Bardzo chciałabym tam z Wami być jednak nie wiem czy dam radę...
Zrobię wszystko aby się pojawić
Liczy się nie to co mówią inni lecz to co noszę w swoim sercu...
Dla mnie jesteś Królem na zawsze. Nikt Cię nie zastąpi Mike.
I pamiętaj:
You are not alone...
Szkodaaa ,że wypada to w niedziele W sobote bym był napewno a niestety nie zdąże wrócić do mojego miasta bo ostatni autobus z wawy odjeżdza o 15 A w poniedziałek musze być w szkole bo mam 4 prace klasowe
Jako osobnik z MJCDT oczywiście pojawię się:D
mam następujące pytanie natury technicznej: ponieważ nasz team będzie jechał pociągiem to "na której Warszawie" nam najlepiej wysiąść by jak najszybciej i jak najłatwiej dotrzeć na miejsce??
HE'S not coming back
Because he's SLEEPING WITH ME !!!!!
MadziaLenka pisze:ponieważ nasz team będzie jechał pociągiem to "na której Warszawie" nam najlepiej wysiąść by jak najszybciej i jak najłatwiej dotrzeć na miejsce??
zdecydowanie centralna. autobusy 506 i 125 spod metra świętokrzyska, 105 dw, centralny. ze 125 i 105 wysiadacie na Człuchowskiej (przystanek na żądanie). http://ztm.waw.pl/rozklady.php?c=76&r=1 ... -09-20&l=1 sprawdziłam, bo sama nie wiem na 1000% :P
EDIT:
jutro o 16-ej spotykam się w centrum pod gitarą HRC z AgnetąMJ, więc jeśli ktoś przyjezdny będzie wtedy w okolicy, a nie za bardzo wie, jak dojechać do Bemowa, to możemy się spotkać. mój znak rozpoznawczy = czarno-biała łaciata torba, jak coś
Ostatnio zmieniony sob, 25 wrz 2010, 12:57 przez akaagnes, łącznie zmieniany 1 raz.