Po pierwsze: Muszę powiedzieć, że jestem baaaardzo zadowolona z przebiegu ostatniej rundy. Większość poleceń została wykonana w zadowalający sposób. Udało się nam sprowadzić back M.Dż* zgodnie z planem, pojawił się również Mike (chłopie, a gdzie Twój głos na kfmy? ). Świńtuszenie nabiera wręcz kosmicznych rozmiarów, a spam zaczyna się przelewać przez brzegi tematu... Negatywnym aspektem tego jest utrudnienie w zliczaniu głosów. Dobrze, że mi wczoraj net wysiadł, bo jak nic przeoczyłabym glos mzs. Już miałam się pytać, co on takiego pił w Sopocie, że zapomniał oddać głos, a tu się nagle okazało, że to ja powinnam przestać chlać, bo ślepa jestem (to ten cholerny metylowy....). Acha, no i do tego jeszcze sama zapomniałam zagłosować.
No więc, niniejszym dobijam i tak już leżącego DSTGE. Zle mi się kojarzy, bo tak właśnie wyobrażam sobie urojenia podczas narkozy: gwiazdki, dziwne kolorowe halucynacje w formie kalejdoskopu, oraz szczupły, zgrabny Murzyn wykonujący dość jednoznaczne ruchy biodrami... A że niedługo czeka mnie usuwanie zęba mądrości, które zamierzam zafundować sobie pod narkozą, żeby tym razem pan doktor nie wylądował na OIOMie z połamanymi żebrami i zwichniętą szczęką, dlatego nie zamierzam oglądać tego teledysku.... Stop!
Drugi na Say Say Say: Coś Mysiowi nie wychodzi z facetami. Wartość artystyczna kfmu oczywiście nieporównywalnie przewyższa Whatzupwitu, ale za to Paul jest taki obleśny i niesympatyczny... Nie lubie.
A co do ofiary: głosuję na THRILLERA, bo nie chce mi się dalej samej robić za forumowego błazna. Pomoc potrzebna!
rozumiem, że teraz moja kolej....Proszę bardzo, mam nadzieję, że ładne!kaem pisze:Kto teraz pokaże te noo...? Ja może graficznie: u_u
Bo jedna koleżanka na FB prosiła...
kliknij, żeby zobaczyć te noo...u_u
Pal diabli regulamin. Ale poprawna pisownia ,prawidłowa interpunkcja, unikanie literówek oraz używanie polskich znaków jest rzeczą bardzo istotną, której nie powinniśmy lekceważyć, inaczej możemy przez nieuwagę doprowadzić do wielu nieporozumień.członek forum pisze:
Proszone jest przestrzegać regulamin i zasady poprawnej pisowni.
Jest bowiem wielka różnica, czy napiszemy
"Twoja stara piła leży w piwnicy"

...czy też wstawiając przecinek w odpowiednim miejscu, poinformujemy kumpla szukającego właśnie zaginionej żony, że
"Twoja Stara piła, leży w piwnicy"

Podrywając dziewczyny na pewno wyżej zapunktujemy stwierdzeniem, że jesteśmy w posiadaniu Małego Fiata, który w dzisiejszych czasach doczekał się wartości sentymentalno-muzealnej jako relikt z czasów PRLu

.... niż małego fiuta:

Jest też różnica, czy ktoś Ci robi łaskę,

czy laskę:
nie klikaj, jeśli nie ukończyłeś 18 lat
Proszę sprawdzić sobie w wikipedii, jaka jest definicja członka. Jeśli się Panu tylko z jednym kojarzy, to już nie nasza wina. Złośliwi powiedzieliby, że głodnemu chleb na myśli. Ale nie powiedzą, bo nie są złośliwi.członek forum pisze:
Początkowo tłumaczyłem sobie, że nagminnie powracający wyraz "członek" to zbieg okoliczności, ale zaczynam odnosić wrażenie, iż jest po naigrawanie się z mojego nicka. Jest jaki jest. Nikt nie jest doskonały (choć ja się staram). Poczułem się zmolestowany. I będę się ubiegać o moje prawa!

Czasem zdarza się wprawdzie, że kaem pojedzie z grubej rury, ale jemu wolno, ponieważ jest właścicielem NO czyli zalicza się do Równiejszych. Poza tym mamy tutaj zasady. Kwasy też.
Dobra, było pouczenie, teraz do konkretów. W tej rundzie opuszcza nas Don't Stop Till You Get Enough zdecydowaną większością głosów w liczbie 13 (co za pech!). Tuż, tuż za nim znalazły się You Rock My World oraz Come Together, za którymi nie uroniłabym łzy, ale mam prikaz wywalać po jednym, więc tak się stanie. Jeśli kogoś interesuje, dlaczego teledyski się nie spodobały, to proszę sobie poczytać temat

W kolejnej rundzie molestowania doświadczą maro i THRILLER. Możecie też pomolestować Mandey'a, ale tu widzę pewne trudności, ponieważ odciął się nieco od Mjówczego motłochu. Nie ma go na fejsbuku, co za bezczelność! Uprzejmie uprasza się tych, którzy posiadają numer komórki lub maila tego pana, żeby mu wytłumaczyli, że tak nie wolno....Narzędzia tortur będą wydawane w magazynie po przerwie obiadowej.
Do listy potencjalnych ofiar dochodzą - wymieniam w porządku alfabetycznym, żeby nikogo nie urazić:P - Dax, MJwroc, Schmittko, SpeedDemon i Sunrise.
1)Mazi
2)Dax
3)MJwroc
4)Schmittko
5)Jeanny100
6)Pank
7)Maverick
8)tancerz
9)cicha
10)Majkel
11)anialim
12)Sunrise
13)thewiz
14)Erna Shorter
15)SpeedDemon
Głosowanie dalej na dwa kfmy, wstępnie do czwartku:
Billie Jean

Beat It

Say Say Say

Thriller

Bad

Smooth Criminal

Leave Me Alone

Come Together

Black or White

Remember The Time

In The Closet

Who Is It

They don't care about us (Olodum version)

Earth song

Stranger in Moscow

Blood On The Dance Floor

Ghosts

You Rock My World