25.06.2010 MJ Memory Night w Krakowie

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
nikolka

Post autor: nikolka »

Ja będe na 99 %. :dance:
Ruszać tyłki ludziska! ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

Będzie też cały CRACOW DANCE TEAM i osoby towarzyszace więc bedzie się działo :)
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Awatar użytkownika
Piotrusia Pani

Post autor: Piotrusia Pani »

No jasne, że będzie sporo forumowiczów, całe Michael Jackson Cracow Dance Team ;-)

edit:

moni, ale żeś wparowała- w tym samym momencie co ja :smiech:
Awatar użytkownika
madisson

Post autor: madisson »

majkelzawszespoko pisze:czyli koniec końców będzie tam ktoś forumowy? Bo coś temat nie za bardzo uczęszczany...
no jasne że będzie :D wymieniać po kolei nicki czy się wstrzymać? nenene
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

a to jeszcze mi powiedzcie, bo tak czytam na stronie tego klubu, że robicie jakiś pokaz taneczny - co to dokładnie będziecie tańcować?
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
moni

majkelzawszespoko pisze:a to jeszcze mi powiedzcie, bo tak czytam na stronie tego klubu, że robicie jakiś pokaz taneczny - co to dokładnie będziecie tańcować?
mamy kilka pomysłów - co jeden to bardziej zwariowany glupija
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

po Twojej odpowiedzi to wnioskować można, że jeszcze nie wiecie sami, a tu raptem zostały 3 dni.
are you serious? ;d

ja to bym sie może podłączył gdzieś z boku do Drilla jak będzie ; )

Generalnie Katowiczanie i Katowiczanki ja nach Krakau jadę już w piątek, bo weekend cały tam planuję, więc bedziecie musiały/musieli sobie beze mnie dać radę z dojazdem jak coś ; )
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
moni

majkelzawszespoko pisze:po Twojej odpowiedzi to wnioskować można, że jeszcze nie wiecie sami, a tu raptem zostały 3 dni.
are you serious? ;d
offf courseeeeee. No chyba nie myślałeś że zdradzę to nad czym tak intensywnie pracujemy od dluższego czasu :D Bo to jak smakowanie cukierka przez papierek :)
Awatar użytkownika
Piotrusia Pani

Post autor: Piotrusia Pani »

majkelzawszespoko pisze:are you serious? ;d
why so serious? :smiech:

Bez obaw, show must go on! ;-)
Awatar użytkownika
madisson

Post autor: madisson »

majkelzawszespoko pisze:że robicie jakiś pokaz taneczny - co to dokładnie będziecie tańcować?
to ja uchyle rąbka tajemnicy- mam nadzieje że moni i piotrusia mnie za to nie zlinczują :smiech:
będziemy tańcować do dwóch znanych (znanych również jak sądze zwykłym śmiertelnikom-nie fanom) piosenek Michaela a do jakich to już musisz się sam przekonać ;-)
Awatar użytkownika
a_gador

Post autor: a_gador »

Ale się kroi najazd Ślązaków! Raptem 3 osoby, bo oprócz majkela jeszcze my dwie beti_90 i ja a_gador. :-/

Edit.
No i desant zmniejszył się do 1 osoby w postaci moda mzs.
Czeka mnie jutro sprzątanie, bo jeden demolition man wymienia mi w domu okna. :smutek: Quelle horreur!
Ostatnio zmieniony pt, 26 mar 2010, 23:40 przez a_gador, łącznie zmieniany 1 raz.
"Zbierz księżyc wiadrem z powierzchni wody. Zbieraj, aż nie będzie widać księżyca na powierzchni." Yoko Ono
www.forumgim6.cba.pl
Obrazek
Awatar użytkownika
Beti_90

Post autor: Beti_90 »

Ja jednak odpadam, wiem że troche późno o tym pisze ale tak jakoś wyszło. Chętnie z wami kiedyś potańcuję ale nie tym razem.

Bawcie się dobrze :)
Awatar użytkownika
bamka89

Post autor: bamka89 »

było fajnie hehe :) i wtańczone 2 ukłądy:)
Obrazek
Awatar użytkownika
moni

ja jestem mega zła że tak mało miejsca było i prawie deptałysmy po sobie, tym samym nie udało nam sie rozwinąć skrzydeł...Jacyś kolesie obok robiący sobie zdjęcia, dalej kobieta z mopem w ręcę szoruje rozlane piwo nie no masakra , my nie równo :smiech: Ekstrema była masakryczna i to że się tam nie pozabijałysmy wzajemnie to cud. Nie był to szczyt naszych możliwości niestety.....
Reasumując coś te ostatnio imprezy w Rinie sie pogorszyly albo może ja to juz inaczej odbieram. A może jestem na takim etapie że chcialabym isc na porządną imprezę Michaelową i nie mysleć przez pół wieczoru, że trzeba jeszcze przebrać się, przygotować, powtórzyć, zatańczyć i dopilnować wszystko żeby było ok.
Cieszę się że maszynka do dymu już naprawiona - dlatego wybaczam Focusowi że puścił nam nie tą wersję Thrillera co trzeba było heh :D
Mam nadzieję że nastepnym razem będzie jeszcze lepiej. :knuje:
aokins

Post autor: aokins »

Ja jestem conajmniej usatysfakcjonowana, choć jestem też świadoma niedoskonałości imprezy jak i naszego występu. Ale postanowiłam się skupić na samym celu. Celem był występ z nowym układem. Z mniejszą lub większą doskonałością zatańczyłyśmy i to jest najważniejsze. Kolejny plan zrealizowany.
No i drugi plus: wydawało mi sie, że wiecej osób wczoraj bawiło sie w klubie w takt MJniż wcześniej. Miło było patrzeć.
Smile, though your heart is beating...
ODPOWIEDZ