Pomówieniem jest też twierdzenie, że na oficjalnie wydanej płycie nie śpiewa Michael Jackson. Masz na to dowody? Jak mi udowodnisz, to się przyznam do błędu i przeproszę, A na razie też sobie wypraszam.zu wrote: To jest pomówienie. Wypraszam sobie.
Zażalenie na moderatora
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
He, he, to działa w drugą stronę. Nikt nie ma dowodu wizualnego na Jacksona śpiewającego t a k i m głosem w studio nagraniowym czy gdziekolwiek i jakkolwiek indziej. ;)
Zamykam chwilowo dyskusje, bo nie ma ona sensu. Odblokuję jutro, chyba że Państwo mają innego typu zażalenia do moderatorstwa - wtedy proszę napisać do mnie priv. Odbiorę i odblokuję.
Zamykam chwilowo dyskusje, bo nie ma ona sensu. Odblokuję jutro, chyba że Państwo mają innego typu zażalenia do moderatorstwa - wtedy proszę napisać do mnie priv. Odbiorę i odblokuję.
Panowie i Panie moderatorzy. Wyjaśnijcie raz na zawsze zasady pisania z jednego IP. Bo wiem że niby z jednego IP może pisać tylko jeden forumowicz. Nie wiem tego napewno bo nie mam dostępu do całych IP ale mam duże podejrzenia że jest pare innych osób które do tej zasady się nie stosują. I nie obchodzi mnie że to np. jest małżeństwo. Być może krecik i wapniak to bracia. Ktoś to sprawdzał?Więc dajcie sobie spokój z banowaniem niewygodnych osób waszych znajomych.Niech zasady będą równe dla wszystkich.Pank wrote: Krecik.
Dowód poniżej. Ban powinien być już dawno temu.
A jeśli chodzi o pisanie z różnych IP to ja osobiście pisałem z co najmniej 20.
M - chora z 'Miłości'.
J - Jebus z pseudo mafii.
P - zakompleksiony Psychol/og o tysiącu nickach.
T - użyteczne Tłuki.
-------------------> MJPT <-------------------
T - użyteczne Tłuki.
to moze nie mydlmy sobie oczu, kazdy w miere rozgarniety zorientuje sie za co polecial Krecik. udzielal sie ostatnio tylko wtedy gdy chcial komus dopieprzyc, czasem dowcipnie, czasem po chamsku. taki klasyczny troll, tyle ze z zadatkami na profete.
Last edited by homesick on Mon, 20 Dec 2010, 23:12, edited 1 time in total.
'the road's gonna end on me.'
Krecik raz został zbanowany- jako wapniak72. Nie ma powrotów z, jedynie, zmienionym nickiem, inaczej by ostrzeżenia nie miały sensu i nie byłoby to w porządku wobec forumowiczów przestrzegających Regulamin. Nasze przeoczenie, że nie zauważyliśmy wcześniej, że to ta sama osoba.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
O ile Krecik to wapniak , a nie np. jego brat.kaem wrote:Krecik raz został zbanowany- jako wapniak72.
Czy ktoś to sprawdza?
Czy po prostu z góry jest takie założenie?
Że to samo IP to na 100% ta sama osoba?
Zróbcie przejrzyste zasady.Przede wszystkim zasady równe dla wszystkich!
Bo tak to śmierdzi z daleka pozbywaniem się niewygodnych forumowiczów. Barwnych ,kontrowersyjnych ale jakichś!
Przecież nie o to chodzi żeby to forum było nijakie.Grzeczne i ulizane.
Klub mówienia sobie gładkich słówek.Klub głaskania po głowie.
Brutalna prawda jest czasem lepsza od włazidupstwa.
Joseph tą wiedze posiadł dawno temu.
No i dlatego tu wszyscy jesteśmy.
M - chora z 'Miłości'.
T - użyteczne Tłuki.
T - użyteczne Tłuki.
Canario, nie marudź i nie myl pojęć. Pleciesz trzy po trzy- nie wyjeżdżaj mi tu z teorią względności. Nie będzie się nikt bawił w dochodzenie. Jak koleś będzie chciał wyjaśnić sprawę, to nas znajdzie. Taka sytuacja już raz była i ostrzeżenie i ban anulowano. To nie jest w moim czy innego moderatora interesie, tylko danej osoby. Tymczasem nikt tu nie jest sędzią sprawiedliwym. To samo IP, ten sam styl pisania, te same sygnaturki na innym forum. Wystarczy.
Ja też. Ale co innego barwna postać, a co innego anarchia. Dlatego Krecika nie ma, a Ty nie masz nawet jednego ostrzeżenia.
LittleDevil - shamar: za obrażanie innego użytkownika i agresywny styl dyskusji.
Cytat:
"Po 1 - jestes modelowym przykladem ciemnogrodu z ktorym czlowiek oswiecony w wielu sprawach nie dyskutuje. Bo po co ?"
Wczesniej -
kamiledi15 -
"Co do stwierdzenia ,,Polska do tego nie dorosła", ja myślę coś zupełnie przeciwnego - używki są dobre dla niedojrzałych, zakompleksionych ludzi, którzy nie radzą sobie z życiem. A pisanie o otwieraniu ,,trzeciego oka" to już wogóle, chyba byłeś na chaju, jak to pisałeś."
LittleDevil---> kamiledi15: Uważaj, jak odnosisz się do innych użytkowników! Właśnie otarłeś się o ostrzeżenie.
Ale ja się nie otarłem tak ? Ja dostałem . Prawo i sprawiedliwosc. Smiechu warte.
Cytat:
"Po 1 - jestes modelowym przykladem ciemnogrodu z ktorym czlowiek oswiecony w wielu sprawach nie dyskutuje. Bo po co ?"
Wczesniej -
kamiledi15 -
"Co do stwierdzenia ,,Polska do tego nie dorosła", ja myślę coś zupełnie przeciwnego - używki są dobre dla niedojrzałych, zakompleksionych ludzi, którzy nie radzą sobie z życiem. A pisanie o otwieraniu ,,trzeciego oka" to już wogóle, chyba byłeś na chaju, jak to pisałeś."
LittleDevil---> kamiledi15: Uważaj, jak odnosisz się do innych użytkowników! Właśnie otarłeś się o ostrzeżenie.
Ale ja się nie otarłem tak ? Ja dostałem . Prawo i sprawiedliwosc. Smiechu warte.
"Jeśli masz odejść, odejdź z uśmiechem na twarzy"

- LittleDevil
- Site Admin
shamar, jest chyba mala roznica miedzy stwierdzeniem, ze ktos pisal cos na haju, a nazwaniem uzytkownika wprost "modelowym przykladem ciemnogrodu". Pierwsze jest troche chamskie, dlatego pisemne ostrzezenie , a drugie bardzo - dlatego przykra konsekwencja, ktora zawdzieczasz jedynie sobie samemu. Poza tym przejrzyj Twoje posty, masz czesto agresywny sposob odnoszenia sie do innych - az nieprzyjemnie sie czyta, nawet dzielac Twoje zdanie. Naucz sie wyrazac poglady w normalny sposob i szanowac cudze, to ostrzezen nie bedzie. Prosta sprawa.

- Man in the mirror
Tu coś dziwnego się dzieje.
Dwie osoby dostały ostrzeżenia za kłotnie z Mandey'em.
O ile tymczasowego zrozumie, to @nety nie, jakoś dziwnie się dzieje, że tak doświadczeni i opanowani fani już nie wytrzymują .
Mandey ma wiedzę, ale jego styl pisania bywa nie zrozumiały i zaczepny, a nie którzy nie lubią takich rzeczy. Może Mandey, odpuść sobie dogryzanie, bo po co tak psuć atmosferę kłótniami.
ps: post napisany , bo zzostałem natchniony It's all for l.o.v.e
Dwie osoby dostały ostrzeżenia za kłotnie z Mandey'em.
O ile tymczasowego zrozumie, to @nety nie, jakoś dziwnie się dzieje, że tak doświadczeni i opanowani fani już nie wytrzymują .
Myśle, że @necie teżA Mandeyowi należą się przeprosiny.
Mandey ma wiedzę, ale jego styl pisania bywa nie zrozumiały i zaczepny, a nie którzy nie lubią takich rzeczy. Może Mandey, odpuść sobie dogryzanie, bo po co tak psuć atmosferę kłótniami.
ps: post napisany , bo zzostałem natchniony It's all for l.o.v.e
A może zejdźmy już z siebie bo się duszno robi.
Nie chcę żadnych przeprosin bo jasnym księciem nie jestem. Napisała co myśli i gra. Ja swojego stylu pisania nie zmienię. Jestem jak bohater piosenki "Autsajder", który śpiewa "...ja już nigdy się nie zmienię, zawsze będę żył już tak..." Dla tych co nie chcą mnie czytać jest jedno świetne wyjście...
>
Polecam.
Nie chcę żadnych przeprosin bo jasnym księciem nie jestem. Napisała co myśli i gra. Ja swojego stylu pisania nie zmienię. Jestem jak bohater piosenki "Autsajder", który śpiewa "...ja już nigdy się nie zmienię, zawsze będę żył już tak..." Dla tych co nie chcą mnie czytać jest jedno świetne wyjście...
>

Polecam.
- Man in the mirror
Dlaczego,temat o kiązkach nie ejst uunety z off topu.
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=12320
kaem-> post przywrócony do HP, a to co w Koszu miało być- tam jest. A na otwartą dyskusję jest już chyba za późno.
a np.na temat post ghost_oli jst w koszuMandey wrote:Muzyczny idol.fan wrote:Mandey, to w końcu idol czy nie?Guru nawet.
Ale nie jako osoba. Za dużo błędów w życiu popełniał by mógłby być dla mnie wzorem do naśladowania.
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=12320
kaem-> post przywrócony do HP, a to co w Koszu miało być- tam jest. A na otwartą dyskusję jest już chyba za późno.