Spotkania fanów w Łodzi
- niespodzianka
Ewentualnie:
31.10 SOBOTA
Halloween!
Tylko w Pewexie świętujemy Halloween w rytmie Disco!
Kto powiedział, że w Halloween straszyć mają tylko upiory?
Proponujemy wam odmianę: 31-go października uczcimy pamięć gwiazd muzyki, których już z nami nie ma. Elvis, Marylin Monroe, Michael Jackson - ty też możesz wziąć udział w zabawie. Zaprezentuj wszystkim swoje wyjątkowe przebranie!
W programie:
- Konkurs na najlepsze przebranie Halloweenowe
- Promocja Krwawej Mery
- Dla wszystkich gości, którzy przebiorą się za Gwiazdy - WSTĘP GRATIS!
Gorące hity lat 80,90-tych!
Gra: Dj Michael, Dj Sivy
Start 20.00 wstęp 7zł Door Selection
31.10 SOBOTA
Halloween!
Tylko w Pewexie świętujemy Halloween w rytmie Disco!
Kto powiedział, że w Halloween straszyć mają tylko upiory?
Proponujemy wam odmianę: 31-go października uczcimy pamięć gwiazd muzyki, których już z nami nie ma. Elvis, Marylin Monroe, Michael Jackson - ty też możesz wziąć udział w zabawie. Zaprezentuj wszystkim swoje wyjątkowe przebranie!
W programie:
- Konkurs na najlepsze przebranie Halloweenowe
- Promocja Krwawej Mery
- Dla wszystkich gości, którzy przebiorą się za Gwiazdy - WSTĘP GRATIS!
Gorące hity lat 80,90-tych!
Gra: Dj Michael, Dj Sivy
Start 20.00 wstęp 7zł Door Selection

- Dangerous_Dominika
niespodzianka pisze: Dla wszystkich gości, którzy przebiorą się za Gwiazdy - WSTĘP GRATIS!
jak wejdzie grupa Michaelóe Jacksonów to będzie zabawnie..

górą różnorodnóść!
ps. a od rana w Koluszkach na cmentarzu

Ostatnio zmieniony ndz, 25 paź 2009, 0:02 przez Dangerous_Dominika, łącznie zmieniany 1 raz.
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
Door Selection w Pewexie... No cóż, dowody sprawdzają moje drogie Panie, a wstęp od 21 lat;)
Ale za Halloween jestem, jestem! :D Cóż z tego, że 30stego mam KULT?:D Rodzina już powoli przyzwyczaja się, że mnie nie ma:P Hahaha, FM na cmentarzu
Wpasowałybyśmy się w klimacik Wszystkich Świętych idealnie, nie ma co:D Już widzę miny zachwyconych ludzi:D
Iza, zabrałaś mi pomysł! Doda była moooojaaaaa:(
Ale za Halloween jestem, jestem! :D Cóż z tego, że 30stego mam KULT?:D Rodzina już powoli przyzwyczaja się, że mnie nie ma:P Hahaha, FM na cmentarzu

Iza, zabrałaś mi pomysł! Doda była moooojaaaaa:(
- Dangerous_Dominika
- niespodzianka
- Dangerous_Dominika
- Dangerous_Dominika
nie wiem skad takie zdziwnie i tak się dziwie ze juz o tej godzinie..vkmaxx pisze:Jeszcze nie wiem czy idę bo zmartwił mnie trochę fakt że sam film będzie dopiero gdzieś po 03:00 w nocy (czyli w środę wcześnie rano), nie wiem czy mogę wyjąc sobie całą noc z wtorku na środę.
wkońcu premiera w Bałtyku jest zgrana z premierą w USA..
vkmaxx pisze:Byłem dziś w kinie Bałtyk - mniej więcej 50% biletów jest sprzedanych.
to fajnie nie za mało nie za duzo.. mam nadzieje ze bedzie przewaga fanów...ze fanów.. :D
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
vkmaxx
Już od samego początku było wiadomo, że noc z This is it zacznie się o 21 a skończy dopiero o 6 rano, więc godzina 3 mieści się w tym przedziale czasowym ;P Zastanów się czy warto zarwać noc, większość z nas już pozałatwiało sobie urlopy na środę, więc może i Ty będziesz mógł :)
Moje Drogie Dziewczęta, ja bardzo chętnie spędziłabym Halloween w Waszym towarzystwie, ale w sobotę tak na 99.99% będę miała gości, których nie będę mogła opuścić, więc niestety pomimo szczerych chęci nie będę mogła się z Wami spotkać tego dnia :(
Już się nie mogę doczekać wtorku...teraz właśnie myślę o tym, jak się ubrać i niestety nic mi do głowy nie przychodzi...
Już od samego początku było wiadomo, że noc z This is it zacznie się o 21 a skończy dopiero o 6 rano, więc godzina 3 mieści się w tym przedziale czasowym ;P Zastanów się czy warto zarwać noc, większość z nas już pozałatwiało sobie urlopy na środę, więc może i Ty będziesz mógł :)
Moje Drogie Dziewczęta, ja bardzo chętnie spędziłabym Halloween w Waszym towarzystwie, ale w sobotę tak na 99.99% będę miała gości, których nie będę mogła opuścić, więc niestety pomimo szczerych chęci nie będę mogła się z Wami spotkać tego dnia :(
Już się nie mogę doczekać wtorku...teraz właśnie myślę o tym, jak się ubrać i niestety nic mi do głowy nie przychodzi...

- Dangerous_Dominika
tez sie nad tym teraz zastanawiam.. bo akurat wyjrzała przez okno i zrozumiałam ze o 18 jest ciemno.. :)Elen pisze:Już się nie mogę doczekać wtorku...teraz właśnie myślę o tym, jak się ubrać i niestety nic mi do głowy nie przychodzi...
i sie zastanawuam czy ubrac białaą koszule czy marzynarke a la Michael ;?
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
- Maharet
Ja porywam białą koszulę i kapelusz, klasycznie
Będzie ciemno? No to będzie jeszcze lepszy Thriller, Ghost, i co tam jeszcze
Ja będę w sobotę ale ok 4.00-5.00 rano będę musiała już wracać do domu, bo ok 8.00 zaczynamy z rodzicami rundkę po cmentarzach porozsiewanych w całym województwie.... Będę wyglądać jak duch 1 listopada

Będzie ciemno? No to będzie jeszcze lepszy Thriller, Ghost, i co tam jeszcze

szkoodaaaa. ;(Elen pisze:Moje Drogie Dziewczęta, ja bardzo chętnie spędziłabym Halloween w Waszym towarzystwie, ale w sobotę tak na 99.99% będę miała gości, których nie będę mogła opuścić, więc niestety pomimo szczerych chęci nie będę mogła się z Wami spotkać tego dnia :(
Ja będę w sobotę ale ok 4.00-5.00 rano będę musiała już wracać do domu, bo ok 8.00 zaczynamy z rodzicami rundkę po cmentarzach porozsiewanych w całym województwie.... Będę wyglądać jak duch 1 listopada