A tak na serio o co kaman z tym chcie bojowym,bo ja od dwóch lat chodzę na miniZLOTY i nie przypominam sobie aby takie coś miało miejsce. :)
Taaa Ernuś już pamieć nie ta co kiedyś ;]? Starzejesz sie Gienek :P.. A kto miał taki chrzest ostatnio jak nie Twój Man :P:P:PErna Shorter pisze:Nie bój się my nie gryziemy... połykamy w całości.
A tak na serio o co kaman z tym chcie bojowym,bo ja od dwóch lat chodzę na miniZLOTY i nie przypominam sobie aby takie coś miało miejsce. :)
Ja,ale mój chop nie jest fanem!tancerz pisze:Taaa Ernuś już pamieć nie ta co kiedyś ;]? Starzejesz sie Gienek :P.. A kto miał taki chrzest ostatnio jak nie Twój Man :P:P:PErna Shorter pisze:Nie bój się my nie gryziemy... połykamy w całości.
P.S.MAMY JUŻ 100 PODSTRON W TEMACIE WOOOOOOOOOO !!!!
Romy pisze:Korzystając z forum chciałam pozdrowić wszystkie osoby bawiące się w Multikinie w Zabrzu w sali nr 8!! Było świetnie!! Klaskiem, śpiewem i tańcem złożyliśmy w ten jakże prosty sposób hołd Królowi :) Nie ukrywam - poleciała mi łezka na Man In The Mirror...