo proszę o avka i sygnaturę. Może być z Beat It albo Billie Jean jakbym mogła prosić czarno-białe to byłoby super:) Z góry dzięki
Okussa daję tobie wolną ręke. Napis może upamiętniać Michaela np. We Will Never Forget You
+
mam nadziję że się podoba i z góry przepraszam że tyle musiałas czekac:)
baśka_MJ4ever pisze:woje dziela sa wrecz boskie takze jesli bys mogla...
Sygnaturka-okes bad, zeby Mike byl usmiecniety w kolrach...moze czerwien? nie wiem ty tu masz zmysl artysty:) z wkomponowanym napisem Baśka_MJ4ever, mozesz tez cos tam dozucic jak masz wene:)
dla baśka_MJ4ever +
oby sie podobalo..
ZAWIESZAM DZIAŁALNOŚĆ DO ODWOŁANIA;P
Ostatnio zmieniony śr, 06 sty 2010, 18:17 przez okussa, łącznie zmieniany 1 raz.