Maverick pisze:(...)
- lewa część lewego oka

OMG... nie wiem, na kogo zagłosować! : D Ciężka decyzja, oj ciężka... Ale może tym razem mój głos poleci na numer 3. Patrząc na prezentowane tutaj hybrydy Michaela + (tu wstaw dowolne nazwisko), ofiary solarium, cipki (sorry, ale tylko to mi przychodzi na myśl, gdy patrzę na zdjęcie nr 2 o.O), prostytutki, szaleńców, tudzież inne twory... dochodzę do wniosku, że numer 3 podobieństwo do oryginału posiada i to nawet spore. Co nas w tej figurze odstrasza? Być może ta wszystko mówiąca mina. Ogólnie cała ta figura jest dość dziwaczna, autor chciał pewnie ukazać MJ'a we wszystkich ważniejszych etapach życia i chyba mu się to udało... Bo mamy tutaj twarz z czasów Bad, włosy z Dangerous i strój z History. Coś mu prawa powieka ucieka, ale to w sumie pikuś, bo reszta twarzy jest nawet nieźle odwzorowana. Zastanawia mnie ta ręka błądząca w dolnych rejonach... zdjęcia ;) Aż strach pomyśleć, gdzie tak naprawdę znajduje się dłoń i co wyprawia, ale cóż, autor tejże fotki pozostawił to naszej wyobraźni (z pewnością celowo, biorąc pod uwagę wyraz twarzy prezentowanego :P). Oczywiście, od biedy można by powiedzieć, że to słynna poza koncertowa podczas wykonywania WBSS lub HN, ale kogo my tu chcemy oszukać...

Tak więc mój głos wędruje na numer 3, który uważam, że gdyby nie niefortunny (jak dla kogo