Wystawy związane z Michaelem [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

vivi

Post by vivi »

Jaaaa,jak super,że udało Ci się zrobić foty.Ten stroj do Smooth,ech.Chyba najdluzej przy nim stałam glupija
A co do sklepiku to podobne,jeśli nie takie same rzeczy można kupić o polowe taniej w HMV(tylko torba z Thrillera mnei zaskoczyła i gdyby nei byla taka droga to pewnie bym kupiła na pamiątke).A ja glupia dosyć szybko przeszłam wystawę,bo nie mogłam sie doczekać tego sklepu pewna,że będa tam michaelowe ciuchy do wyboru do koloru i we wszystkich rozmiarach :wariat: Szkoda,że nie zauważyłam,że wejscie do niego jest też z zewnatrz.W każdym razie poszłabym jeszcze raz na tą wystawę,naprawdę czuje sie tam michaelowego ducha.Dla ludzi,ktorzy nie byli na żadnym koncercie to chyba najblizszy kontakt z Michaelem(mam nadzieję,że jesli faktycznie nosił któreś z tych ciuchow to przed wystawą ich nei wyprali nenene )
sylwia26

Post by sylwia26 »

Hej!

Również miałam okazje zobaczyć tę wystawe. Wrażenie niesamowite to jedno co mogę powiedzieć, nieziemska Michaelowska atmosfera :D
ale jednak to że prosto z wystawy wychodziło sie do sklepu z pamiątkami nie spodobało mi sie!
No i wielka szkoda że nie było można robić fotek :(

Ale ogólnie to supeeer :D
sylwia26

Post by sylwia26 »

~~ToMi~~

Post by ~~ToMi~~ »

Justine1304 wrote:A wy tym sklepie były takie ceny "w miarę" możliwe? Takie na każdą kieszeń? Tak z funtów na nasze. Podaj proszę przykłady.
Albumy były w promocji po 3,50 £
A dokładniej, to były po dwa za 7 £, czyli wychodzi jakieś 30 zł, a tj 15 zł za jeden album. :-)
Post Reply