Czego chcielibyście się dowiedzieć o Michaelu?

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
LilMonkey

Post autor: LilMonkey »

Olex, zalezy o ktora rodzine Ci chodzi. Czy rodzina Chandler (oskarżenia '93) czy Arvizo ('03). Jordan Chandler (chlopiec ktory oskarżyl Michaela) po smierci Michaela przyznal ze zrobil to, bo zostal zmuszony przez ojca i dla pieniedzy. Evan Chandler (ojciec chlopaka) popelnil samobojstwa w Listopadzie 2009. Widac, ze czul sie winny, bo po wiekszej czesci przeciez przez niego Michael zmarl, poniewaz to wtedy uzaleznil sie od lekow a co za tym idzie-bezsennosc = Propofol. To jest jeden dlugi lancuch.
Szkoda tylko ze Jordy nie przeprosil Michaela za zycia, a dopiero po smierci...
You'll be the best that you can be.
Awatar użytkownika
Hera

Post autor: Hera »

paris13 pisze:tak ojciec tego chlopaka powiedział że to bylo wyssane z palca i chodzilo o pieniadze
ale którego chłopaka..? Obrazek ? bo z tego co ja wiem to tak jak napisał/a LiMonkey Jordi sam powiedział że to nieprawda że go zmuszono do oskarzenia..a co do Arvizów to ja nie słyszałam żeby którekolwiek z nich powiedziało ze te oskadżenia to brednie..no chyba że ja oczymś niewiem.. Obrazek
Awatar użytkownika
Olekx

Post autor: Olekx »

LilMonkey - dzięki. Ja wiedziałem, że to było dla wyzyskania pieniędzy. Tylko jest to przykre, że na wszystkim ucierpiał Michael. Ale prawda zawsze wyjdzie na jaw. Przykładem jest to, że ojciec popełnił samobójstwo.. Bał się presji ze strony fanów, medii.. dlatego sobie ulżył. Kolejnym przykrym faktem jest to, że syn tego nie powiedział za życia..
Awatar użytkownika
LilMonkey

Michael byl bardzo łatwym kąskiem na takie rzeczy. Ludzie uzywali go jak przynęty. Michael byl ufny, dobroduszny i mial wielkie serce. Przygarnial obce rodziny i trakotwach je jak swoich. Tak samo z dziecmi. Pozwalal mieszkac na Neverland za friko. Zabieral wszystkie te rodziny, z ktorymi sie przyjaznil na rozne wyprawy po calym swiecie. Mike byl czasami az za bardzo dobry. dlatego ludzie to wykorzystywali. Ale takie jest zycie i jest zawsze ze to z tego dobrego proboja zrobic zlego i to on najbardziej dostaje w kosc.
Awatar użytkownika
SasiaxD

Post autor: SasiaxD »

Hej... Chciałabym się dowiedzieć czy to prawda że ulubione kolory od Michaela Jacksona to czarny, czerwony i biały? Jestem ciekawa, ponieważ gdzieś czytałam właśnie o tym a nie wiem czy jest to do końca prawda ;d Z góry dziękuje :*
Jeśli chcesz naprawić świat,
najpierw musisz przyjrzeć się sobie i
zmienić się. Zacznij od tego gościa,
którego widzisz w lustrze [...]
Awatar użytkownika
Olekx

SasiaxD pisze:Hej... Chciałabym się dowiedzieć czy to prawda że ulubione kolory od Michaela Jacksona to czarny, czerwony i biały? Jestem ciekawa, ponieważ gdzieś czytałam właśnie o tym a nie wiem czy jest to do końca prawda ;d Z góry dziękuje :*
Myślę, że to można łatwo zauważyć. .

Blood On the dancefloor.. - Na czerwono. .
You Are Not Alone - Czerwień.
Black or White - Na biało..
Bad - Czerń..
Thriller, Beat It - pochodził pod czerwień..
Smooth Criminal - Biel..

Głównie miał kreację czarno-czerwone. Czasami był niebieski, no i GOLD.
Awatar użytkownika
LilMonkey

Tak tak. Jak Olekx wspomnial, złoto bylo Michaela ulubionym kolorem. No i oczywiscie sparkle, sparkle and shine. Czyli wszystko co sie swieci. :)
Wydaje mi sie ze jego ulubionymi kolorami bylo zloto, czerwien i czern.
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

Podobno Jego garderoba wyglądała jak ocean czarnych spodni i czerwonych koszul - wg Franka Cascio ;)
Awatar użytkownika
yourlovelystar

Post autor: yourlovelystar »

W końcu czerwień zarezerwowana dla króla :D Nawet jakby się przyjrzeć strojom Michaela na różnych galach itd. to widać, że przeważa kolorystyka czarna i czerwona. A co do białego to pierwsze co mi się na myśl nasuwa to oczywiście białe róże :)
You gave me strength when I wasn't strong
You gave me hope when all hope is lost
You opened my eyes when I couldn't see...

www.yourlovelystar.photoblog.pl
Awatar użytkownika
Olekx

Kim dla Michaela była Susie, o której wspomina w Blood On The Dance Floor oraz w Superfly sisters..?
Justine1304

Post autor: Justine1304 »

Kto jest agentem Paris?
Obrazek
Awatar użytkownika
marcinokor

Post autor: marcinokor »

Ja mam dwa pytania:
1. O co chodzi w tej sytuacji z Marlonem Brando pod koniec You Rock My World?
2. Czy teledyski do Speed Demon i Come Together zostały uznane za oficjalne tak jak Smooth Criminal i Leave Me Alone.
Obrazek
Awatar użytkownika
Hera

Post autor: Hera »

No skoro są wydane na Vision to chyba są oficjalnymi teledyskami...:D a co do Marlona Brando to pewnie poprostu tak było wyreżyserowane..taki miał Mike widzimisie..haha....
Awatar użytkownika
Moonwalker27

Post autor: Moonwalker27 »

Olekx pisze:Kim dla Michaela była Susie, o której wspomina w Blood On The Dance Floor oraz w Superfly sisters..?
I w Little Susie :D
Nie wiem, wydaje mi się, że to przypadkowe imię, które się Mike'owi tak spodobało, że wykorzystał je w 3 piosenkach. Ale głowy nie dam.

EDIT: Jakiego gatunku jest We've Had Enough?
If you wanna make the world a better place
Take a look at yourself
And then make a change!
Awatar użytkownika
Olekx

Ile razy w Polsce był Michael Jackson? Wiem, że był 1997... ale slyszalem, że był dwa razy.
ODPOWIEDZ