Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
pomysł na fotkę ściągnęłam z jednej z sesji rihanny.
z racji tego,że mam dosyć pytań od ludzi jakiego programu do obróbki zdjęć używam mówię od razu,że nie fotoszopuję zdjęć-to tylko lampa+jasna karnacja.
Ostatnio zmieniony śr, 17 lut 2010, 15:46 przez Streetwalker, łącznie zmieniany 1 raz.
możesz sobie nie wierzyć,ale dobre naświetlenie jest podstawą każdego zdjęcia+nie jestem spalona słońcem ani solarą.fotoszopa to ja nawet nie mam i obsługiwać nie umiem.
jedyne co jest sztuczne na tym zdjęciu to przedłużone rzęsy.
Street, boska fota Ja wierzę że fota jest nietknięta photoshopem - dobry aparat, ustawienie i znajomość tajników fotografii potrafią zdziałać cuda - swojego czasu fotografiką zajmował się mój brat więc poniekąd pamiętam jak ładne zdjęcia potrafił zrobić Stylizacja na Rihannę w 100% udana Ale dobra już kończę z wazeliniarstwem... Co do swojego zdjęcia to póki co wyznaję zasadę którą praktykowałam na wszystkich forach czyli o tajemniczości co do swojego wizerunku ale nie wykluczam iż w najbliższym czasie to się zmieni...