Najsłabsze Ogniwo

Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil

marcinokor

Post by marcinokor »

Numer 9 po raz kolejny. Dajcie spokój z siódemką. To frankenstein nie Michael Jackson.
Image
Phoenix

Post by Phoenix »

No dobra, to skończyło się przypisywanie figurom takiej cechy, jak podobieństwo. Głos na nr 9, bo z całej piątki przy niej najmniej bolą oczy, głowa i w najmniejszym stopniu powoduje mdłości. No i w jakimś stopniu ubrana jest MJowo. Reszta woła o pomstę do nieba i nadaje się jedynie do przetopienia i wykorzystania we wróżbach andrzejkowych.
Image
Noemi

Post by Noemi »

Phoenix wrote:No dobra, to skończyło się przypisywanie figurom takiej cechy, jak podobieństwo. (...)
Otóż to.

Mój głos na paniusię z numerem 1. W tym towarzystwie wyglądających na dewiantów osobników, jej niewinność jest mocno zagrożona. Powinna teraz odpaść.
"Nagle tak cicho zrobiło się w moim świecie bez Ciebie..." ♥ MJ

Image
kaem

Post by kaem »

Image

To ten przystojniak, co już odpadł jakiś czas temu, a'la fan kingofpopa? A mam pytanie na temat. Kto wie, w jakim klipie pojawiła się figura woskowa Michaela?
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
mariolka

Post by mariolka »

Ja chyba wiem;) W teledysku The Jacksons Torture , bo prawdopodobnie Michael nie był na planie teledysku, pewnie coś nie wypaliło albo po prostu nie chciał. Nagrody nie trzeba jakby co ;)
Hmm... o ile mój głos zostanie zaliczony, to po dłuższym przyjrzeniu się figurom głosuję na nr 9, bo ma fajną pozę, fryzura i ciuchy też ujdą :P
a_gador

Post by a_gador »

A jedynka? Co z jedynką?
Czy nikt poza homesick i mną nie dostrzega pozytywów w tym woskowym wizerunku? Że niby pozostałe lepsze? Ja nie rozumiem dlaczego jedynka tak niebezpiecznie zbliżyła się do podium? Nie dajcie się uwieść Milesowi, Neandertalczykowi, Arniemu wsiadającemu do limuzyny, chorobliwej bieli i zapadniętym oczom siódemki. Michael już bardziej niż jako jedynka nie będzie podobny do siebie.
"Zbierz księżyc wiadrem z powierzchni wody. Zbieraj, aż nie będzie widać księżyca na powierzchni." Yoko Ono
www.forumgim6.cba.pl
Image
@neta

Post by @neta »

1 czy 7.?? :knuje:
Postawić na numerologię?
podkrążone zmęczone oczy?
czy na lateksowy strój po którym Versace przewróciłby się w grobie?
Do 7 nabrałam sympatii??a może litości przez te problemy gastryczne odbite na twarzy.
w 1 przemawia do mnie loczek.Hmmmm

Tandetne ciuchy i loczek to zdecydowanie Michael.Niech w tej rundzie odpadnie nr 1
i potem już tylko dam się uwieść siódemkowemu wzrokowi kota ze Shreka .Obiecuje :mj:
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
homesick

Post by homesick »

jeden.

z pozostałymi bałabym się na jednym zdjęciu pokazać, jeszcze by mi któryś z tych voodoo szarlatanów w duszy nabruździł ; )
'the road's gonna end on me.'
Maverick

Post by Maverick »

No to dla mnie też Pani nr 1. Nie wiem skąd przybyła i co jej się stało w spodnie, ale wygląda jakoś tak najbardziej ludzko. Jakby właśnie wyszła z więzienia i czekała na taxi w stronę Queens.
zu

Post by zu »

Zdecydowanie nr 9! Skrzyżowanie Davida Hasselhoffa z Michaelem Jacksonem jest po prostu pierwszorzędne, pozwolę sobie na małą fantazję:

Image

No nic to, a jednak odpada Pani nr 1! Gratulujemy. Ja osobiście z żalem żegnam, liczyłam na podium...

Kandydat nr 1: Pochodzenie - NN
Image

Głosy rozłożyły się następująco:

nr 1 - 5 głosów
nr 9 - 4 głosy

W rozgrywce pozostali następujący Kandydaci:

Kandydat nr 7: Pochodzenie - NN
Image

Kandydat nr 8: Beverly Hills, California (1)
Image

Kandydat nr 9: Beverly Hills, California (2)
Image

Kandydat nr 10: Pochodzenie - NN (chodzi o pana z lewej, gdyby ktoś miał problem)
Image

Głosujemy do środydo 21:00

A już w Wigilię - Wielki Finał i wyłonienie najpiękniejszego KANDYDATA! Pod choinkę! Zakasujemy rękawy i głosujemy między pierogami z kapustą i grzybami a karpiem!
Phoenix

Post by Phoenix »

Ponownie numer 9. Reszta to kolejno zombie, ofiara zaśnięcia w solarium i ryży stwór o szatańskim uśmiechu, do nich należy podium, a kandydat nr 9 aż tak przerażający w porównaniu z resztą nie jest na tyle porażający, by na podium się znaleźć.
Image
marcinokor

Post by marcinokor »

Numer 9 zdecydowanie.
Image
@neta

Post by @neta »

David shamon!!! nr 9!zu oprócz atrybutów zdecydowanie powinnaś go ubrać albo rozebrać?? do pomarańczowych slipek nenene
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
kaem

Post by kaem »

Eeee. 1 miała być na podium. Wyjątkowe tonieto.

Image

:ziew:
mariolka wrote:Torture
<brawo>

Jak będziecie świętować 40.- lecie "Got To Be There"? Ten Pan już świętuje. Tu i tu. Wyciągajcie gitary, pianina, cymbałki, bongosy, włączajcie kamerki i broadcast yourself!
Last edited by kaem on Tue, 20 Dec 2011, 22:02, edited 1 time in total.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
@neta

Post by @neta »

Eeee. 1 miała być na podium. Wyjątkowe tonieto.
jedynka to najbardziej damskie wydanie Michaela.Nie znasz się nenene

ps mam nadzieje, że między karpiem a pierogami będę oklaskiwać 10!!! brrrrrr w tym duecie to nawet pan z prawej bez włosów jest bardziej podobny :surrender:
kaem wrote:Jak będziecie świętować 40.- lecie "Got To Be There"? Ten Pan już świętuje.
jakby mi tak dziadek taką kolędę zaśpiewał albo chłopak.....szaleństwo a'la lastkristmas Oo!
Last edited by @neta on Tue, 20 Dec 2011, 22:06, edited 1 time in total.
Locked