Czego chcielibyście się dowiedzieć o Michaelu?
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Olex, zalezy o ktora rodzine Ci chodzi. Czy rodzina Chandler (oskarżenia '93) czy Arvizo ('03). Jordan Chandler (chlopiec ktory oskarżyl Michaela) po smierci Michaela przyznal ze zrobil to, bo zostal zmuszony przez ojca i dla pieniedzy. Evan Chandler (ojciec chlopaka) popelnil samobojstwa w Listopadzie 2009. Widac, ze czul sie winny, bo po wiekszej czesci przeciez przez niego Michael zmarl, poniewaz to wtedy uzaleznil sie od lekow a co za tym idzie-bezsennosc = Propofol. To jest jeden dlugi lancuch.
Szkoda tylko ze Jordy nie przeprosil Michaela za zycia, a dopiero po smierci...
Szkoda tylko ze Jordy nie przeprosil Michaela za zycia, a dopiero po smierci...
You'll be the best that you can be.
ale którego chłopaka..? ? bo z tego co ja wiem to tak jak napisał/a LiMonkey Jordi sam powiedział że to nieprawda że go zmuszono do oskarzenia..a co do Arvizów to ja nie słyszałam żeby którekolwiek z nich powiedziało ze te oskadżenia to brednie..no chyba że ja oczymś niewiem..paris13 pisze:tak ojciec tego chlopaka powiedział że to bylo wyssane z palca i chodzilo o pieniadze
LilMonkey - dzięki. Ja wiedziałem, że to było dla wyzyskania pieniędzy. Tylko jest to przykre, że na wszystkim ucierpiał Michael. Ale prawda zawsze wyjdzie na jaw. Przykładem jest to, że ojciec popełnił samobójstwo.. Bał się presji ze strony fanów, medii.. dlatego sobie ulżył. Kolejnym przykrym faktem jest to, że syn tego nie powiedział za życia..
Michael byl bardzo łatwym kąskiem na takie rzeczy. Ludzie uzywali go jak przynęty. Michael byl ufny, dobroduszny i mial wielkie serce. Przygarnial obce rodziny i trakotwach je jak swoich. Tak samo z dziecmi. Pozwalal mieszkac na Neverland za friko. Zabieral wszystkie te rodziny, z ktorymi sie przyjaznil na rozne wyprawy po calym swiecie. Mike byl czasami az za bardzo dobry. dlatego ludzie to wykorzystywali. Ale takie jest zycie i jest zawsze ze to z tego dobrego proboja zrobic zlego i to on najbardziej dostaje w kosc.
You'll be the best that you can be.
Hej... Chciałabym się dowiedzieć czy to prawda że ulubione kolory od Michaela Jacksona to czarny, czerwony i biały? Jestem ciekawa, ponieważ gdzieś czytałam właśnie o tym a nie wiem czy jest to do końca prawda ;d Z góry dziękuje :*
Jeśli chcesz naprawić świat,
najpierw musisz przyjrzeć się sobie i
zmienić się. Zacznij od tego gościa,
którego widzisz w lustrze [...]
najpierw musisz przyjrzeć się sobie i
zmienić się. Zacznij od tego gościa,
którego widzisz w lustrze [...]
Myślę, że to można łatwo zauważyć. .SasiaxD pisze:Hej... Chciałabym się dowiedzieć czy to prawda że ulubione kolory od Michaela Jacksona to czarny, czerwony i biały? Jestem ciekawa, ponieważ gdzieś czytałam właśnie o tym a nie wiem czy jest to do końca prawda ;d Z góry dziękuje :*
Blood On the dancefloor.. - Na czerwono. .
You Are Not Alone - Czerwień.
Black or White - Na biało..
Bad - Czerń..
Thriller, Beat It - pochodził pod czerwień..
Smooth Criminal - Biel..
Głównie miał kreację czarno-czerwone. Czasami był niebieski, no i GOLD.
- yourlovelystar
W końcu czerwień zarezerwowana dla króla :D Nawet jakby się przyjrzeć strojom Michaela na różnych galach itd. to widać, że przeważa kolorystyka czarna i czerwona. A co do białego to pierwsze co mi się na myśl nasuwa to oczywiście białe róże :)
You gave me strength when I wasn't strong
You gave me hope when all hope is lost
You opened my eyes when I couldn't see...
www.yourlovelystar.photoblog.pl
You gave me hope when all hope is lost
You opened my eyes when I couldn't see...
www.yourlovelystar.photoblog.pl
-
- marcinokor
- Moonwalker27
I w Little Susie :DOlekx pisze:Kim dla Michaela była Susie, o której wspomina w Blood On The Dance Floor oraz w Superfly sisters..?
Nie wiem, wydaje mi się, że to przypadkowe imię, które się Mike'owi tak spodobało, że wykorzystał je w 3 piosenkach. Ale głowy nie dam.
EDIT: Jakiego gatunku jest We've Had Enough?
If you wanna make the world a better place
Take a look at yourself
And then make a change!
Take a look at yourself
And then make a change!