Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.
Esonic...no kurcze mam z tym problem, bo to wszystko takie mocno filmowe.Tak naprawdę nie wiem czy Michael reklamuje sprzęt, czy może swój kfm History, który można sobie obejrzeć na tym sprzęcie i inne jeszcze Jego dzieła.I wilk syty i owca cała.
No i w końcu wyszło na jaw że Mr. Jackson to kosmita i jakże pięknie uszminkowany!
To ja rzucę sobie pomidorem w.....History Tour Promo, profesjonalny asterowski step, ale jakoś mi mało i szaro i smutno i wkurza mnie, że po kawałku....tu noga tam ręka a tam kawałek buta.
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
Gdzie Wy tam tego Freda Asteira widzicie? Przecież to Michaela buty. Kręcicie!
Setki razy widziałam step pierwszego pana i on absolutnie nie jest podobny do tego, który widzę na filmie.
To był Michaela charakterystyczny step, utrwalony wcześniej na wspomnianym tu już teledysku Black Or White Panthera Dance.
Talitha wrote:Gdzie Wy tam tego Freda Asteira widzicie? Przecież to Michaela buty. Kręcicie!
Setki razy widziałam step pierwszego pana i on absolutnie nie jest podobny do tego, który widzę na filmie.
[...] stepując dalej i dalej, reklama dotarła tanecznym krokiem za trzeci koniec tęczy, w sobotę, równo o 21.00 wieczorem. Wtedy Runda westchnęła, stanęła i poczekała na rozstrzygnięcie wyników...
Tym razem postawiłbym na Chase. Może to i efektowne, może pomysłowe, ale trochę się to wszystko kupy nie trzyma - Michael ucieka z koncertu przed swoimi fanami (lol), lata pod helikopterem, zasuwa samochodem, jedzie na nartach ( ), jeszcze skacze na spadochronie i na koniec znowu ląduje na koncercie? Ta reklama to zlepek pozbawionych sensu scen, choć uzupełnionych fajnym tańcem Michaela (zawsze lubiłem te jego krótkie wstrząsy ramionami w rytm basów).
Alpha Bits. Proste, oczywiste, zwyczajne. I dziecięcy "entuzjazm" bije w oczy wystudiowanymi uśmiechami. Pozostałe spoty jednak zostały stworzone z fantazją.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Stawiam na buty…Fantastyczny motion;) Że też Michael dał się tak obuć...
Brak pomysłu na końcówkę. Jest niedopracowana i zbyt dosłowna. Reklama urywa się jakby nie w tym momencie i "czar" pryska. Inne filmiki za długie, ten za krótki…
O w mordę jeża, zapomniałam napisać kiedy koniec tej rundy.
To partyzancko ogłaszam, iż dziś o 21.00 wywalamy najgorszą reklamę i zastanawiamy się, dlaczego to AlphaBits