I teraz nie wiem na co głosować, znowu LaGear? Coś niekonsekwentnie mam ochotę zrobić

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
Ktoś tam wcześniej pisał, że najpierw była reklama, a Black or White dopiero potem :)pomysł wzięli z końcówki Black Or White, zamiast samemu wymyślić coś oryginalnego
Ja z kolei mogę to samo powiedzieć o Chase. Michael ucieka przed fanami samochodem, helikopterem, nawet na nartach (!) i jak to się ma do Pepsi? To już łatwiej bym skojarzył właśnie te butyOglądając inne reklamy wiem o czym to jest
w odpowiedzikaem wrote:HIStory world promo. (…) Tylko czemu spot jest czarno - biały, skoro koncerty były tak bardzo kolorowe?
Być może była to nieudolna próba wyróżnienia się?od razu zainteresujemy się czarno-białym spotem w kolorowej telewizji tylko z powodu jego inności i kontrastu w stosunku do otaczających go reklam.
kaem wrote:LA Gear
Dość bura i niewyraźna. Tyle zarzutów.
W La Gear dominują błękity z mocnym akcentem czerwieni..Inną ciekawą specyfiką naszych czasów jest postrzeganie ciemnych odcieni błękitu, granatów jako barw symbolizujących prestiż, elegancję, wysoką pozycję społeczną, klasę i smak.
Dzięki Mjowitku za dedykację dla nas :)MJowitek wrote:że jak mnie nie ma to nie próżnuję - mój pierwszy w życiu namalowany Michael, z dedykacją dla wszystkich z ogniwa:)