Czego chcielibyście się dowiedzieć o Michaelu?
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Był w 1996 na koncercie podczas trasy koncertowej HIstory no a potem w 1997 roku w interesach a konkretnie miał powstać park rozrywki ale w końcu i tak to nie wypaliło a szkoda
Jeśli chcesz naprawić świat,
najpierw musisz przyjrzeć się sobie i
zmienić się. Zacznij od tego gościa,
którego widzisz w lustrze [...]
najpierw musisz przyjrzeć się sobie i
zmienić się. Zacznij od tego gościa,
którego widzisz w lustrze [...]
- yourlovelystar
W 1997 Michael odwiedził też Lubiąż.SasiaxD pisze:no a potem w 1997 roku w interesach a konkretnie miał powstać park rozrywki ale w końcu i tak to nie wypaliło a szkoda Poddaję się
http://www.youtube.com/watch?v=kYJu306O ... ature=plcp (szczególnie od 1:23)
You gave me strength when I wasn't strong
You gave me hope when all hope is lost
You opened my eyes when I couldn't see...
www.yourlovelystar.photoblog.pl
You gave me hope when all hope is lost
You opened my eyes when I couldn't see...
www.yourlovelystar.photoblog.pl
-
Musisz zapytać Karen Faye, makijażystkę Michaela.rebellefleur pisze:Ja mam pytanie odnośnie makijażu MJ. Czy ktoś z was czytał gdzieś za pomocą jakich kosmetyków (chodzi mi o nazwy firm) robiono mu makijaż?
Jej konto na Twitterze:
http://twitter.com/#!/wingheart
Ostatnio zmieniony pn, 23 kwie 2012, 0:52 przez triniti, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Ona jest bardzo rozgadana. Lubi takie pytania. Chyba że uzna, że to narusza jej tajemnicę zawodową. Trzeba ją odpowiednio podejść, (lubi komplementy) no i jeszcze jakoś dobrze ubrać w słowa to pytanie, to może odpowie, nawet ogólnie..
Nie krępuj się i spróbuj. Karen nie takie rzeczy opowiadała o Michaelu..
Nie krępuj się i spróbuj. Karen nie takie rzeczy opowiadała o Michaelu..
-
rebellefleur - Karen bardzo czesto wspomina o podkladzie Make-Up Forever HD Foundation, ktory jak kiedys powiedziala, uzywala na Michaelu. Rowniez jej uluionym korektorem pod oczy jest YSL Touche Eclat, ktory jak mozemy sie domyslic tez byl stosowany przy makijazu Michaela. Puder jaki stosowala to Lancome Dual Finish Powder. Karen powiedziala, ze Michael cenil sobie produkty marek z wyzszej polki, szczegolnie francuskich. Miedzy innymi YSL, MUFE, Clinique. Jej ulubionymi rzesami sa Ardell. Na niektorych zdjeciach Michaela mozemy je dostrzec na oczach. :)
Karen nie lubi marki MAC, ktora jednak jest bardzo popularna.
Karen nie lubi marki MAC, ktora jednak jest bardzo popularna.
You'll be the best that you can be.
Więcej w takim razie dowiesz się od LilMonkey, bo zapytałam ją o to, w odpowiedzi czytając...
, kiedy natomiast zapytałam o jakieś chociaż jej ulubione, ich ulubione...Really? You want me to post a list of products that spans 27 years? I do not find this a relevant question to anything useful
I don't want to repeat myself. I have answered this as much as I am going to over the last 3 years
cut that out!
-