Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Busz czy mogłabym prosić o sygnaturkę? hehe
Mam dość specyficzne życzenie. Chcę,żeby był na niej oczywiście Michael,najlepiej z ery thrillera i żeby widniał na niej napis "Boska Erna Shorter - prawdziwo ślunsko fanka" hehe.
Da się zrobić??
Pzdr :)
Speed Demon pisze:Buszmen, proszę o sygnaturkę z MJem z trasy Bad - szczytem marzeń byłby MJ w czarnym stroju, jak w Tokio, ale oczywiście zadowolę się też Srebrnym Michaelem:) z góry dziękuję i pozdrawiam:)
Erna Shorter pisze:Busz czy mogłabym prosić o sygnaturkę? hehe
Mam dość specyficzne życzenie. Chcę,żeby był na niej oczywiście Michael,najlepiej z ery thrillera i żeby widniał na niej napis "Boska Erna Shorter - prawdziwo ślunsko fanka" hehe.
Da się zrobić??
Pzdr :)
Buszmen mamy jeszcze jedna prosbe:-)czy mogłbys nam w awatarku napisac "Natka & Madlen"
bo nikt nie wie ze pod tym nickiem kryja sie dwie osoby
Dziekii!! pzdr ;)
Buszmen, mógłbym Cię prosić o wykonanie sygantury z napisem przewodzącym albumowi HIStory ,,Past, Present and Future". W połowie sygnatury, Michael z Billie Jean, a wdrugiej część okałdki HIStory z tymi napisami?????
Tomo128 pisze:Buszmen, mógłbym Cię prosić o wykonanie sygantury z napisem przewodzącym albumowi HIStory ,,Past, Present and Future". W połowie sygnatury, Michael z Billie Jean, a wdrugiej część okałdki HIStory z tymi napisami?????