Spotkania fanów w Łodzi

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Dangerous_Dominika

Post autor: Dangerous_Dominika »

po-cichu pisze:Zgarniam ekipę, która odważy się zakosić plexę z przystanku autobusowego, bo w żadną antyramę się ten plakat nie zmieści
nie ma co akcja Autobusowa musi byc.. ale ja szczerze mowiac jeszcze nie widzial plakaty z TII na przystnku!

po-cichu pisze:Dominika, co z akcją "zedrzyj z kolesia koszulkę?!" Bo jak brzydal, cham i prostak, to ja chyba mówię pas :D
no w sumie to troszke dwulicowy człowiek z dwulicowej klasy.. który jest czasem dla mnie miły a z drugiej storny obgaduje.. ale cóż znam do jakies ok.10lat;] ale koszulke miał ch*jową!
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Awatar użytkownika
niespodzianka

Post autor: niespodzianka »

po-cichu pisze:Bo ja mam informacje, że biletów już nie ma, a pół widowni to będą jakieś vipy Poddaję się
O matko, a ja sądziłam, że raczej będzie mało ludzi glupija
po-cichu pisze:AAAaaa! I muszę się Wam pochwalić, bo w moim pokoju, na ścianie (tej większej!) przy łóżku wisi plakat z TII... od podłogi do sufitu:D
Z kim muszę się zapoznać, żeby taki dostać? :lal:
po-cichu pisze:Zgarniam ekipę, która odważy się zakosić plexę z przystanku autobusowego, bo w żadną antyramę się ten plakat nie zmieści
Mój znajomy dostał za podobny wyczyn 2 lata kuratora, ale czego się nie robi... ;D
Obrazek
Awatar użytkownika
ioreta

Post autor: ioreta »

Dzień dobry! I'm back!!! Normalnie założyli mi dzisiaj neta i wracam do mojego pierwszego nałogu (oczywiście neta) i do drugiego nałogu (oczywiście Forum) :happy:
Dangerous_Dominika pisze:
nie ma co akcja Autobusowa musi byc.. ale ja szczerze mowiac jeszcze nie widzial plakaty z TII na przystnku!

A ja widziałam, ale to było po nocy u Basi i nie wiem, czy jeszcze tam wisi, najwyżej pojadę w weekend i obfotografuję :D Przystanek tramwajowy Zachodnia - Legionów w stronę Piłsudskiego wisi duuuży plakat przystankowy :mj:
po-cichu pisze: Bo ja mam informacje, że biletów już nie ma, a pół widowni to będą jakieś vipy Poddaję się
yyy, to znaczy, że będzie 600 czy 700 ludziów w tym kinie??? Dios Michaelos!!! :dance:

po-cichu pisze: AAAaaa! I muszę się Wam pochwalić, bo w moim pokoju, na ścianie (tej większej!) przy łóżku wisi plakat z TII... od podłogi do sufitu:D
:jachce: ja też chcę! W sumie to myślałam już o tym, żeby obdzwonić wszystkie kina, ale nie było czasu.

A takie pytanie: czy idziemy do IMAX-a? Dzisiaj nawet dostałam maila z reklamą
Awatar użytkownika
niespodzianka

ioreta pisze:A takie pytanie: czy idziemy do IMAX-a? Dzisiaj nawet dostałam maila z reklamą
Idźmy! :D Właściwie, to jest mi obojętne, do jakiego kina pójdziemy ten drugi raz, ale proponowałabym szybko zadecydować i zarezerwować miejsca :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Elen

Post autor: Elen »

Towarzyszko po-cichu skąd Ty masz ten plakat???? Ja go jeszcze nie widziałam, przynajmniej w takich wymiarach, kurczę jest superrrrrr :lal:

Co do ponownej wizyty w kinie to ja się wybieram już z Siostrą 4 listopada do cinema city (bileciki zarezerwowane już dawno :) ).

Wiecie, ze to jeszcze tylko 4 dniiiiii ????!??!?!?!?! a nie licząc weekendu, bo minie pewno jak zwykle w tempie ekspresowym to tylko 2 dni :D:D:D:D
I jeszcze udało mi się wczoraj wyprosić dzień wolny zaraz po TII, lepiej być nie może :):) Na przemarsz na pewno przyjdę bo pracuję do 17 i nie opłaca mi się wracać do domu :)
Obrazek
Awatar użytkownika
MEDeah

Post autor: MEDeah »

juhu! słuchajcie! nie mam czasu czytać teraz całego tematu, wczoraj dopiero dowiedziałam się, że mam szanse jechać do Łodzi! jehe! :happy:
i teraz tak. jestem z wawy. potrzebuję jak najszybciej dowiedzieć sie kilku rzeczy, bo muszę dać też jak najszybciej, wniosek o urlop u siebie w pracy.
o której w środę zaczyna się seans premierowy z tą cała impreza do 6stej rano?:)
jeśli jechałabym pociągiem zwalniając się parę godzin z pracy , byłabym na Łódź Kaliska o 17:39. jeśli to za późno, muszę wziąć urlop na całą środę i wtedy niestety wrócić do wawy w czwartek. jeśli jednak zdążyłabym,, wzięłabym wolne na czwartek, by móc dłużej poimprezować hyhy. mogę wziąć tylko jeden dzień urlopu- stąd ten problem.
proszę o jakieś info. może ktoś z wawy też jedzie, hę?
buziaki
http://img263.imageshack.us/img263/5388/1bez200.gif
MED is not so bad as they say.
mad bad med
believer
Awatar użytkownika
Noemi.best

Post autor: Noemi.best »

MEDeah to zaczyna sie we wtorek o 18 przemarszem po Lodzi, a w kinie chyba od 21, a konczy w srode o 6 rano.

aha - i ja jade z wawy :) pociag jest o 15.20 z centralnego.
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
Awatar użytkownika
MEDeah

wiem wiem, że we wtorek, ale jak napisałam, mogę wziąć tylko 1 dzień wolny. czytałam też, ze impreza od 21:00 do 06:00, ale nie wiem czy obejmuje seans, bo na stronie kina Bałtyk o tej godzinie nie zaczyna się żaden seans. w okolicach 21:00 to 20:15 i 22:30 wyświetlają. stąd moje obawy.

:) ja w środę z centralnego InterRegio mam o 15:50- w łodzi kaliskiej ląduje o 17:39. trochę szkoda, że jedziesz we wtorek :P
mad bad med
believer
Awatar użytkownika
Noemi.best

Post autor: Noemi.best »

Ale jak Ty przyjedziesz w srode o 17.39 to bedzie po imprezie i calym seansie.
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
Awatar użytkownika
ioreta

Post autor: ioreta »

Uwaga! Ogłaszam wszem i wobec, że ogólnopolska premiera This Is It odbędzie się w Łodzi w nocy z wtorku na środę (27/28.10).
Odpowiedni wątek: http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=8243

Także MEDeah, chyba nie ma sensu brać urlopu na czwartek, raczej na środę. Sama się nad tym zastanawiam.
A dziewczyny z Wawy - spróbujcie zgadać się z ghost_olą i crescendo, wydaje mi się, że one też do nas jadą na premierę z Wawy.

Kolejna sprawa do łódzkich MJówek. Czy w poniedziałek uderzamy na Empik w celu nabycia płyty TII? Hurtem będzie taniej :smiech:
Awatar użytkownika
MEDeah

taaa już wiem:D ale bym się wrobiła, plułabym sobie w brodę do końca życia. :P jakoś dotrę, jeszcze zobaczę jak:)
dzięki Noemi i Ioreta:)

ps. dzięki tez Agusi-w, która przekonała mnie, że na premierze TII wyglądam równie ładnie bez faceta :P
mad bad med
believer
Awatar użytkownika
niespodzianka

Kolejna sprawa do łódzkich MJówek. Czy w poniedziałek uderzamy na Empik w celu nabycia płyty TII? Hurtem będzie taniej Buhahahaha
Ja mam zamiar w poniedziałek odwiedzić Empik w tym celu, więc możemy się zgadać. W kupie raźniej ;D
Obrazek
Awatar użytkownika
MEDeah

UWAGA!
info od koleżanki Afusi (agusi_w) co z Łodzi jest, na jakiej stacji kolejowej najlepiej wysiąść, by dostac się na ul. Piotrowską, cytuję: "łódź fabryczna, wsiadasz w tramwaj nr 12 i 2 przystanki w dół"
o!
mad bad med
believer
Awatar użytkownika
Elen

Post autor: Elen »

MEDeah
no ale koleżanka napisała Ci dokładnie tak jak należy, w czym tkwi problem?? Z Kaliskiej miałabyś daleko a z Fabrycznej to już nawet na pieszo dojdziesz bez problemów (ok. 10-15 min spacerkiem).
Jak wyjdziesz z Fabrycznej to musisz 12 pojechać w lewo jeśli na Pietrynę a w prawo do Bałtyku.
Obrazek
Awatar użytkownika
MEDeah

ależ Elen! w niczym! źle mnie zrozumiałaś:) dałam info dla innych pociągowych, jak mają się dostać na Piotrowską, nic więcej.
mad bad med
believer
ODPOWIEDZ