W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Annie Angel pisze:Witam :)
Widzę, że grupka fanów Michaela z naszych okolic powiększyła się o kolejną osobę
Miłego pobytu na forum
Dokładnie tak. A pewnie po musicalu dołączy do nas jeszcze więcej osób z okolic Chrzanowa :)
Ten musical to znakomity pomysł.
Widziałam próby i po prostu wielkie ukłony w stronę tancerzy.
To niesamowity hołd dla Michaela.
Pozdrawiam :)
anialim pisze:Chrzanów wyrasta na zagłębie MJowych fanów, super;)
Prawda?
siataman pisze:Właśnie parę tyg. temu ukończyłem naukę w II LO w Chrzanowie
Pamiętam, jak nie było mnie w tej szkole z okazji koncertów Michaela w Pradze, Budapeszcie i Warszawie (już nie pamiętam, co rodzice napisali mi na usprawiedliwieniu, bo wtedy jeszcze takie były bezwględnie wymagane, ale musieli nieźle naściemniać) i "za karę" byłem zobowiązany na lekcji niemieckiego wszystko opowiadać i pokazywać zrobione tam zdjęcia (pozdrowienia dla p. Tekieli)... I jak rok później zdawalem maturę, kiedy Michael znowu przybył do Polski, jak jeden z nauczycieli do mnie podszedł i pytał, co ja tutaj robię, skoro Jackson jest w stolicy. No cóż, matura z biologii.
Witaj na forum!
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you