Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
Rudna, która nastąpiła przez nową prowadzącą jest dość trudna, ale oczywiście jak mus, to mus... na początek może mój lewy głos oddam na Come together - straszny nieład w tym KMF, bo teledyskiem tego nie można nazwać. Wyrwane z kontekstu, bo nie jest obraz zsynchronizowany z tym, co MJ śpiewa. Następne to ten klimat, który mi się nie podoba. Nie w stylu Majkela.
Kolejny KMF - You Rock My World zostawimy do kolejnej rundy, teraz zatańczymy z "Say Say Say", który do mnie nie trafia... po obejrzeniu osobiście chcę go obejrzeć jeszcze raz - faajnie, coś w tym jest. Ale YRMW do mnie bardziej przemawia. Dlatego zostaję przy SSS do odwołania.
Kolejny KMF - You Rock My World zostawimy do kolejnej rundy, teraz zatańczymy z "Say Say Say", który do mnie nie trafia... po obejrzeniu osobiście chcę go obejrzeć jeszcze raz - faajnie, coś w tym jest. Ale YRMW do mnie bardziej przemawia. Dlatego zostaję przy SSS do odwołania.
- LittleDevil
- Site Admin

Xander pisze:Bez sensu jest brać w niej udział skoro prowadząca robi sobie co chce
Chopie, przecież właśnie o to chodzi! Jak myślisz, po co ja tu dyktaturę wprowadzałam?

A teraz Imperium kontratakuje!

Po pierwsze:
Xscape pisze:
Diable ! Dopięłaś swego wraz z czortem który Ci w tym pomagał :) Tu już nie chodzi o przestraszenie..Ty mnie najzwyczajniej w świecie brutalnie "zmolestowałaś", a nie myślałem, żeś do tego zdolna :)

No! A skoro już wiesz, do czego jestem zdolna, to nawet nie próbuj znów się ulotnić po zakończeniu tej rundy, Znajdę Cię wszędzie!
Jak nie ma, jak ma? Aż z wrażenia wykopałam Złego Świętego Mikołaja z wyra i zabrałam się do roboty....@neta pisze:
Powyższy wpis jest roboczy i nie ma wartości artystyczno literackiej
Dobra. Xscape jest, były enigmatyczne posty, były offtopy, była próba obalenia dykatury... Wszystko gra.
Wszyscy wiedzą, co to hemofilia?
Wszyscy wiedzą, jak wygląda członek? Ano racja, kaem pokazał, więc wiedzą...
Jedziemy dalej. Było jeszcze coś o pyłkach, Przypomniała mi się Pszczółka Maja, bo o Majach też coś było. U Mai ciągle zapylali. A w Whatzupwitu chyba Eddie próbował zapylić MJ, bo niby po co były mu te wszystkie serduszka i kwiatki. Ale mu się nie udało, bo zostało skompostowane.
Właściwie mieliśmy wyrzycić tylko jeden teledysk, ale myślę, że w tej rundzie podporządkuję się rebeliantom i WATW również pójdzie na odstrzał. Wprawdzie Wielki Brat kaem chciał inaczej, ale jak rebelia to rebelia. Jak będzie protestował, to mu się za karę odklei f. Dochodzi bowiem elita z poprzednich głosowańw NO, trzeba wypieprzyć nieco plebsu, żeby zrobić miejsce dla panów szlachty.
Oto kandydaci:
Głosujemy na dwóch. Niech Moc będzie z wami.
Don't Stop 'Til You Get Enough

Billie Jean

Beat It

Say Say Say

Thriller

Bad

Smooth Criminal

Leave Me Alone

Come Together

Black or White

Remember The Time

In The Closet

Who Is It

They don't care about us (Olodum version)

Earth song

Stranger in Moscow

Blood On The Dance Floor

Ghosts

You Rock My World

Co do ofiary mobbingu:
W ubiegłej rundzie zdecydowanie wygrała Kasia M. Dz*. Proszę rozpocząć molestowanie - kto ma na fb, to tam, jak nie . przez prywa. Proszę nie zapominać, że i w tej rundzie głosujemy na następną ofiarę.
Ostatnio zmieniony sob, 29 gru 2012, 17:04 przez LittleDevil, łącznie zmieniany 2 razy.

post ze strony 956To tyle na razie. Drodzy poddani, tutaj macie pole, proszę zaorać do piątku o północy:
Don't Stop 'Til You Get Enough
Billie Jean
Beat It
Say Say Say
Thriller
We Are the World
Come Together
Whatzupwitu
Blood On The Dance Floor
Ghosts
You Rock My World
o shit ....ale się rozmnożył

ps w Come Together Michael ma fajne ubranko z lateksu

Ostatnio zmieniony sob, 29 gru 2012, 16:41 przez @neta, łącznie zmieniany 1 raz.
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
- majkel1994
bo wyrwany z kontekstu. jest to fragment filmu Moonwalker drogi kolego.Olekx pisze:ome together - straszny nieład w tym KMF, bo teledyskiem tego nie można nazwać. Wyrwane z kontekstu, bo nie jest obraz zsynchronizowany z tym, co MJ śpiewa. Następne to ten klimat, który mi się nie podoba. Nie w stylu Majkela.
Trudno wybrać bo zostały najlepsze
Też nie widzę, ale podejrzewam, że to z kolei sprawka kaema. Jak odpowiedzialni za NO nadal się tak będą zachowywać, to za rok do nich już w ogóle żaden Mikołaj nie przyjdzie!
PS: Dlaczego Mikołaj jest zawsze uśmiechnięty? Jako jedyny zna adresy wszystkich niegrzecznych dziewczynek.

Rybka przekroczyła parę stadium ewolucji w drodze do lepszego życia.
Pominęła płazy i gady, jej ikra będzie ją długo wspominać w swych pieśniach. Zapewne utwory te także doczekają się swojego najsłabszego ogniwa.
Ikra śpiewa, a tymczasem jajka się zbroją.
To ONE były pierwsze. To ONE zmieniły świat i im należy się chwała.
Zapomniane ego wybucha, żółć rozbryzguje się pod sufitem.

Czy ktoś nas ocali?
PS: Dlaczego Mikołaj jest zawsze uśmiechnięty? Jako jedyny zna adresy wszystkich niegrzecznych dziewczynek.
Nie ma rzeczy niemożliwych... Xscape uwierzył.Xscape pisze:Diable ! Dopięłaś swego wraz z czortem który Ci w tym pomagał :)

Rybka przekroczyła parę stadium ewolucji w drodze do lepszego życia.
Pominęła płazy i gady, jej ikra będzie ją długo wspominać w swych pieśniach. Zapewne utwory te także doczekają się swojego najsłabszego ogniwa.
Ikra śpiewa, a tymczasem jajka się zbroją.
To ONE były pierwsze. To ONE zmieniły świat i im należy się chwała.
Zapomniane ego wybucha, żółć rozbryzguje się pod sufitem.

Czy ktoś nas ocali?
ależ będzie trzeba się nagimnastykować, żeby przetrzebić debeściaki…
no to na rozgrzewkę
1,2,3 i zaczynamy
drogie panie ćwiczymy, ćwiczymy przed sylwestrem trzeba złapać trochę formy… a panowie niech się uczą...
bez większego bólu do odstrzału typuję:
Don't Stop 'Til You Get Enough bo z tego niewiniątka niezły debeściak wyrósł
You Rock My World na Halloween by się nadał, ale nie na dziś…
a teraz, oj będzie bolało...
no to na rozgrzewkę
1,2,3 i zaczynamy
drogie panie ćwiczymy, ćwiczymy przed sylwestrem trzeba złapać trochę formy… a panowie niech się uczą...
bez większego bólu do odstrzału typuję:

Don't Stop 'Til You Get Enough bo z tego niewiniątka niezły debeściak wyrósł
You Rock My World na Halloween by się nadał, ale nie na dziś…
a teraz, oj będzie bolało...
NO dopsz.... to lecimy przez te płotki...( swoją drogą czy to nie wkurzające?? śliczna, zgrabna, utalentowana, seksi, z tatuażem, uśmiechnięta, miła i jeszcze tańczy w rytm Don't stop till enough !!! tak myślę)
z bólem serca
Keep on with the force, don't stop
Don't stop 'til you get enough..Misu wybacz...muszę przestać bronić tego KFM z mojego ukochanego Of the Wall bo mówią, że nienowoczesne, że trąci myszką ( po 33 latach to nawet Chrystus wykitował). Wybacz za głos...a ja idę się upić z rozpaczy
Drugi głos na Come Togheter. Mam słabość do tego filmu za to, że jest zakończeniem filmu, za żółtą wędrującą koszulkę, za klatę, lateksik na tyłku i obłędny wygląd. Mam słabość bo uważam, że to najlepsze wykonanie utworu Beatlesów i za zdjęcie, które zdobiło mój pierwszy kredowy plakat z niemieckiego Bravo i że to zdjęcie wiele lat później......
Jednakże obiektywnie biorąc film jest mało prawdziwy.Zaczyna się seria wprowadzania w błąd widza....tu wylewający seks, laska tańczy przed nim na kolanach, On maca się to tu, to tam, ja przed TV dostaję kolejnego wzrockowego orgazmu...., a tu grzecznie w kąciku Frank Dileo przyprowadził dzieciaczki i one sobie skromniutko machają laserowymi pałkami patrząc na tą rozbuchaną rozpustę na scenie.
Tłum też jakiś niemrawy, niby macha, ale jakby trzepał dywan, a nie histeryzował w szale jacksomanii.
Michael i scena to jedność, lecz sam film to powtórka z Dirty Diany i archetyp Give in to me....tyle,że w jakiejś wersji mini. Taki trochę komiks na żywo.
Jak na standardy kina i poprzeczkę MJ w tym towarzystwie, co pozostało należy się wykop.
No dobra czarna robota zrobiona ...można się poślinić przy CT poza konkursem
z bólem serca
Keep on with the force, don't stop
Don't stop 'til you get enough..Misu wybacz...muszę przestać bronić tego KFM z mojego ukochanego Of the Wall bo mówią, że nienowoczesne, że trąci myszką ( po 33 latach to nawet Chrystus wykitował). Wybacz za głos...a ja idę się upić z rozpaczy

Drugi głos na Come Togheter. Mam słabość do tego filmu za to, że jest zakończeniem filmu, za żółtą wędrującą koszulkę, za klatę, lateksik na tyłku i obłędny wygląd. Mam słabość bo uważam, że to najlepsze wykonanie utworu Beatlesów i za zdjęcie, które zdobiło mój pierwszy kredowy plakat z niemieckiego Bravo i że to zdjęcie wiele lat później......

Jednakże obiektywnie biorąc film jest mało prawdziwy.Zaczyna się seria wprowadzania w błąd widza....tu wylewający seks, laska tańczy przed nim na kolanach, On maca się to tu, to tam, ja przed TV dostaję kolejnego wzrockowego orgazmu...., a tu grzecznie w kąciku Frank Dileo przyprowadził dzieciaczki i one sobie skromniutko machają laserowymi pałkami patrząc na tą rozbuchaną rozpustę na scenie.
Tłum też jakiś niemrawy, niby macha, ale jakby trzepał dywan, a nie histeryzował w szale jacksomanii.
Michael i scena to jedność, lecz sam film to powtórka z Dirty Diany i archetyp Give in to me....tyle,że w jakiejś wersji mini. Taki trochę komiks na żywo.
Jak na standardy kina i poprzeczkę MJ w tym towarzystwie, co pozostało należy się wykop.
No dobra czarna robota zrobiona ...można się poślinić przy CT poza konkursem

Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
- kamiledi15
DSTGE - uzasadnienie to samo, co kilka razy wcześniej.
In The Closet - piosenki nigdy zbytnio nie lubiłem, a teledysk typowo ,,dla bab" :) A że jestem facetem, to do widzenia. Poza tym Michael słońca nie lubił, a tu opalony i w bezrękawniku. Nagle vitiligo cofnęło się o kilka lat. Jakiś obłudny nam się zrobił :(
In The Closet - piosenki nigdy zbytnio nie lubiłem, a teledysk typowo ,,dla bab" :) A że jestem facetem, to do widzenia. Poza tym Michael słońca nie lubił, a tu opalony i w bezrękawniku. Nagle vitiligo cofnęło się o kilka lat. Jakiś obłudny nam się zrobił :(
- Sephiroth820
- Site Admin
Wow,wow,wow co się tutaj wyprawia
!
Widzę że doszło do próby obalenia władzy,co zaowocowało comebackiem naszej prowadzącej,dlatego wiecie.....

Jeśli chodzi o zabawę to głos oddaję na:
You Rock My World-Co tu dużo pisać,po prostu za twarz i tyle,także mam nadzieję że...

W następnym typowanym przeze mnie klipie główny bohater biega uśmiechnięty od ucha do ucha niczym nieskalane dziecię,jednak w niedalekiej przyszłości publicznie trzyma się za krocze i paraduję po scenie w złotych stringach(swoją drogą strasznie się z niego zły chłopiec zrobił
),także przykro mi ale nie kupuję tego grzecznego dzieciaczka z Don't Stop 'Til You Get Enough
Jeśli chodzi o molestowanie następnego członka starej gwardii,to sory Mandey ale

Widzę że doszło do próby obalenia władzy,co zaowocowało comebackiem naszej prowadzącej,dlatego wiecie.....

Jeśli chodzi o zabawę to głos oddaję na:
You Rock My World-Co tu dużo pisać,po prostu za twarz i tyle,także mam nadzieję że...

W następnym typowanym przeze mnie klipie główny bohater biega uśmiechnięty od ucha do ucha niczym nieskalane dziecię,jednak w niedalekiej przyszłości publicznie trzyma się za krocze i paraduję po scenie w złotych stringach(swoją drogą strasznie się z niego zły chłopiec zrobił

Jeśli chodzi o molestowanie następnego członka starej gwardii,to sory Mandey ale

- dymarczyku
- majkel1994
- majkelzawszespoko
Kaem, mam nadzieję, że to Xander poprowadzi następną edycję.
Wpis ten jest edytowalny, gdyż dzisiaj mam zamiast mózgu sieczkę.
Pozdrowienia z Sopotu moi kochani.
Edit: powróciłem z martwych w 70% więc pora na głosy.
Jak poprzednio pierwszy głos na Don't Stop 'Till You Get Enough, bo 10 fajnych sekund nie wystarczy, tak jak z seksem, potrzebna jest gra wstępna, chociaż odrobinkę.
Drugi się waham, ale wyceluję w Come Together, bo popierdółka okropna. Nigdy mnie groteska seksualna nie pociągała u Michaela, wolałem pałer i dynamikę. Klip widziałem zaledwie kilka razy, bo jak coś jest lipa to jest lipa, nie wracam.
EDIT2: a co do molestowania, to skoro Kasia uległa, to świadczy, że metoda jest skuteczna. Zatem Speed Deamon, wybieram Cię!
Wpis ten jest edytowalny, gdyż dzisiaj mam zamiast mózgu sieczkę.
Pozdrowienia z Sopotu moi kochani.
Edit: powróciłem z martwych w 70% więc pora na głosy.
Jak poprzednio pierwszy głos na Don't Stop 'Till You Get Enough, bo 10 fajnych sekund nie wystarczy, tak jak z seksem, potrzebna jest gra wstępna, chociaż odrobinkę.
Drugi się waham, ale wyceluję w Come Together, bo popierdółka okropna. Nigdy mnie groteska seksualna nie pociągała u Michaela, wolałem pałer i dynamikę. Klip widziałem zaledwie kilka razy, bo jak coś jest lipa to jest lipa, nie wracam.
EDIT2: a co do molestowania, to skoro Kasia uległa, to świadczy, że metoda jest skuteczna. Zatem Speed Deamon, wybieram Cię!
Ostatnio zmieniony czw, 03 sty 2013, 11:37 przez majkelzawszespoko, łącznie zmieniany 2 razy.