Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Masz racje moni :) Normalnie pozazdrościć ;D DirtyDiana13 super kurteczka =] moon_song wspaniały Alaskan Malamute =] taki zadbany i w ogóle... Normalnie jak widzę psy to od razu się w nich zakochuje :D billiejean89 podzielam zdanie DirtyDiany13 :) niech już będzie lato :D!!
Ostatnio zmieniony wt, 23 mar 2010, 13:34 przez JuliaM, łącznie zmieniany 1 raz.
DirtyDiana13 pisze:moon_song to twój piesiaczek ? Love
Ten akurat nie moj, ale pewnie kiedys moim "zieciem" zostanie. W domu mam takich 7, a ta mloda dama ponizej jest jednym z nich i kto wie... moze ja kiedys ozenimy z tym czarnym kawalerem
moon_song wspaniały owczarek
To sa Alaskan Malamute.
Dziekuje za mile slowko :)
"Would you hold my hand,
If I saw You in heaven..."
moon_song Every day create your history .. mam pytanie z innej beczki, pojawisz się może na evencie w Bydgoszczy w piątek? mam nadzieję, że mnie pamiętasz. To ze mną i z Gosią oglądałyśmy w Toruniu zdjęcia Michaela
doriseq pisze:moon_song Every day create your history .. mam pytanie z innej beczki, pojawisz się może na evencie w Bydgoszczy w piątek? mam nadzieję, że mnie pamiętasz. To ze mną i z Gosią oglądałyśmy w Toruniu zdjęcia Michaela
Bardzo chetnie bym sie pojawila, ale niestety chwilowo nie mieszkam w PL :( Chwilowo tzn do grudnia. Mozliwe, ze bede na MJowisku.
A Gosia... Gosia ze Slaska co na after zostala z ekipa?
A tak w ogole to masz na mysli Hipnoze i Torun, prawda
"Would you hold my hand,
If I saw You in heaven..."
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?