Thrill the world 2010

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.

"Thrill the world 2009" w Krakowie?

Czas głosowania minął pt, 25 wrz 2009, 17:10

Głupi pomysł, kolejny FM, na pewno nie wezmę w tym udziału
1
3%
Pomysł ok, jeśli mi się uda - będę
28
70%
I'm in!
11
28%

Liczba głosów: 40

Awatar użytkownika
Noemi.best

Post autor: Noemi.best »

A ja mam takie pytanie:
Czy ktos to bedzie filmowal? Nie mowie no filmowaniu aparatem czy komorka, ale moze chociaz mala kamerka? Ktos kto sie choc troche na tym zna? Moze macie jakiegos znajomego? Jak by to byla Wawa, to ja bym moich rodzicow poprosil [pracuja w ten branzy], ale do Krakowa to raczej nie uda mi sie ich zaciagnac :surrender:

ps.MadziaLenka lepiej zmien ten czerwony kolor na jakikolwiek inny, bo jak tu wpadnie moderator...
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

Noemi.best raczej tak i to całkiem profesjonalnie:)
Awatar użytkownika
madzia06

Post autor: madzia06 »

madzialenka - -super ,ze zalatwilas te sale na próby -dzieki wielkie:) ps .ale faktycznie zmien kolor z czerwonego na jakis inny bo sie doczepia moderatorzy.. ! :)

anialim - oczywiscie potwierdzam swoja obecnosc na sobotniej probie:) dzieki za wszystkie informacje i wskazowki:) zaraz sie skupie i wczytam w 'uwagi na temat ubioru ' do wystepu:p

plakat - SUPER !:):)
"Człowiek, który nie ma pasji, w moim prywatnym rankingu, jest trochę jak inwalida drugiej grupy." Kuba Wojewódzki

Obrazek
Awatar użytkownika
madisson

Post autor: madisson »

bardzo chcialabym byc na probie i postaram sie tam byc!! :D co prawda przed planowana proba mam wizyte u lekarza a po probie konferencje w pewnej sprawie to jednak mam nadzieje ze uda mi sie czasowo to jakos zgrac i pojawie sie na miejscu :happy:
Awatar użytkownika
m_ary_jane

Post autor: m_ary_jane »

Wiecie co, bo mi tu ktoś na forum podsunął pomysł żeby przebrać się za zombie bride. I właściwie zamierzam taki kostium przywdziać, tylko jedynym problemem jest brak welonu (swoją drogą najważniejszy element). Nie ma ktoś z was starego, nie potrzebnego welonu, może być nawet wytargany z zakurzonego pudła na strychu (tym lepiej). Zamierzam udać się w weekend na poszukiwania ale obawiam się ze to nie będzie takie proste...więc jeśli ktoś by się gdzieś na coś takiego natknął tudzież miał w domu to proszę o informację. Gnijąca panna młoda musi być :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
Marie

Post autor: Marie »

m_ary_jane pisze:Wiecie co, bo mi tu ktoś na forum podsunął pomysł żeby przebrać się za zombie bride. I właściwie zamierzam taki kostium przywdziać, tylko jedynym problemem jest brak welonu (swoją drogą najważniejszy element). Nie ma ktoś z was starego, nie potrzebnego welonu, może być nawet wytargany z zakurzonego pudła na strychu (tym lepiej). Zamierzam udać się w weekend na poszukiwania ale obawiam się ze to nie będzie takie proste...więc jeśli ktoś by się gdzieś na coś takiego natknął tudzież miał w domu to proszę o informację. Gnijąca panna młoda musi być :mj:
Ch.olera! To był mój pomysł:D To ty bądź panną młodą a ja będę panem młodym haha:D
A tak poważnie to welon zrób ze starej firanki :)
Zgłaszam chęć przybycia na próbę w sobotę tylko ja nie wiem gdzie Nowa Huta więc...
A w ogóle kto uczy choreografii ?:)
Misfortune007

Post autor: Misfortune007 »

Skoro do klubu - niepełnoletnich nie wpuszczają to my będziemy mieli własny thriller tylko że w domu ;-) Dokładnie o 2.30 puścimy muzyke i szlejemy na całego ;) Jak by co to duchem będziemy z wami !
:mj: Thrill The Home !!!
Awatar użytkownika
anialim

Misfortune007 mam nadzieję w razie jakichś publicznych Zombie-dance będziecie z nami także ciałem! :)
Awatar użytkownika
Piotrusia Pani

Post autor: Piotrusia Pani »

Widzę że wiele byłoby Gnijących Panien Młodych :), ja też dziś wyszperałam w second handzie dwie bardzo stare i brudne;( suknie ślubne, niestety jedna była za mała, a druga za duża, poza tym nie wiem czy w obszernym i długim 'spodzie' będzie się dobrze tańczyć, więc się dziewczęta dobrze zastanówcie :)... W każdym razie mnie olśniło na inny pomysł co do kostiumu:)
Cieszę się, że z próbą się udało, zrobię wszystko żeby się pojawić ;)
Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

Piotrusia Pani - dół sukni można zawsze mocno postrzępić a nawet skrócić coby wglądala jak nadszarpnięta zębem czasu :) ale podobają mi sie wasze pomysly nie powiem :) ja ciagle mam wizje mojego stroju tylko brakuje mi jeszcze kilku elementow - po weekendzie sie za to wezmę - igla z nitką pojdzie w ruch :)

apropo choregorafii - dzis po 3 godzniach skakania przed DVd stwierdzam że prosta ona nie jest :nerwy: i na pewno raczej nie da sie jej opanować w godzinę jak to było przed FM z BEAT IT..dlatego dobrze by było aby kazdy ćwiczył cwiczył i jeszcze raz ćwiczył w domu.... :mj:
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Awatar użytkownika
madzia06

Post autor: madzia06 »

Marie pisze:A w ogóle kto uczy choreografii ?:)
uczysz sie sama:p na probach musimy sie tylko dobgrac ,scharmonizowac ew. cos douczyc ale calosc tzreba opanowac samemu:)

Misfortune007 pisze:Skoro do klubu - niepełnoletnich nie wpuszczają to my będziemy mieli własny thriller tylko że w domu Dokładnie o 2.30 puścimy muzyke i szlejemy na całego ;) Jak by co to duchem będziemy z wami !
-super dziewczynki:):)

hehe widze duzo panien mlodych sie szykuje:p ja nie bede pania mloda,:) u nas na biezanowei w ciucholandzie zawsze jak bylam to byly jakeis syfiaste pozolkle suknie slubne z welonami itp,ale nie pamietam ceny i czy tearz sa,ale pewnie sa:) jak bede szla po swoj stroj to zobacze z ciekawosci czy sa:p
"Człowiek, który nie ma pasji, w moim prywatnym rankingu, jest trochę jak inwalida drugiej grupy." Kuba Wojewódzki

Obrazek
Awatar użytkownika
anialim

madzia06 pisze:Marie napisał:
A w ogóle kto uczy choreografii ?:)
uczysz sie sama:p na probach musimy sie tylko dobgrac ,scharmonizowac ew. cos douczyc ale calosc tzreba opanowac samemu:)
na próbie na aokins liczyć możemy, sama układ opanowała, poza tym to zawodowa instruktorka, więc wierze, że nawet takie nieruchliwe coś, jak ja, się douczy...
Ale faktycznie, trzeba samemu też się z tym zaznajomić... bo masakra jest, naprawdę...
Awatar użytkownika
MadziaLenka

Post autor: MadziaLenka »

to dobrze, że ktoś bedzie pomagał bo ja nawet nie zdazyłam ogladnac filmiku na ktorym pokazuja choreografię, ale obiecuje jutro po uczelni sie za to zabrac:d kolejna dobra wiadomosc jest taka, że dołaczy do na sjeszcze jedna moja kolezanka i albo bedzie tańczyc z nami albo kamerowac:d

mogłby mi ktos przesłac linka do stornki z której można pobrać filmik na którym ucza chreografii i taki gdzie mogłabym ściagnąc tą wersje Thrillera do ktrej bedizmey tańczyc:D??bede wdzieczna:) z góry dzieki:*
HE'S not coming back
Because he's SLEEPING WITH ME !!!!!
Awatar użytkownika
anialim

aokins

Post autor: aokins »

anialim pisze: na próbie na aokins liczyć możemy, sama układ opanowała, poza tym to zawodowa instruktorka, więc wierze, że nawet takie nieruchliwe coś, jak ja, się douczy...
Ale faktycznie, trzeba samemu też się z tym zaznajomić... bo masakra jest, naprawdę...
anialim, nie martw się- przecież efekt ma być masakryczny, nie nenene , w końcu to nasza zombie night!
No tak :knuje: , marzy mi się po nocach być instruktorem tańca lub przynajmniej choreografem, narazie musi mi wystarczyć instruktor form tanecznych :surrender: .
W każdym razie pomogę każdemu, choć pewnie sama skorzystam też z waszych wskazówek. Nie jestem księciunią w tańcu MJ, ale wiem, że jeśli chodzi o ten układ to algorytm dobrego tańca jest prosty: efekt jest wprost proporcjonalny do ilości ćwiczeń. Więc głowa do góry i nogi w przód!:dance:
Smile, though your heart is beating...
ODPOWIEDZ