Jakbyś był dobrym Sherlockiem, to byś sobie wydedukował po wypowiedziach towarzystwa wzajemnej adoracji co nieco, a nie brnął dalej w pułapkę.
PS. czemu się nie bawisz z nami?
PS2. naprawdę myślisz, że ktoś w moim wieku może nie wiedzieć do to hemofilia?
Taaaak!LittleDevil pisze:Rozumiem, że oznacza to, że też głosujesz na Kasię.... czy nic nie rozumiem?
Hola hola hula hop!@neta pisze:ten film jest taki świeży i radosny.Kiedy go oglądam kupuje Michaela w całości.
My się nie bawimy w najsłodszego Michaela na ekranie, tylko w klipy! Klip jako całość jest tandetny i mógł wyglądać lepiej. Kropka ;P A po kropce jeszcze taka uwaga, że świeżość i radość to tylko i wyłącznie zasługa kapitalnego utworu i zestawienia ze sobą chyba wszystkich pozytywnych instrumentów świata.
Jakbyśmy głosowali na Michaela, to You Rock My World już dawno wystrzeliłoby tam gdzie jego miejsce, czyli na Planetę Małp.
; )
Edit: Złapałem się na czymś teraz. Facebook to zło, jak czytam niektóre fajne posty na forum, to mam ochotę kliknąć w 'Lubię to' i przez ułamek sekundy jestem w trybie poszukiwania znacznika. Też tak macie? Już po mnie? Akurat dzisiaj?
Pozdrawiam wszystkie brunetki!