Najsłabsze Ogniwo

Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil

Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

marcinokor pisze:A tu bonus dla tych, którzy chcą głosować na 12
Obrazek
Echem...bezapelacyjnie poległam i bez żadnego wspomagania pozostałych kandydatów, głosuję na nr 12.

edit
@neta pisze:ale z powodu dłuuugaśnych rzęs
czy
dłuuugaśnych palców
czy
dla wyjątkowo połyskliwej i wybitnie szerokiej szyi???hę ( swoją drogą co on połknął i mu stanęło w gardle??)
@neto, nic z tych "elementów". To o ten wyraz facjaty mi się rozchodzi i (w tym ujęciu) ta przyziemna szata (spodzień, podkoszulek, koszula) też sumuje się na plus. Plastycznie figura ma swój 'urok', jeśli tylko nie analizuję ile % MJa w figurę chcieli wcisnąć jej rzeźbiarze :wariat:
Ostatnio zmieniony ndz, 04 gru 2011, 15:46 przez cicha, łącznie zmieniany 1 raz.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
@neta

Post autor: @neta »

Echem...bezapelacyjnie poległam i bez żadnego wspomagania pozostałych kandydatów, głosuję na nr 12.

ale z powodu dłuuugaśnych rzęs
czy
dłuuugaśnych palców
czy
dla wyjątkowo połyskliwej i wybitnie szerokiej szyi???hę ( swoją drogą co on połknął i mu stanęło w gardle??)
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
Awatar użytkownika
Mariurzka

Post autor: Mariurzka »

Hmmmm, 6 czy 12?
Przepieczony Michael czy długopalczasy Michael z wyeksponowaną grdyką?

Niech będzie 12, wspomogę Cichą ;-)
Ofiara solarium jednak mnie odstrasza, a Michaelo-Maryna jakaś taka swojska i bliska, nawet jeśli szczęka nieco kanciasta. Dodatkowym plusem jest to, że zawsze miałam słabość do Michaela w białej koszulinie :hahaha:
Czy słyszysz, jak tam daleko muzyka gra?
Awatar użytkownika
Noemi

Post autor: Noemi »

marcinokor pisze:(...)
Obrazek
Boże, przecież to są jakieś jaja... toż to karykatura Michaela, a nie Jego podobizna. Nie komentuję już nawet tej paskudnej twarzy ledwo przypominającej nie zmasakrowanego, zdrowego człowieka, natomiast ta reszta... Włosy jak z filmu "Ring" (mógłby tam grać główną rolę), menelska koszulka Ferdka Kiepskiego, rozwleczona, weselna koszulina wujka Stefana i ten pasek do spodni!!! aaaaaaa, co za oblech! :wariat: i kto się ośmielił skrzywdzić Mu dłonie?! Co za profanacja... to chyba gorsze od "czarnego konia" tej edycji... muszę ochłonąć...
"Nagle tak cicho zrobiło się w moim świecie bez Ciebie..." ♥ MJ

Obrazek
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

Na imageshack można zgłosić nadużycie.. ;)
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Awatar użytkownika
zu

Post autor: zu »

Zwycięzcą został nieco przypieczony, ewentualnie zjełczały Kandydat nr 6:

Obrazek

Wynik był oczywisty:

Kandydat nr 6: 10 głosów.
Kandydaci nr 4 i 12: po 5 głosów.

W rozgrywce pozostali następujący Kandydaci:

Kandydat nr 1: Pochodzenie - NN
Obrazek

Kandydat nr 2: Pochodzenie - Grevin Wax Museum, Paryż
Obrazek

Kandydat nr 3: Pochodzenie - NN
Obrazek

Kandydat nr 4: Pochodzenie - Madame Tussauds w Londynie
Obrazek

Kandydat nr 7: Pochodzenie - NN
Obrazek

Kandydat nr 8: Beverly Hills, California (1)
Obrazek

Kandydat nr 9: Beverly Hills, California (2)
Obrazek

Kandydat nr 10: Pochodzenie - NN (chodzi o pana z lewej, gdyby ktoś miał problem)
Obrazek

Kandydat nr 12: Fisherman's Wharf Wax Museum, San Francisco (1)
Obrazek

Głosujemy do czwartku do 21:00

No, no, robi się gorąco!
Ostatnio zmieniony pt, 09 gru 2011, 14:37 przez zu, łącznie zmieniany 6 razy.
Awatar użytkownika
@neta

Post autor: @neta »

ja głosuje na nr 2.Paryż dobrze się kojarzy z Paris.

wszystko kwestią odpowiedniego zdjęcia
choć na pierwszym ma dłuższe włosy

prawda, że wygląda duuużo lepiej?fryzjer robi cuda :-)

...tylko jakiś taki sztywny jest.

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us nenene nenene
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

Kandydat nr 12 i ten mars jakby wyrażający reakcję pt: It's sick! Sick!
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

A taki?
Obrazek

Może teraz się uda. 7. Uzasadnienie podtrzymuję. I rozkład i bielactwo i niepodobieństwo do innych i odwaga twórcy wciąż aktualne.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Awatar użytkownika
Phoenix

Post autor: Phoenix »

zu pisze: Zwycięzcą kolejnej rundy został prawdopodobnie zakażony wirusem WZW typu A (myć ręce!!!) ewentualnie zjełczały Kandydat nr 6: Pochodzenie - NN:

Obrazek
Świat się kończy... Takie byle co jest "ładniejsze" od nr 4... Ech, szkoda języka strzępić, radzę zaklepywać terminy u okulisty, bo mogą kolejki być nenene Głos po raz kolejny na numer 4, do skutku, bo już dawno powinien opuścić głosowanie i w porównaniu z resztą, jaka została, to jest mercedesem wśród fiatów 126p.

P.S. A tak swoją drogą, bardzo ułatwiacie mi głosowanie, bo trzymam się tego kandydata, a ciężko wybierać z pozostałych koszmarków figurę, która jest lepsza, niż inne :p Szczególnie ciężki wybór byłby, jakby zostali kandydaci 7-10... Jakąż to drastyczną metodę trzeba by zastosować, by wyłonić spośród nich... aż boję się to napisać... "najładniejszą" :smiech:
Obrazek
Awatar użytkownika
aeval

Post autor: aeval »

zu pisze:
Get_On_The_Floor pisze:Ja tylko tak na chwilę- ten pan jest z Madame Tussauds w Londynie. W 2007r. sam mu robiłem zdjęcia Moim zdaniem naprawdę udana figura.
To może ja jeszcze raz przytoczę... ;)
Obrazek

No naprawdę piękny jest nr 4 - toteż na niego właśnie oddaję po raz kolejny głos. Żeby postawić coś takiego w NY... No, dodali mu trochę charakteru, a nie że takie lelum polelum z tego naszego majkelka...
Phoenix pisze:No proszę, wychodzi na to, że brzydotę figury oceniono przez pryzmat źle zrobionego zdjęcia
Nie zauważyłam, żeby Michael oglądany pod jakimkolwiek kątem i z jakiejkolwiek odległości miał w oczach szaleństwo jak Hannibal Lecter.
Taż od pierwszej rundy pisałam, że kandydat nr 4 - to skrzyżowanie Michaela ze Steve Valentine'm. W jakimkolwiek filmie bym tego pana nie oglądała, on to szaleństwo w oczach ma :party:
Michaelosteve nr 4 proszę! ;-)
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
a_gador

Post autor: a_gador »

Jedynka - Michael w wydaniu lalki Barbie. Moja też miała takie nieobecne spojrzenie i rozczochrane włosy. I lateksowe spodnie i dłonie tak dziwnie skręcone. Pamiętam.
Jedynka przez sentyment.
"Zbierz księżyc wiadrem z powierzchni wody. Zbieraj, aż nie będzie widać księżyca na powierzchni." Yoko Ono
www.forumgim6.cba.pl
Obrazek
Awatar użytkownika
homesick

Post autor: homesick »

kandydat nr 1.

bo jest ładnie wykonany, mimo że przypomina mi ewidentnie kogoś innego, a konkretnie jakąś kobietę, której mój umysł nie umie odpowiednio zidentyfikować, to ma coś w tym smutnym spojrzeniu, intrygujący.
'the road's gonna end on me.'
Awatar użytkownika
marcinokor

Post autor: marcinokor »

Nr.3- ta mina i to nie wyprostowane afro są tak straszne, że aż ładne.
Obrazek
Maverick

Post autor: Maverick »

Kandydat nr 12 ma najwięcej cech przypominających oryginał. Są to:

z Dangerous:

- prawa strona nosa
- splot prawego pejsa

z History:

- lewa brew
- szyja
- lewa część lewego oka

Na niego oddaję mój głos. Przy czym pragnę zaznaczyć, że mój głos oddaję na wizerunek konkursowy. Gdyby w konkursie brał udział ten z szerszym kadrem, byłby to mój typ na podium. M a s a k r a O_o
Zablokowany