Po katakliźmie

Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Majkel
Site Admin

Post by Majkel »

Problem z avatarkami (brak możliwości wgranai nowych) był z powodu tego, iż nie ustawiłem w tym całym zmaieszaniu chmod'ów do katalogu z nimi. Następnie przez trochę nie było żadnych, ale już wszystko w normie, a także widzę, iż np. SUNRise już ma, więc wszystko gra - pozdrowienia dla Ciebie Yola! :)
...
SUNrise

Post by SUNrise »

Majkel wrote:Problem z avatarkami (brak możliwości wgranai nowych) był z powodu tego, iż nie ustawiłem w tym całym zmaieszaniu chmod'ów do katalogu z nimi. Następnie przez trochę nie było żadnych, ale już wszystko w normie, a także widzę, iż np. SUNRise już ma, więc wszystko gra - pozdrowienia dla Ciebie Yola! :)
Tak poratowałam się innym avatarkiem :), bo tamten nie chciał działać, a bez avatarka było mi smutno. Ale dzięki za usunięcie problemu. Też pozdrawiam Image
ImageImage
Majkel
Site Admin

Post by Majkel »

SUNrise wrote:Tak poratowałam się innym avatarkiem :), bo tamten nie chciał działać
jak to nie chciał działać? jakiś komunikat Ci wypisuje forum? podeślij na mail to jak chcesz to Ci wgram ten co trzeba.
...
SUNrise

Post by SUNrise »

Majkel wrote:jak to nie chciał działać? jakiś komunikat Ci wypisuje forum?
Wyskakiwał mi za każdym razem jakiś error, ale teraz spróbowałam wgrać go jeszcze raz i...DZIAŁA! Jednak grunt to się nie poddawać. Tak że już jest wszystko ok.
ImageImage
Post Reply