Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
Z 18 głosami Speed Demon odpadło w tej rundzie.
Runda 3
Bad
The Way You Make Me Feel
Liberian Girl
Another Part Of Me
Man In The Mirror
I Just Can't Stop Loving You
Dirty Diana
Smooth Criminal
Leave Me Alone
Mój głos- ponownie I Just Can't Stop Loving You. Ta piosenka powstała mam wrażenie z czystej kalkulacji, by MJ miał singla w duecie z kobietą o jakichś szmencach pencach. Takich piosenek jest na ducki. Dla mnie to jedyny utwór na tej płycie, który mógłby nie istnieć.
Runda 3
Bad
The Way You Make Me Feel
Liberian Girl
Another Part Of Me
Man In The Mirror
I Just Can't Stop Loving You
Dirty Diana
Smooth Criminal
Leave Me Alone
Mój głos- ponownie I Just Can't Stop Loving You. Ta piosenka powstała mam wrażenie z czystej kalkulacji, by MJ miał singla w duecie z kobietą o jakichś szmencach pencach. Takich piosenek jest na ducki. Dla mnie to jedyny utwór na tej płycie, który mógłby nie istnieć.
Ostatnio zmieniony pt, 30 lis 2007, 15:09 przez kaem, łącznie zmieniany 1 raz.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Dzięki kaem Z tą ugodą to taki żart i przekomarzanie.To w końcu zabawa no nie?Ale rozumiem ze skoro raz zagłosowałam na piosenke która odpadła to nie moge głosować drugi raz na inną?Megi1975 pisze:
kaem->Możesz głosować na co chcesz, zgodnie z zasadami zabawy. Nie ma tu żadnej potrzeby pójścia na ugodę. Głosowałaś na Just good friends, które już odpadło.
Wydawało mi sie ze można,bo widze ze niektóre osoby głosują kilka razy.
kaem-> Możesz. Ale wpierw sprawdź, czy też czasem nie odpadła już.
Tylko 1 ważny głos w danej rundzie się liczy, więc jak ktoś zagłosuje 2 razy w tym za 1 razem na coś, co już odpadło, to ten drugi głos będzie się liczyć. Jak zagłosuje na 2 piosenki, które jeszcze są na liście głosowania, to pierwszy głos będzie się liczyć- dlatego przy zmianie decyzji jeszcze w czasie głosowania najlepiej edytować swój post.
- Moon_Walk_Er
Leave Me Alone
A ja tam IJCSLY lubię...
Bardzo dobra pozycja na płycie. Moim zdaniem ona nadaje tej płycie klimat taki inny, nie ten łańcuchowo-sprzączkowy, ale taki ciekawszy, a nawet nastrojowy...
Dziwi mnie więc dlaczego tak tę piosenkę maltretujecie.
Wg mnie była, jest i zawsze będzie najlepszą balladą za jaką kiedykolwiek Michael się zabrał.
Wnoszę więc o zejście z tej piosenki
A ja tam IJCSLY lubię...
Bardzo dobra pozycja na płycie. Moim zdaniem ona nadaje tej płycie klimat taki inny, nie ten łańcuchowo-sprzączkowy, ale taki ciekawszy, a nawet nastrojowy...
Dziwi mnie więc dlaczego tak tę piosenkę maltretujecie.
Wg mnie była, jest i zawsze będzie najlepszą balladą za jaką kiedykolwiek Michael się zabrał.
Wnoszę więc o zejście z tej piosenki
Dzięki wiec rozumiem że moj ugodowy głos na Speed Demon sie liczyMegi1975 pisze:
kaem-> Możesz. Ale wpierw sprawdź, czy też czasem nie odpadła już.
Tylko 1 ważny głos w danej rundzie się liczy, więc jak ktoś zagłosuje 2 razy w tym za 1 razem na coś, co już odpadło, to ten drugi głos będzie się liczyć. Jak zagłosuje na 2 piosenki, które jeszcze są na liście głosowania, to pierwszy głos będzie się liczyć- dlatego przy zmianie decyzji jeszcze w czasie głosowania najlepiej edytować swój post.
Dla przypomnienia(żeby była jasność) zagłosowałam na Just Good Friends ktore odpadło wiec głosuje na Speed Demon.
kaem->W tamtej rundzie- tak. W tej chyba już na Speed Demon głosować nie będziesz? :/
Ostatnio zmieniony pt, 30 lis 2007, 15:46 przez Megi1975, łącznie zmieniany 2 razy.
- Michalina J. xD
- majkelzawszespoko